Da. Dar numai la pretul corect de -
4800Eu. -
fix, ne-negociabil, sau la schimb, cu Ford Focus berlina sau hatchback, dupa 2004, inclusiv, plus diferenta in bani din partea mea... cu conditia ca acestea sa arate si sa se prezinte tot atat de bine ca si a mea...
Iar de muncit si de investi la ea o voi face in continuare... chiar daca unii spun ca este lipsit de logica sa faci acest lucru la o masina pe care te-ai hotarat sa o vinzi... vreau ca cel care o va cumpara de la mine sa nu ma injure ca i-am dat o rabla... prefer sa rada de mine ca i-am dat o masina buna... nu mai vorbesc ca este masina mea si cum o intretin asa o am... Iar daca nu muncesti si nu investesti in masina pe care o ai, - nu mai vorbesc de intretinerea si reviziile curente -, pe langa faptul ca ii scade valoarea o data cu trecerea timpului, ajungi ca in momentul cand vrei sa o vinzi si ceri de exemplu, 4000eu. pe ea, potentialul client sa ii vada si sa ii gaseasca toate defectele (pe care baietii care se ocupa cu vanzarea/revanzarea de masini stiu foarte bine cum sa le ascunda) si automat tu nu ai altceva de facut decat sa scazi din suma pe care ai cerut-o initial... Pe cand asa, daca nu ai nici un defect la ea, altfel se desfasoara toata tranzactia... Omu' vede ca ai ingrijit-o, ca motorul merge perfect nu consuma ulei, consumul nu sare peste limite, ca interiorul este curat si nu este patat, jegos sau miroase in ea ca un dos de sconcs si altfel decurge totul... asta la cineva care vrea masina pentru el... lucru ne-valabil pentru un samsar pe care nu-l intereseaza decat profitul si daca poate in perioada de cand a cumparat masina si pana cand a re-vandut-o sa traga la maxim pe ea iar la vanzare ii tranteste un polish, ii da cu ceara, baga un strat de silicon pe bord, curata si el interiorul, atarna un odorizant de masina din ala de te zapaceste de cap si de nas ca sa nu mai simti "miasma" din interior, spala motorul, "mestereste" pe la kilometraj, daca a avut problema mai grave ii tranteste 2 faruri cu Angel Eyes de ti-a sucit mintile, te incanta, bati palma si din prima saptamana dupa ce ai luat masina incepi sa bagi bani la greu in ea...
Eu unul nu sunt asa..., colegii de forum care ma stiu pot sa certifice acest lucru...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-