Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
08 Mai 2011, 11:32
De ceva timp incoace schimb singur uleiul, azi am facut acelasi, aveam 3 litrii de ulei ramasi de la schimburile anterioare plu 1 litru cumparat de mine plus filtru ulei aer.
Zis si facut am schimbat eu uleiul cu toate cele, iar dupa ce ii dau cheie imi ramane beculetul de la ulei aprins, prima data data am pus numai 3 litri ca ulterior sa mai completez.
Dupa ce am vz ca nu se stinge am mai completat cu 0,5 litrii, in carte scrie 3,75 cu filtru ule.
Tot nu se stinge becul.
In momentul in care accelerez undeva la peste 1.000-1.2000 ture se stunge becul, cand ajunge iar la relantiu se aprinde.
CARE ESTE PROBLEMA AM VERIFICAT TOT NU CURGE ULEI NICI MACAR ! PICATURA PE NICAIERI.
am folosit 5W30 de la FORD, asta il folosesc de ceva timp incoace.
CINE A MAI AVUT ASTFEL DE PROBLEME CARE AR FI CAUZA ???
08 Mai 2011, 12:48
1. lipsa presiune ulei (se masoara cu ceas special .. e procedura descrisa printr-un manual, dar e oarecum standard pentru orice masina/motocicleta...)
2. sonda bec unei defecta

Roaga-te sa fie 2!
PS: nu merge cu masina pana nu afli motivul exact!
09 Mai 2011, 11:16
iti multumesc, am rezolvat problema uleiul pe care l-am pus isi pierduse din proprietati si nu avea presiune ca sa urce.
am schimbat uleiul si acum nu am nici o problema, merge brici.
invatatura de minte sa nu ma zgarcesc la ulei.
19 Mai 2011, 21:21
Salut,
Daca nu ai masurat presiunea de ulei, eu ti-as recomanda sa-l masori am mai avut caz cand am schimbat pompa de ulei, era spart in bucati in interior.