Vanzare

Ford Granada 2.3 GL MK II

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Ford Granada 2.3 GL MK II

Mesajde Maximilian » 07 Iul 2007, 00:09

M-am hotarat sa imi vand masina si sa ma retrag de pe forum, intru-cat am ajuns la capatul puterilor...

Pretul este de 3000 de euro.

Motorul este 2.3 V6, 114 cai, cuplu bun, nu vibreaza indiferent de viteza, este silentioasa si la nevoie suficient de nervoasa. Are servodirectie, servofrana, scaune cu reglaj lombar, este incredibil de spatioasa si confortabila, portbagaj urias, radio-mp3 player Sony Xplode, 2 boxe de 30W, jante aliaj originale in stare foarte buna, cauciucuri Pirelli noi(10.000 km), suspensie independenta, se conduce extraordinar de usor, este ideala la drumuri lungi. Interiorul arata impecabil, tapiseria originala. Masina este originala 99%(numai casetofonul nu este original, dar il mai am si pe acela pentru o restaurare completa)

Are nevoie de un diferential nou(cel vechi troncane, iar pentru asta va pot directiona unde puteti gasi unul sh pentru 2-2.5 milioane) si trebuie facuta tinichigeria pe dedesupt(cateva petice, in special in portbagaj si antifon). In rest starea tehnica este perfecta. Motorul are compresia buna, nu consuma ulei, da fum numai daca se merge mai mult timp incet cu el si brusc este calcat si turat puternic.(la un stil de mers in care se evita subturarile si din cand in cand mai este calcat nu da pic de fum altminteri)

Practic tot ce are nevoie este de un proprietar care sa aiba suficienti bani cat sa o intretina.(nu este foarte scumpa intretinerea ei, dar pe mine personal consumul ma demoralizeaza) Consumul este de 15% in regim normal de trafic si de condus in Bucuresti, si 8-10% in afara.

Pretul nu este negociabil, stiu ce bani am bagat in ea(si cu 3000 de euro ies in pierdere) si stiu starea in care se afla.

Masina a apartinut lui Florin Piersic sr., am cumparat-o de la el si am restaurat-o.

ITP valabil 2008.
Pentru poze accesati linkul de la semnatura.
Maximilian
Petrol Head

Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Mesajde adispan » 07 Iul 2007, 07:51

cum, mai max, asa peste noapte ti-a venit ideea? io as zice s-o pastrezi, o tii la conservare si iti iei un alt FORD cu care sa te dai pe strasse - de ex la mine in tineretului e un focus 1 break de vanzare, arata demential de bine

parerea mea ... iti inteleg neplacerile cauzate de consum ...
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Alen » 07 Iul 2007, 08:05

in ceea ce priveste vanzarea masinii, nu pot comenta, probabil ai motivele tale, este decizia ta si stii mai bine ce ai de facut...

as zice sa te mai gandesti referitor la retragerea de pe forum, sau daca poti si daca vrei, sa argumentezi aceasta a doua parte a deciziei... :(
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde alex230ro » 07 Iul 2007, 09:46

Cateva comentarii:la 3000E nu stiu daca o sa ai cumparatori doar pasionatii sa dea banii astia(masina arata super ok nu ma intelege gresit).Consumul e normal pt motorul care il ai,e pacat sa o dai,o sa regreti dupa aia intotdeauna si o masina care consuma putin chiar daca mai noua nu iti va da satisfactii ca asta.Eu as face astfel-as tine Granada si la 2000-2500E sau chiar mai putin in functie de cati bani dispui as lua un Tico sau o Dacie de oras,Granada ramanand pt weekend sau pentru iesiri afara.Asta trebuia sa fac si eu dar am preferat sa iau o masina noua si sa oftez de fiecare data cand vad un ursulet.Concluzie-tine masina:)
alex230ro
Gold Member

Mesajde Maximilian » 07 Iul 2007, 10:21

Cand zic ca m-as retrage de pe forum zic ca nu ar mai avea rost din moment de nu voi mai avea Ford. In fine, daca se gaseste cineva sa o ia la 3000 de euro...o dau pt ca deja prea mult am mesterit la ea.

Daca nu, inseamna ca nu vrea sa fie vanduta. Daca te urci in ea te poate convinge ca merita si banii aia, dar din nou, e pentru pasionati. Nici nu cred ca as da-o la cineva care nu stie cu ce se mananca o astfel de masina, ca nu o dau sa o distruga.

Am ajuns sa o stiu 75% pe dinafara. Probabil ca o sa ii schimb diferentialul in curand, numai sa fac rost de ceva bani.
Maximilian
Petrol Head

Mesajde ciocrosu » 07 Iul 2007, 10:27

Pai daca o vinzi ramai pieton ??? Sau te dai la alta marca :roll:

Bafta la vanzare !!
ciocrosu
Member

Mesajde shadow » 07 Iul 2007, 14:55

Dar de ce nu ii pui un motor mai mic? Sau un diesel ... Daca iti place masina si consumul e singura problema exista variante ... Nu prea mai gasesti masini bune la bani putini in ziua de azi. Ti se pare asa mult 15%? Un Renault Laguna din 94 2.0i consuma 13. Si intuiesc ca majoritatea masinilor cu motor mai mare pe benzina de la inceputul anilor 90 (adica cam ce ai putea sa-ti iei pe la banii astia) consuma la fel. Sau ai putea sa-i pui GPL care pentru carburator e ieftin si dupa ce se duce motorul (nu ma contraziceti, se va duce) ii pui piese de la dezmembrari. Si ca argument pro pastrare, nu o sa reusesti sa o dai la 3000E, o sa fii foarte norocos daca o dai la 2000. Nu vreau sa cobesc, dar asta e piata auto si preturile sunt in continua scadere.
Eu in locul tau m-as interesa de un motor diesel. Chiar ar fi de asteptat pentru un asemenea vaporas :)
shadow
Gold Member

Mesajde Maximilian » 08 Iul 2007, 00:29

Faza e ca nu degeaba m-am chinuit sa o tin originala...ea avea un diesel in gama la vremea aia...dar era cel putin lenes...avea vreo 60 de cai. In fine, azi am iesit la un gratar cu ea, deci mai mult la drum lung si s-a comportat cum stie ea mai bine...adica la drum lung! :D Mi-au mai trecut nervii pe ea dar tot trebuie sa fac diferentialul, si dupa aia la rece judec si ma hotarasc ce fac cu ea. Oricum....daca se gaseste cineva sa dea 3000 de euro(pret final) pe ea, cel mai probabil o voi da.
Maximilian
Petrol Head

Mesajde ciocrosu » 08 Iul 2007, 12:35

$1 scrie:$2au ai putea sa-i pui GPL care pentru carburator e ieftin si dupa ce se duce motorul (nu ma contraziceti, se va duce) ii pui piese de la dezmembrari.

E o idee buna sa sti, iar la faza cu " se duce motorul " este ceva normal, numai ca nu se va duce asa de usor si repede cum cred uni, in schimb cheltuiala cu combustibilul va scadea la 60%.
ciocrosu
Member

Mesajde Maximilian » 08 Iul 2007, 13:48

Stiu Shadow, ce ai scris ai scris bine. Poate eram si eu prea nervos in momentul in care am postat anuntul de vanzare.(tocmai terminasem de reparat problemele de ambreiaj care mi-au distrus cutia, schimbasem cutia, a mers bine ceva timp dupa care a inceput sa faca diferentialul si mai urat decat facea...saptamana asta voi cauta un diferential sa il pun)

Anuntul ramane la 3000 euro totusi valabil.
Maximilian
Petrol Head

Mesajde Mircea L » 08 Iul 2007, 14:32

Max, faci cum crezi, si eu m-am lovit de un munte de probleme cu a mea Sierra, insa o dau numai daca mai fac rost de ceva bani, pt ca ma voi urca numai pe o Lancia Delta Integrale HF Evo1...Dar la mine e altceva, Sierra e old-scool dar, parca nu e chiar clasica cum e Garnada ta...nu mai circula cu ea, schimba absolut tot ce e de schimbat, si apoi urca=te in ea, altfel, o sa iti faca 1 mie de draci gratuiti.
Ford Mondeo MKII 1.8 16v
Mircea L
Gold Member

Maşina: Ford
VIN: WFO_indoit_cu_apa

Mesajde sile1 » 10 Iul 2007, 01:00

chiar mam mirat cand tiam vazut topicu sincer sa fiu ... oricum masina nu cred k o sa se vrea vanduta (asta din cauza pretului)
k granadist convins eu zic ca ai o masina buna si frumoasa care ca oricare alta vechitura a tot avut bubele ei (unele provocate altele aparute din senin...)
tiam mai recomandat varianta cu GPL si eu zic ca ar trebui sa o iei in considerare mai ales daca tu spui ca consumul e principalul factor (motorul tau nu e nou de la magazin k sa traiesti cu spaima k se va duce dracu daca pui gaz) si k argument iti reamintesc ca nu multe ... ci foarte multe granade merg pe gaz relaxate poate ar trebui sa te gandesti la varianta asta pe viitor in cazul in care nu iti iei altceva mult mai economic
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Mesajde bogdan_GJY » 23 Iul 2007, 09:53

Imi pare rau sa aud ca iti dai masina, eu sunt de parere sa te gandesti foarte bine la cat ai investit in ea, cred ca alta masina nu iti va aducea satisfactii cum iti aduce granada, ai Fordul in sange frate. Eu ma gandesc cu groasa ce o sa trag cu taunusul dar este masina care imi place, si pentru aceasta pasiune exista un pret. Analizeaza toate variantele care le ai. HAI FORD!
bogdan_GJY
Incepator

Mesajde valicaddy » 24 Aug 2007, 16:47

cand ai granada o ai pt ca iti place, consumul devine irelevant.
sieg heil!
valicaddy
Ford Freak

Maşina: ford fiesta 1.8D si 1.1i ; lincoln town car 5.0 EFI

Înapoi la Vanzare