ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Pt. cei ce au jante de aliaj

30 Iun 2007, 17:15

Alaltaseara am fost la mecanic sa verific starea placutelor de frana la Mondeo fratelui meu.
A dat jos toate rotile, le-a strans bine (in fata mea), verdictul: poti merge linistit inca 10.000 km cu placutele ce le ai.
Dimineata urma sa plec pana la Oradea cu masina fratelui meu. Am mers ~40 km dupa care a inceput sa bata urat pe dreapta fata.
Am hotarat sa ma opresc sa vad ce a inceput sa bata. Cand verific piulitele...DESFACUTE destul de bine!!! :roll:
Singura piulita stransa bine...antifurtul...
Cineva a incercat sa fure noaptea una din jantele de aliaj. :? :x
Daca va bate ceva aveti mare grija sa nu patiti ca mine. Se fura ca-n codru mai nou. (stau intr-o zona foarte linistita din Cluj)
Cum spun Ardelenii: "n-ar avea noroc!" !!! Sa le dea A-l de sus parte de ce mi-au facut mie ca puteam sa ma trezesc intr-un sant sau mai rau...in alta masina sau chiar un TIR.
Bafta !

30 Iun 2007, 21:27

Berbeci... Nu puteau sa desfaca intai antifurtul si daca reuseau sa treaca mai departe??
Sau:
Ai cumva dusmani? :lol:

30 Iun 2007, 22:14

Am patit si eu la fel dar....nu era vorba de nici un hot asa cum am suspectat si eu initial. Cu toate ca parea ca am strans foarte bine toate piulitele dupa 50-100 km incepeau sa se desfaca. Acum mi-am facut un obicei ca dupa ce schimb o roata, fac cativa km si opresc sa mai strang o data piulitele. Am patit-o de cateva ori, plus ca am petrecut si cateva nopti la panda dupa perdea sa prind hotul :D

30 Iun 2007, 22:15

imi aduc aminte de o faza de la mine de acu' cativa ani, cand, intr-o dimineata, vreo 4 proprietari de dacii si-au gasit masinile pe o parte, fara cate o roata fiecare...si nu cea de rezerva (sau inafara de aia)...
bine ca n-a reusit s-o ia si ca n-ai patit nimic... :)

01 Iul 2007, 00:53

Bine ca n-ai patit nimic.Asta e traim in romania.

01 Iul 2007, 09:14

Din fericire nu am dusmani.
Ma inteleg bine cu toata lumea...dar asta e tara noastra.
Bine ca unii muncesc pt. un lucru si altii vor sa-l capete fara munca...
Sper sa nu pateasca si altii.

01 Iul 2007, 09:26

Titocus: cum fara munca ? vrei sa spui ca au muncit si n-au capatat nimic ! Nu au desfacut 3 piulite degeaba ? :)

01 Iul 2007, 09:28

Au desfacut 4...a 5-a au lasato pt. mine :P.

aha

01 Iul 2007, 11:51

bine k nu ti-au furat piulitele k te baga la cheltuiala
eu stiu pe un prieten caruia i-au furat piulitele.
de te costa cea mai ieftina piulita 10 RON

01 Iul 2007, 13:00

Atunci chiar ca as fi avut de lucru..noroc ca are in masina 5 piulite de janta de tabla de la mine...cu roata de rezerva si tot mergeam ;).

01 Iul 2007, 20:37

$1 scrie:$2u desfacut 4...a 5-a au lasato pt. mine :P.

Ai noroc ca ai 5, eu am 4. Dar am si eu antifurt. oricum... naspa rau...

01 Iul 2007, 20:42

da ce ai impresia ca una de fier strica?
mai ales ca sunt multi cu roata ingusta de rezerva

02 Iul 2007, 14:46

In lipsa unei piulite pt. janta de aliaj e cat se poate de buna si o piulita pt. janta de tabla !

02 Iul 2007, 16:28

Titi se pare ca va trebui sa imi ancorez masina de asfalt in curand :)). Sa nu ma trezesc si eu fara ceva. Ca stam aproape unu de altu' si cine stie pe unde mai trec nesimtitii astia.

03 Iul 2007, 11:39

Eu pe astia i-as impusca in genunchi sa moara incet nu alta.CUm draq ma,or sa ajunga sa fure si oxigenul din aer astia.
:evil: :evil: :evil:

03 Iul 2007, 13:09

$1 scrie:$2u pe astia i-as impusca in genunchi sa moara incet nu alta.CUm draq ma,or sa ajunga sa fure si oxigenul din aer astia.
:evil: :evil: :evil:

Mai, tre' sa fii oleaca mai chibzuit...
Omul are degete la picioare, glezna, gamba... Tu nu, direct la genunchi. :shock:
Daca vrei sa faci o treaba adevarata nu trebuie sa ratezi nimic. :twisted:
Răspunde