Help/Troubleshooting

Problema Compresor AC

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Problema Compresor AC

Mesajde Szergiu » 15 Iun 2011, 14:06

Buna ziua,
Am un Ford Focus Combi 1.8 TDCI model 2002.
De ceva timp nu mai functioneaza AC(aerul conditionat)...s-au uitat cateva persoane la compresorul pt AC si mi-au spus ca e dus ambreiajul...(compresorul e bun)
Am gasit sa cumpar ambreiajul de aici:
http://www.amazon.com/Four-Seasons-4786 ... &carId=001
Nu cred ca cei de la amazon au nevoie de reclama mea pentru ca sunt arhicunoscuti....in fine
Ei au un sistem de selectare a pieselor in functie de modelul de masina pe care il ai...am selectat modelul dar la motor ...americanii au doar motorul de 2.0L iar eu am motorul de 1.8L.
Este cineva priceput care sa ma lamureasca in legatura cu aceasta problema de potrivire?
M-am uitat putin la compresorul meu(fara sa-l dau jos iar pe partea frontala(pe ambreiaj) sunt scrise doua coduri:HOC YS4H AA (la inceput e HOC sau HCC sau H0C...nu se intelege clar)si 02 05 19 23:36....
Eu habar nu am cum sa interpretez aceste coduri asa ca apelez la voi...
daca in caz ca acel ambreiaj nu se potriveste imi puteti recomanda un compresor care sa se potriveasca pe Fordul meu...ar fi perfect daca ar fi listat pe amazon.com.(am niste vouchere si vreau as le folosesc)
Sper sa se gaseasca cineva binevoitor care sa ma ajute...pentru ca acum vine vara si fara AC ...o sa fie foarte greu.
O zi buna.
Szergiu
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.8 TDCI

Re: Problema Compresor AC

Mesajde Szergiu » 15 Iun 2011, 18:29

http://www.amazon.com/Four-Seasons-4786 ... &carId=001
Acesta este linkul cu ambreiajul pt compresor
Szergiu
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.8 TDCI

Re: Problema Compresor AC

Mesajde Duby_Dubiosu » 16 Iun 2011, 08:02

Inainte sa cumperi alt ambreiaj citeste acest topic : viewtopic.php?f=53&t=63709
Poate scapi mai ieftin si scoti doar ... o saiba. ;)
Duby_Dubiosu
Ford Freak

Maşina: FORD Mondeo Break 2011| 1.6 Ecoboost
VIN: WF0GXXGBBGBS52661

Înapoi la Help/Troubleshooting