Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor
16 Sep 2010, 10:18
multumesc frumos de raspuns.
Intelesesem gresit anumite lucruri.
16 Sep 2010, 13:40
$1 scrie:$2ultumesc frumos de raspuns.
Intelesesem gresit anumite lucruri.
cu placere.
16 Sep 2010, 18:24
Salut,
La Citroen C6 poti pune folie?
Daca da, lasa-mi te rog un numar de telefon la care sa te gasesc.
Multumesc
17 Sep 2010, 19:37
Azi am fost si eu la baieti sa schimb folia pe spate de la 20% la 5% transparenta. Deocamdata doar lateralele, adica ce era mai important din cauza demontarii fetelor de usi. Baietii stiu ce au de facut si nu au fost probleme, totul a decurs perfect, e clar ca se pricep la montat/demontat mai bine decat cei din service. Folia e pusa perfect.
Luni ma duc si pentru luneta, azi nu s-a putut pentru ca am schimbat luneta dupa ce mi-a fost sparta ieri de niste vecini "de treaba" si trebuie sa stea putin sa se usuce masticul.
Recomand cu incredere.
18 Sep 2010, 12:21
$1 scrie:$2alut,
La Citroen C6 poti pune folie?
Daca da, lasa-mi te rog un numar de telefon la care sa te gasesc.
Multumesc
sal.imi pare rau sa te dezamagesc dar luneta la c6 este curbata spre interior si nu permite mulajul foliei sub forma respectiva..
nu se poate pune o folie dintr-o singura bucata pe o asemenea luneta.
sorry
18 Sep 2010, 12:24
$1 scrie:$2zi am fost si eu la baieti sa schimb folia pe spate de la 20% la 5% transparenta. Deocamdata doar lateralele, adica ce era mai important din cauza demontarii fetelor de usi. Baietii stiu ce au de facut si nu au fost probleme, totul a decurs perfect, e clar ca se pricep la montat/demontat mai bine decat cei din service. Folia e pusa perfect.
Luni ma duc si pentru luneta, azi nu s-a putut pentru ca am schimbat luneta dupa ce mi-a fost sparta ieri de niste vecini "de treaba" si trebuie sa stea putin sa se usuce masticul.
Recomand cu incredere.
ne bucuram ca va place ce a iesit si va asteptam Luni sa punem si luneta
toate cele bune!
24 Sep 2010, 23:57
Luni au montat baietii si folia pe luneta. Lucrarea a iesit impecabila. Bravo lor si de acum o sa trimit toti cunoscutii la ei si o sa recomand la toata lumea sa puna folie doar daca se demonteaza fetele de usi.
13 Oct 2010, 21:12
up pentru baieti,
lucreaza super profesionist, azi am pus si eu folie la ei, sunt foarte multumit de lucrare.
03 Noi 2010, 10:48
ma bucur ca iti place razvan si mai vb si pentru alte lucrari......
spor la treaba!
14 Noi 2010, 13:36
Nu ca ii laud...dar mi-am montat vineri la ei folii pe fata+spate...Concluzia e : Profesionalism
14 Noi 2010, 23:46
Salut,
Cat ar costa folia pentru Focus Facelift hatchback - spate 50%, fata 73% ma gandeam la 3M sau LLUMAR
Care este treaba cu folia uv pentru parbriz + pret
Multumesc anticipat !!!
15 Noi 2010, 10:44
$1 scrie:$2alut,
Cat ar costa folia pentru Focus Facelift hatchback - spate 50%, fata 73% ma gandeam la 3M sau LLUMAR
Care este treaba cu folia uv pentru parbriz + pret
Multumesc anticipat !!!
pretul pt masina dvs este de 430 ron (fata- spate).
primiti autorizatii si garantie 7 ani.
sincer nu merita sa puneti o folie de 50% pe spate -e o folie deshisa si schimba foarte putin culoarea geamului , trebuie ceva mai inchis.
pe parbriz nu se aplica absolut nimic intrucat nu este legal.
toate bune!
18 Noi 2010, 13:02
Bravo baieti ! Am pus folia undeva prin august dar mai bine mai tarziu decat niciodata ! la felicitari ma refer. este super ok ! De cand au montat oamenii folia nu are nici cea mai mica problema.
Super lucrare ! Recomand !
24 Noi 2010, 13:01
$1 scrie:$2ravo baieti ! Am pus folia undeva prin august dar mai bine mai tarziu decat niciodata ! la felicitari ma refer. este super ok ! De cand au montat oamenii folia nu are nici cea mai mica problema.
Super lucrare ! Recomand !
ma bucur ca iti place ce si cum am montat si te mai asteptam pe la noi la atelier.
toate cele bune!
08 Dec 2010, 23:55
Am achizitionat de curand un C-Max la care am montat folie autorizata la baietii de la folie_autorizata. Lucrarea a decurs IMPECABIL, se lucreaza curat, ordonat si foarte profi ! Un colectiv de tineri, 3 baieti de nota 10! Recomand cu cea mai mare caldura! In curand o sa postez si niste poze cu Max-ul. Bravo baieti!
15 Dec 2010, 19:09
$1 scrie:$2m achizitionat de curand un C-Max la care am montat folie autorizata la baietii de la folie_autorizata. Lucrarea a decurs IMPECABIL, se lucreaza curat, ordonat si foarte profi ! Un colectiv de tineri, 3 baieti de nota 10! Recomand cu cea mai mare caldura! In curand o sa postez si niste poze cu Max-ul. Bravo baieti!
Mutumim frumos Marius pentru apreciere si iti uram un CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI !
TOATE BUNE!
07 Ian 2011, 12:40
UN AN NOU CAT MAI BUN SI PLIN DE REALIZARI!
16 Ian 2011, 10:26
Va salut, v-am dat un mp.
20 Ian 2011, 22:29
Salut.
Pentru masina din semnatura cat costa luneta si lateralele (4) ?
21 Ian 2011, 12:10
$1 scrie:$2alut.
Pentru masina din semnatura cat costa luneta si lateralele (4) ?
buna ziua!
pretul pt masina dvs este de 450 ron.
toate cele bune!
14 Feb 2011, 13:35
salut! pentru skoda octavia 2, an 2009 cat m-ar costa 95 spate + luneta si minim pe fata?
Multumesc!
14 Feb 2011, 13:50
$1 scrie:$2alut! pentru skoda octavia 2, an 2009 cat m-ar costa 95 spate + luneta si minim pe fata?
Multumesc!
ma bucur ca ai octavia 2.tocmai ce mi-am luat si eu una.
pretul pt masina dvs este de 400 ron.
toate bune!
15 Feb 2011, 10:04
mersi frumos; nu e a mea octavia, e a unui coleg de munca; a vazut folia mea si ma tot bate la cap sa il trimit la voi
22 Mar 2011, 16:33
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2C AUTOVAD SRL reprezentant autorizat Llumar monteaza folie auto autorizata R.A.R.
Se ofera certificat de autorizatie + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.
Miroase a dezinformare ...pt a ma exprima elegant ! din cite stiu " folie autorizata " = O ( zero ) ramii fara talon instant ! Montajul foliei trebuie autorizat , deci trebuie mers cu masina la RAR , asa stiu eu .
imi pare rau dar esti informat prost
24 Mar 2011, 15:06
$1 scrie:$2C AUTOVAD SRL reprezentant autorizat Llumar monteaza folie auto autorizata R.A.R.
Se ofera certificat de autorizatie + timbre r.a.r. + garantie 5 ani.
Miroase a dezinformare ...pt a ma exprima elegant ! din cite stiu " folie autorizata " = O ( zero ) ramii fara talon instant ! Montajul foliei trebuie autorizat , deci trebuie mers cu masina la RAR , asa stiu eu .
imi pare rau dar esti informat prost
?????
nu inteleg.
27 Mar 2011, 22:33
Nu-ti bate capul sa intelegi. S-a trezit unul prin decembrie 2008 sa zica ca ramane fara talon si colegul din Brasov a raspuns abia acum.
28 Mar 2011, 19:06
pentru ford focus 1 break, care este pretul pentru toate geamurile? cunosti vreo firma in ploiesti care pune folie llumar?
29 Mar 2011, 14:05
$1 scrie:$2u-ti bate capul sa intelegi. S-a trezit unul prin decembrie 2008 sa zica ca ramane fara talon si colegul din Brasov a raspuns abia acum.
merci ca m-ai luminat.
bine zici nu are rost sa imi bat capu" .
toata lumea se pricepe la orice .
toate bune!
29 Mar 2011, 14:16
$1 scrie:$2entru ford focus 1 break, care este pretul pentru toate geamurile? cunosti vreo firma in ploiesti care pune folie llumar?
buna ziua!
pretul la mine este de 470 ron(fata -spate:cu autorizatii si garantie 7 ani) pana pe 15.04.2011 la alte firme din ploiesti nu stiu.
sunt intradevar firme in Ploiesti care pun folie dar cum nu stiu.
probabil este usor sa pui o folie pe geam dar dupa parerea mea calitatea executiei o dau "MICILE" DETALII.
tiberiu daca te hotarasti sa pui folie in Ploiesti cauta o firma ce demonteaza geamurile.
doar asa iti pot garanta ca pui o folie buna pe masina restu ce pun la pozitie nu sunt altceva decat niste amatori.
sau dc mai ai drum prin bucuresti........
Toate bune!