Cum pantera neagra s-a dat , am ramas cu cateva accesorii de care nu mai am nevoie :
* stergatoare originale flat : Sunt luate de la CSD , au fost 195 ron , tinute de mine in cutie si nefolosite , pret 120 ron ,
nu este negociabil decat daca se iau la pachet cu covorasele . Pt carcotasi si amatori de comment : sunt sub pretul centrocar , de fapt e cel mai mic pret de pe forum pt un produs identic .
download/file.php?id=82755&mode=view* covorasele sunt din velur , pret 65 ron asa cum arata, nu am avut timp sa le dau o fata comerciala. O sa le aranjez un pic cand o sa am timp . Urme de uzura sunt numai pe cel de la sofer.
download/file.php?id=90275&mode=viewdownload/file.php?id=90274&mode=viewAtentie la sistemul de prindere :
download/file.php?id=30144&mode=view * husa de exterior o am de aprox 6 luni , e aftermarket , nu cred ca merge pe break , pe ff2 hatch vine bine , avea si un sistem de prindere din fabrica cu elastic , nu foarte bun cand sufla vantul puternic , de asta am facut un upgrade la sistemul de prindere.....
Husa e impermeabila si nu face condens , nu e cine stie ce.....dar anti praf si zgarieturi e super. partea din interior e moale si nu zgarie vopseaua
E ceva in genu asta :
http://www.conexdist.ro/index.php?page= ... ubclasa=53Pret husa = 60 ron