$1 scrie:$2Viper: din cate stiu parcarea de resedinta este "activa" doar incepand de seara... Asa ca daca la 12 ziua parcheaza altcineva pe locul tau nu poti sa-l obligi cu nimic
LE: Nu este intotdeauna fair, dar la ce criza de locuri de parcare este in Bucuresti ce s-ar intampla daca ar fi plin de locuri libere dar pe care nu poti parca masina ziua pentru ca sunt ocupate noaptea???
Ar trebui sa te gandesti si ca daca pleci cu masina poate vei fi nevoit sa o lasi tot pe un loc de parcare al altcuiva, tot platit...
Din cate stiu nu este asa. Alte locuri intra in categoria zisa de tine, dar nu cele dintre blocuri. Ideea era ca unii colegi sunt foarte vehementi in exprimare. De aia "m-am sesizat"

Am avut de multe ori nevoie si eu de parcare, dar niciodata (si o spun cu toata responsabilitatea) nu am parcat pe un loc marcat ca fiind platit de cineva. Cazul de care aminteam mai sus, cand am gasit biletel, era intr-o parcare proaspat amenajata, fara insemne de vreun fel.
Si, ca tot suntem la rubrica "oameni cretini", sa va povestesc o treaba intamplata cu ceva ani in urma. Aveam un Opel Ascona B (din 1979, de fapt o mai am). Bineinteles, parcata unde apucam. Masina veche, lipsa sisteme de siguranta de vreun fel. Afara, noapte si ploaie (cam ca cea de ieri). Junior al meu (foarte mic pe vremea aia, pana intr-un an): brusc febra, plansete etc. OK, fuga la farmacie, nu? Ei bine, in mijlocul intersectiei de la Titan (cornel stie pe unde stau, deci nu am facut mai mult de 1km), masina moare... Tras pe dreapta, lasat (impins) masina in afara drumului, fugit la farmacie, intors fuga pe jos 2km. Motivul? Lipsa benzina din rezervor (plin facut cu 1 zi inainte...). Daca o parcam langa bloc sunt ferm convins ca nu pateam asa ceva...