ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Asigurarile ASTRA sanctionate

28 Iun 2007, 07:51

Actualizam azi legis-ul si mi-a sarit in ochi...
"DECIZIE nr. 404 din 15 iunie 2007
privind sanctionarea Societatii Comerciale "Asigurare-Reasigurare ASTRA" - S.A. cu interzicerea temporara pentru o perioada de 30 de zile a practicarii asigurarii RCA"
Asa ca daca va gandeati sa va faceti RCA-ul la ei, sa va luati gandul pt o perioada

28 Iun 2007, 08:54

nu zice si motivul ?

28 Iun 2007, 09:03

Ba da, ceva licitatie incercata cu preturi mai mici decat permite nu stiu cine...am citit pe diagonala. Daca mi se da voie, ii fac upload pe ftp (nu stiu daca-mi trebuie drepturi suplimentare sau userul si parola sunt ok si pt up)...verific peste vre-o 2 ore

28 Iun 2007, 09:30

probabil Comisia de Supraveghere a Asigurarilor...CSA...n-ar strica mai multe amanunte...

28 Iun 2007, 09:34

$1 scrie:$2robabil Comisia de Supraveghere a Asigurarilor...CSA...n-ar strica mai multe amanunte...

A incercat sa faca o licitatie a lor cu o UM (spagile-s in TOI)... tarife cu 45 % mai mici, fara documentatie (asa cum spune CSA)... etc etc...
Conform legii nu poti acorda o reducere mai mare de 20 % si daca o acorzi trebuie sa ai niste documente.. aprobari.. etc.

mai este o reducere cu 50 % pentru persoane cu handicap, dar aia e altceva...
Hai ADISPAN ca ai lucrat in asigurari... zi-ne de la tine...
Răspunde