ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
19 Iun 2010, 07:35
In magar, porc, bou, dupa caz. Iar altii raman oameni, cand mediul inconjurator nu exercita presiune asupra lor.
19 Iun 2010, 07:45
in "porc ordinar de la coltu strazii"...
pretenii stiu de ce.
19 Iun 2010, 07:50
"porcul ordinar de la coltul strazii" e specific barbatilor

dar femeile in ce se transforma ?
19 Iun 2010, 08:29
Eu cred ca exista viata dupa moarte.Medicii sustin teoriile lor iar preotii pe a lor. Exista viata dupa moarte,da adica trecerea spiritului intr-o alta lume adica ,,Purgatorul'' cum il numesc catolicii,acea lume in care sufletul se odihneste si asteapta judecata de la Iisus Cristos ,,Care va veni sa judece pe cei vi si cei morti",iar dupa aceasta judecata se va decide unde va merge sufletul:adica in rai sau iad.Doar si Iisus Cristos a inviat din morti! Eu zic ca trebuie sa existe credinta si sa crezi in ceva doar suntem cu un scop pe acest pamant! Iar acest scop il vom vedea in viata pe care o traim cu bune si rele.
19 Iun 2010, 08:30
in porcar cu ciomagul alaturi, ca sa aibe grija de noi si pe lumea cealalta
20 Iun 2010, 08:15
$1 scrie:$2iscutia asta mi-a adus aminte de un banc
...
Stii....si eu am operat foarte multe creiere si totusi nu am vazut nici un gand.
Stii, nici campul magnetic nu-l poti vedea, dar totusi masina ta are un senzor la axa cu came care functioneaza tocmai pe baza de camp magnetic.
Stii, nici curentul electric nu-l poti vedea, dar totusi masina ta are o multime de fire. Din afara, firele astea arata absolut la fel indiferent daca trece sau nu trece curent prin ele. Si totusi, daca tai firul rosu, se opreste motorul.
http://en.wikipedia.org/wiki/Invisible_Pink_Unicornhttp://www.bbc.co.uk/dna/h2g2/A18592815
20 Iun 2010, 10:32
Era un banc tare, care cred ca spune totul. Am sa-l spun din amintiri .. sper sa nu gresesc:
Iuri Gagarin pleaca in cosmos. La intoarcere il cheama presedintele URSS (nu mai stiu cine era), cred ca Brejnev. Ia zii Iuri...l-ai vazut pe Dumnezeu?!
Asta inainte de a da raspunsul se gandeste...ma, cum sa-l mint eu pe presedintele meu...
- Da tovarase, l-am vazut!!
- Vai...nici nu stii cat m-am linistit!! Eram sigur ca exista!! Dar...Iuri...sa NU MAI SPUI LA NIMENI asta!!
Pleaca Iuri prin mari si tari si ajunge si la Vatican.
Acolo intrevederea cu Papa..discutii...la finalul discutiilor Papa il trage pe Iuri langa el si-i pune aceeasi intrebare:
- Iuri, l-ai vazut pe Dumnezeu?
Gandindu-se ca el este ortodox si ca Papa nu-l interesa oricum, i-o izbeste in fata!
- Dumnezeu?! N-am vazut domnule pe nimeni acolo!!
Papa...vaii...stiam eu ca nu exista! Si nici nu isi incheie cuvintele ca se intoarce repede la Iuri si-i spune:
- DAR VEZi SA NU MAI SPUI LA NIMENI ASTA!!
Eu as vrea doar sa va spun un singur lucru: Atentie la Scripturi, ele spun ceva cu multiple intelesuri. Nu scrie nicaieri de lumea cealalta!! Oamenii au interpretat-o asa!
19 Feb 2011, 01:26
Si...pana la urma cum a ramas...doar o iluzie!
19 Feb 2011, 10:30
pana la urma vom trai si vom vedea
19 Feb 2011, 10:50
Gresit. Vom muri si ramane de "vazut" apoi .
19 Feb 2011, 11:40
partea proasta e ca dupa ce "te cari", toxicristi inchide contul de pe forum si nu mai poti sa iti spui parerea