Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
18 Ian 2011, 20:09
Salut,
Cumpar Mondeo ani 2002 - 2004 sau 2005, de preferat diesel. In principiu, ofer pretul pietei stabilit de site-urile specializate.
Prefer schimb + diferenta din partea mea cu Focus-ul din dotare/semnatura.
Nu tin la pret, nu zic ca masina mea e speciala ca e a mea. Sunt realist dar nici nu accept sub sau supra aprecierile masinilor posibililor cumparatori/vanzatori.
Nu pot interzice comentarii rau intentionate deci nu o sa zic celebra fraza cu abtinerea comentariilor...
Prefer sa fac miscarea pe forum si nu cu autovit.ro sau auto.ro. Daca nu gasesc printre colegi, voi apela si la site-urile dedicate.
Pentru Focus :
- sunt proprietar in carte, este masina de familie pe care o conduc zilnic, are totul schimbat la termen, etc ;
- prefer s-o dau pe forum si sa stiu de ea in continuare, asa cum am facut si cu celelalte masini pe care le-am mai avut si schimbat Clio, Kalos, Cielo.
- astept intrebari ;
- in principiu voi cere 4000 de euro neg.
Astept ofertele colegilor. Sunt absolut deschis negocierilor. Nu ma grabesc dar sunt hotarat sa vand sau sa schimb.
Toata stima
19 Ian 2011, 17:13
Vand Ford Focus impecabil - 4000 E negociabil pentru a-mi lua Mondeo sau schimb + diferenta.
Se pare ca am gasit trei Mondeo care ma satisfac dar toata lumea prefera banii si nu schimbul...
Stima
21 Ian 2011, 07:12
Cumpar Mondeo 2002-2004 sau dau un Focus 1,8 tdddi 90 de cai - din semnatura + diferenta in euro.
Stima
22 Ian 2011, 14:53
Salut, salut,
Cumpar Mondeo 2002-2004 sau dau un Focus 1,8 tdddi 90 de cai - din semnatura + diferenta in euro.
Astept oferte...
Stima
27 Ian 2011, 15:39
Salut, am vazut ca esti activ pe sectiunea "vanzari" dar am zis sa-ti atrag atentia si asupra masinii pe care o vand:
viewtopic.php?f=108&t=60043Din pacate nu sunt interesat de schimb, dar daca esti tu interesat de masina putem gasi solutii. Daca nu te intereseaza, spor in continuare la cautari
29 Ian 2011, 17:27
Salut,
Am dat Focus-ul si mi-am luat Mondeo.
Sa-mi traiasca !
Se poate inchide.
Multumesc de interes...
Toata stima