ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

16 Iun 2007, 19:54

$1 scrie:$2aca pierde (ceea ce ar fi drept si normal), sa va plateasca si daune morale!

NU SE POATE.
Cel care a initiat plangerea e cel "vinovat".
Pentru a cere daune, Ovidiu trebuie sa intenteze proces.
EU asa stiu...

18 Iun 2007, 10:52

Din pacate sotia nu poate face mare lucru deoarece ea nu are decat calitate de martor. Cel vinovat s-a indreptat impotriva politiei, ca emitent a procesului verbal. Din cauza asta ea nu poate avea pretentii. Oricum, totul e o mare prostie.

18 Iun 2007, 14:27

Si eu zic la fel, trebuie intentat un alt proces in care sa le ceri daune. Din cate stiu eu un proces are un traseu clar de la inceput: ai reclamat ceva, in final doar acel ceva se reglementeaza, intr-un fel sau altul (+ cheltuielile de judecata).
Dar nu sunt avocat...

29 Sep 2007, 03:49

eu am ramas fara permis ca am calcat linia semaforului asa ca totul este posibil in romania
povesteste-ne cum a fost la ultima infatisare ca eu unul sunt curios cum se termina procesul

29 Sep 2007, 09:23

[quote="Officer"]ce inseamna fortarea trecerii de pietoni? ala avea STOP...doamna avea prioritate...ce relevanta are trecerea de pietoni? ce jeguri de oameni...erau amandoi in intersectie..ala venea de pe drum fara prioritate..si a comis-o..ce il intereseaza pe el cine ce a fortat?

are , un coleg de munca , intr-o situatie similara ( neacordare de prioritate ) , a "scos" o culpa comuna pe baza declaratiei unui martor , o tanti , care a declarat ca traversa strada iar masina in care a intrat colegul meu a fortat trecerea (a trecut printre pietoni ). Rezultatul a fost ca le-a luat la ambii permisul dar si mai important a fost ca si-a reparat si colegul meu masina pe RCA-ul celuilalt ( n-avea CASCO ...)
deci?...

30 Sep 2007, 04:13

Relevanta trecerii de pietoni consta in faptul ca la angajarea acestora in traversarea strazii masina de pe drumul cu prioritate ar trebui sa opreasca si sa le permita trecerea. Pe baza acestui fapt soferul de pe drumul fara prioritate poate intra in intersectie, nemaiavand cui sa cedeze trecerea. Accidentul nu s-ar produce daca masina cu prioritate n-ar forta trecerea printre pietonii aflati in traversare. Deci culpa revine ambelor parti sau chiar numai celui de pe drumul cu prioritate (el este cel care a incalcat regula de circulatie ce a declansat lantul evenimentelor)... Necunoscute sunt caile Domnului!!! :?
Răspunde