Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
06 Feb 2011, 15:54
respectam si noi regulile?
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
08 Feb 2011, 08:57
Ti-am unit cele 2 topicuri!
08 Feb 2011, 18:07
vandut!!! se poate inchide postul...multumesc
15 Feb 2011, 20:03
Buna seara.
As avea o mica intrebare. Cum arata ledul care ilumineaza displayul kilometrilor la un focus 1?
Sunt mai multe sau e doar unu?
Si cum arata ? Varianta 1 sau 2?

- of-smd3528b-150x120.jpg (7.65 KiB) Vizualizat de 3032 ori
22 Feb 2011, 12:39
$1 scrie:$2una seara.
As avea o mica intrebare. Cum arata ledul care ilumineaza displayul kilometrilor la un focus 1?
imag0042y.jpg
Sunt mai multe sau e doar unu?
Si cum arata ? Varianta 1 sau 2?
of-smd3528b-150x120.jpg
Salut...la iluminarea displayului kilometrilor nu este niciun led...este bec nu din acela de pozitie...mai subtire,cam cat un led de 5 mm.
Iar in locul becului pui un led si in plus este si o foitsa verde sub display...trebuie scoasa cu mare grija si luat verdele acela cu smilgher
25 Feb 2011, 20:08
Ok. Merci de informatii
Cred k am sa ma apun ce bord pe la vara.
13 Mai 2011, 11:35
sal.cat ma costa si pe mine sa schimbi interiorul la un mk1 si cam in cat timp se face operatiunea?
19 Mai 2011, 23:51
cat ma costa si pe mine sa schimbi interiorul la un mk1 si cam in cat timp se face operatiunea?
POTI SA PUI LEDURI ALBE LA BORD?
23 Mai 2011, 10:37
Salut,
eu nu am demontat niciodata bordul la masina, poti te rog sa imi spui unde sunt pozitionate becurile in spatele ceasurilor din bord?sau daca ai vreo poza.
Multumesc.
23 Mai 2011, 23:14
$1 scrie:$2alut,
eu nu am demontat niciodata bordul la masina, poti te rog sa imi spui unde sunt pozitionate becurile in spatele ceasurilor din bord?sau daca ai vreo poza.
Multumesc.
salut...am cateva poze care ar putea sa te ajute
LLEXU_ALLEX@yahoo.com .
28 Dec 2011, 22:45
salut
imi zici si mie ce becuri au butoanele de la geamurile electrice? multumesc
17 Feb 2012, 20:49
$1 scrie:$2alut
imi zici si mie ce becuri au butoanele de la geamurile electrice? multumesc
Butoanele de la geamurile electrice nu au becuri ci leduri de 3 mm.Daca doresti ti le pot face eu cu 30 de lei ce culoare doresti.
O seara buna !
21 Sep 2012, 14:46
$1 scrie:$2
Multumesc.
LLEXU_ALLEX@yahoo.com .
salut
poti sa-mi raspunzi te rog la aceeasi intrebare?
mi s-au ars jumatate de becuri de la ceasuri si as vrea sa le inlocuiesc (si sa le fac albe eventual).
nu stiu insa cum si de unde se desface bordul si unde trebuie sa umblu ca sa le inlocuiesc.
poti sa ma ajuti cu niste poze si explicatii te rog?
mersi anticipat
21 Sep 2012, 14:46
Multumesc.
LLEXU_ALLEX@yahoo.com .
salut
mi s-au ars jumatate de becuri de la ceasuri si as vrea sa le inlocuiesc (si sa le fac albe eventual).
nu stiu insa cum si de unde se desface bordul si unde trebuie sa umblu ca sa le inlocuiesc.
mersi anticipat
05 Noi 2012, 17:19
Multumesc.
LLEXU_ALLEX@yahoo.com .
salut
mersi anticipat
salut.Pentru a avea acces la becuri trebuie sa desfaci 7 suruburi,3 suruburi in cruce la masca de vine peste ceasurile tale si 4 suruburi de tin ceasurile(bordul).apoi in spatele bordului este o mufa care are prinderea/desprinderea formata dintr-un butonas si o clema...apesi pe butonas si dai clema peste el si tragi de mufa.
Mare grija cand scoti bordul de acolo sa nu il intorci invers,sa incerci sa umblii cu el ca si cum ar fii fixat pe masina.
In legatura cu becurile sunt doua tipuri depinde de bord,ori sunt 3 becuri ca cele de pe pozitie ori sunt 5 becuri mai subtiri si lunguiete(gen becurile de la instalatiile de brad).Sper ca ti`am fost de folos