ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Probleme cu Carpatica si Euroins

11 Apr 2011, 12:08

rad-deva iti explic eu cum a 'gasit' politia romana faptasul. Cand prind un individ care a dat mai multe spargeri, acesta conform legislatiei noastre tembele, nu va executa suma anilor de puscarie pentru toate faptele ci numai pedeapsa maxima !!!!

In schimbul reducerii acestei pedepse, tot felul de indivizi 'recunosc' furturi cu pedepse mai mici. Politia rezolva in acest fel dosare !!!!

10 Mai 2011, 16:05

Vad ca majoritatea postarilor despre problemele legate de Euroins sunt destul de vechi. Care mai e situatia lor, au devenit mai OK in ultima vreme, sau sunt tot un drac cu Carpatica?

10 Mai 2011, 16:14

Mai este si varianta in care au renuntat multi la acest asigurator... =D>

10 Mai 2011, 16:32

Sa speram ca nu-i intalnim prin trafic intr-un mod prea apropiat.

10 Mai 2011, 17:44

deocamdata oferte vad ca trimit...chiar acum cateva zile societatea mea de leasing mi-a trimis lista de oferte pentru RCA pe 2011-2012 si (bineinteles) prima din lista, cu pretul cel mai mic era EUROINS
am ales-o pe cea de-a treia :D

asa ca inca mai sunt pe piata, acreditati desigur

07 Iun 2011, 18:02

$1 scrie:$2a speram ca nu-i intalnim prin trafic intr-un mod prea apropiat.

Din nefericere exista printre noi si, uneori, si lipiti de noi :(( .
Mi-a sters mie bara spate unul care avea RCA-ul la CARPATICA ASIG, dupa ce a intrat pe contrasens.
Am fost la constatare, mi-a fost deschis dosarul de dauna, iar inspectorul de daune a propus la plata suma de 780 RON (vopsire bara spate si schimbare bandou de pe colt dreapta, fiind zgariat).
Am primit SMS de la CARPATICA dupa vreo saptamana sa ma prezint la sediul lor din Bd. Unirii pentru ca mi s-a aprobat suma de plata si sa inchid DD. Am ajuns acolo si noroc ca am cerut sa vad care este suma aprobata inainte sa semnez vreun document pe care mi-l si bagasera sub nas; suma era de 400 RON, pentru vopsit bara, bandoul zgariat au spus ca SE REPARA!!! Am facut cerere de retragere al DD si am deschis pe CASCO. Pentru ca am; daca nu as fi avut ...

Astia sunt cei de la CARPATICA ASIG!!!

17 Iun 2011, 11:00

Tocmai mi-am mutat dosarul de la euroins rca la casco (alt asigurator). La mine era si mai grav, euroins bulgaria reprezentati de euroins romania.

17 Iun 2011, 12:22

Ati vazut reclamele la Carpatica cu "la noi, daunele usoare se despagubesc in 7 zile"? :))

17 Iun 2011, 18:41

Eu am reparat masina prin martie pe rca`ul aluia ( Euroins ) si nu au comentat.
Valoarea daunei undeva la 7800 ron :D Sa ma consider fericit?! ( personal din auzite ma asteptam la proces, timp pierdut garla , dar nu a fost asa )

17 Iun 2011, 22:07

$1 scrie:$2ti vazut reclamele la Carpatica cu "la noi, daunele usoare se despagubesc in 7 zile"? :))

Da, da... 7 zile dupa pastele cailor... =))

18 Iun 2011, 13:43

Pe lista neagra a asigurarilor continua sa fie cap de lista : Carpatica,Euroins si Asirrom.
Daca aveti dauna cu un asemenea RCA si aveti CASCO,nu mai pierdeti timpul si nervii si faceti pe asigurarea voastra.Chiar daca aveti de platit fransiza ,pentru linistea si timpul vostru merita acea suma platita pe fransiza. :D

18 Iun 2011, 16:15

Parca si la Astra erau probleme ?
Despre Asirom nu prea am auzit de probleme.

18 Iun 2011, 17:31

Astra nu are probleme de plata,cel putin in Cj se lucreza bine cu ei.In schimb cu Asiromul sunt mari probleme cu platile.

22 Iun 2011, 17:24

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ti vazut reclamele la Carpatica cu "la noi, daunele usoare se despagubesc in 7 zile"? :))

Da, da... 7 zile dupa pastele cailor... =))

De fapt, chiar sunt 7 zile ... 2-3 in plus; dar nu ti se da accept de plata decat pe maxim 40-50% din valoarea reparatiei, indiferent cat costa; au ei propriile grile de preturi la materiale si manopera; plus ca au decontare directa doar cu vreo 10-12 service-uri in tot Bucurestiul, probabil garaje din spatele blocurilor in care se indreapta cu ciocanul si se pune chit cu shpaclul. Carpatica, de!

05 Sep 2011, 10:21

"Asociatia Distribuitorilor de Piese Auto din Romania (ADPAR) a sesizat Consiliului Concurentei practicile ilegale ale Companiilor de Asigurari, intr-o scrisoare deschisa trimisa saptamana trecuta. Scrisoarea descrie pe larg practicile Companiilor de Asigurari pe piata pieselor auto - o piata estimata la aproape 1 miliard de euro in 2011 - si legile pe care acestea le incalca. In plus, scrisoarea subliniaza care sunt efectele acestei situatii asupra economiei, industriei auto, dar si asupra soferilor asigurati.

Sursa: http://www.4tuning.ro/asigurari-auto/ad ... 10240.html

08 Mar 2012, 15:28

Ce aveti de facut daca va loveste un asigurat la Carpatica-chemati ambulanta la locul accidentului(va simtiti rau), automat vine si politia, se fac masuratori....E cel mai bine asa deoarece Carpatica ori va repara masina cu piese sh sau va carpeste cu poxipol ce e spart ori va refuza plata daunelor pe motiv ca daunele sunt necomplementare.

08 Mar 2012, 17:46

eu de Asirom chiar n-am auzit nimic...am avut Casco la mai multe masini la ei si mai mult de 2 zile sa-si dea acceptul de plata nu a durat...cat despre Euroins si Carpatica cat platesti atat face ;)
Răspunde