ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
28 Iun 2007, 10:28
$1 scrie:$2a nr rosii recuperezi o parte din bani cand inapoiezi numerele (dupa max o perioada de la expirarea lor), deci in functie de diferenta ar putea sa merite...
Din 16.03.07
nu se mai dau banii inapoi pt numere rosii !!!
28 Iun 2007, 10:46
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a nr rosii recuperezi o parte din bani cand inapoiezi numerele (dupa max o perioada de la expirarea lor), deci in functie de diferenta ar putea sa merite...
Din 16.03.07
nu se mai dau banii inapoi pt numere rosii !!!
BA SE DAU, ca acum 1 luna am dat eu numere inapoi si am primit si banii inapoi! Singura diferenta e ca trebuie date IN perioada de valabilitate si nu dupa, cum era inainte!
28 Iun 2007, 10:47
Eu mi-am luat numerele rosii luni adica alaltaieri, nu se mai dau banii pe ele. Trust me on this one!
28 Iun 2007, 10:56
$1 scrie:$2u mi-am luat numerele rosii luni adica alaltaieri, nu se mai dau banii pe ele. Trust me on this one!
Te cred, dar eu te-am contrazis la DATA, ca eu le-am luat acum o luna si ceva...deci, daca se aplica ce spui tu, e de foarte curand!
Oricum, e bine de stiut.
28 Iun 2007, 11:02
Neanea politistul mi-a zis ca de la 16.martie 2007. o fi gresit omu' se mai intampla