de adispan » 04 Iun 2007, 02:31
mda ... ia sa vad ce-mi mai amintesc
SPANIA
- am stat in Calella, la 60 km de Barcelona, pe malul marii (CostaBrava/delSol, nu stiu care e, exact); un hotel care la noi ar avea maxim 2 stele, dar curat, cu o mica piscina, mancare ok, terase chiar pe malul marii, oras micut, are si o artera de shopping; la vara vreau sa merg iar la Barcelona cu masina, si probabil tot pe acolo voi cauta cazare
ITALIA
- langa Milano este Lago di Garda: lac glaciar URIAS, peisaje de mare exceptie; sunt pensiuni prin satucele din jur
TURCIA
- am fo in 1998, la Kusadasi; era o "zona" de vile, la vreo 10 km de oras, preturi de toata jena, m-a costat cazarea vreo 8 dolari pe noapte; plaja ok, preturi mici de tot, distractie in Kusadasi cat cuprinde, discoteci, baruri, etc; din zona se poate merge in excursie sa se viziteze Troia, Pamukkale (apa calcaroasa), plus un oras grecesc reconstituit, care e SUPERB; mancare in oras: stiu ca de 6 dolari mancam de imi crapa burta + bere EFES, daca sunteti in Turcia nu trebuie sa beti altceva decat Efes; recomand zona Kusadasi fara nicio urma de indoiala
GRECIA
- am fo in sudul extrem al primei peninsule (Kasandra parca ii zice), cum te uiti pe harta; nu mai stiu numele hotelului, dar avea o piscina marfa de tot