$1 scrie:$2oti sa imi explici si mie de ce nu iti pui airbagurile alea si circuli cu masina asa? Asta daca tot le-ai cumparat...
Eu inteleg ca masina asta a costat 18000 noua, dar tu nu ai dat atat pe ea...iar o masina lovita, va ramane pentru totdeauna o masina lovita..
Pentru ca unele persoane au vrut sa cumpere masina asa fara airbaguri, ca sa fie mai ieftina, urmand ca eu sa vand ulterior airbagurile, ceea ce e foarte usor avand in vedere ca se gasesc foarte greu la second hand.
Mai mult, ma gandeam ca noul proprietar nu o sa aibe incredere in faza cu inlocuitul airbagurilor, asa ca o sa i le pun in brate si contra unei sume de 50-100 eur o sa faca un reset de crash data si o sa fie cu inima impacata.
Pana la urma, o sa le pun, ideea e ca nu am nevoie de ele, am circulat de 2 ani cu masina asta fara airbaguri si nu am avut niciun accident. Nu spun ca nu pot fi folositoare, dar din experienta de sofer pe care o am, nu mi-a salvat niciodata viata vreun airbag, chiar pot spune ca s-au declansat destul de usor la singurul accident prin care am trecut.
Cat despre ''Eu inteleg ca masina asta a costat 18000 noua, dar tu nu ai dat atat pe ea...iar o masina lovita, va ramane pentru totdeauna o masina lovita..'' poti sa intelegi ce vrei, masina e reparata si poti observa cum arata; motivul pentru care am mentionat acel lucru e ca sa iti poti da seama ce optionale are si ca a valorat mai mult decat un focus aceeasi fabricatie cu motor 1.4 benzina si AC cu geamuri electrice pe fata, si peste 100000 km, sau fiesta 1.3 benzina cu AC si geamuri electrice pe fata, pe care acum se cere suma de 6000 euro.
ROG NU MAI SCRIETI DECAT CEI INTERESATI. NU MAI POLUATI TOPICUL.