Convingeti-ma sa o vând :D
- 2500 lei CASCO
- 1500 lei benzină
- 1000 lei mici reparaţii, consumabile etc.
- 400 lei RCA, rovigneta
- 500 lei revizia anuală
- 500 lei alte cheltuieli care nu-mi vin acum în minte
TOTAL: 6400 lei
Dacă aş fi mers cu taxiul, m-ar fi costat 8400, deci doar 2000 lei diferenţă, care nu cred că acoperă stresul legat de parcare, ambuteiaje, idioţi care îţi taie faţa, cretini care îţi zgârie maşina... aşa că mă bate gândul să o vând, dar nu sunt foarte convins, mai ales că există şi o imensă valoare sentimentală.
Maşina este din 2002, martie sau aprilie, are acum 75,000 de kilometri, a fost condusă doar de mine şi de soţia mea. Suntem unicii proprietari, am luat-o de la 0 km (ca să fim "precişi", 12 km). Toate reviziile s-au făcut la Romcar (cu excepţia uneia, dar tot la un service Ford şi aceea). Maşina a avut două evenimente, ambele din vina celuilalt şi ambele din cauză de neacordare prioritate de dreapta. Reparaţiile s-au făcut la Romcar.
Maşina arată foarte bine fiindcă am avut mare grijă de ea. Sunt doar câteva zgârieturi superficiale, nimic deosebit, cu excepţia unei julituri de cca 3 cm sub farul din spate dreapta cauzată de un stâlp de parcare.
Ca dotări: motor Endura de 1,3l, Aer condiţionat manual, ABS, 4 airbaguri, radiocasetofon. O să vin şi cu poze, după ce o spăl, că acum e cam prăfuită

Aşa cum am spus, nu sunt foarte hotărât să o vând. Convingeţi-mă!
-
zaboss - Gold Member
- Maşina: Waiting
- VIN: rosusecrecesimult