Help/Troubleshooting

Intinzator curea

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Intinzator curea

Mesajde Costica165 » 21 Feb 2011, 21:04

Salut! pot sa stiu si eu care este seria rulmentului de la folia intinzatorului de curea?

Am fost la Augsburg sa schimb rulmentul, dar cei de acolo mi-au spus ca trebuie sa schimb tot intinzatorul si nu imi permit. Mentionez ca rulmentul scoate un mic zgomot, de aceea doresc sa il schimb.

ce sfaturi imi dati?
Costica165
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2002

Re: Intinzator curea

Mesajde Costica165 » 21 Feb 2011, 21:27

"Fulia" .... scuzati
Costica165
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2002

Re: Intinzator curea

Mesajde verga_Cip » 22 Feb 2011, 09:23

La focus merge (shcimbat doar rola), sper sa mearga si la Mondeo ... dar ... la mine a fost asa:

Rulmentul de la intinzator se poate schimba, se da comanda de rola SKF. (incearca Axevo, eu de-acolo am luat ultima oara, dar poti intreba si ceilalti comercianti din Sectiunea Firme Autorizate). Cere rola intinzator! Eventual poza cu ea si te convingi ca ea e.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Înapoi la Help/Troubleshooting