Help/Troubleshooting

Programarea unui chei briceag la modulul de inchidere centra

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Programarea unui chei briceag la modulul de inchidere centra

Mesajde GyXoNeS » 12 Feb 2011, 17:21

In primul rand salut iar in al doilea rand problema mea este urmatoarea.Am un ford probe 24V din '94 iar de curand am spart din greaseala telecomanda de inchidere(care merge cu alarma in acelasi timp)si am cumparat din comert 2 telecomenzi stil briceag.Am montat cheile de contact dar acum trebuie sa programez inchiderea centralizata si nu stiu cum.Momentan incui manual cu cheia dar vreau si eu un raspuns cat mai curand dak se poate si bn inteles dak stie cineva cum sa rezolv problema.Va multumesc anticipat
GyXoNeS
Incepator

Maşina: Ford Probe,din 1994,motor V6 cap2500cm, 183cai,echipare GTS

Re: Programarea unui chei briceag la modulul de inchidere centra

Mesajde Alin! » 12 Feb 2011, 19:50

Eu am gasit asa ceva...vezi daca te ajuta...http://www.ehow.com/how_7272335_program ... probe.html
Focus Fanatic
White and Proud owner of Ford Focus II, 1.6 TDCi, 90 HP, Sea Gray Metalic.
Alin!
1nsane Member

Maşina: Ford Focus II 2007 1,6 TDCI 90HP

Înapoi la Help/Troubleshooting