Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Nou posesor Mondeo MK3 ce trebuie restaurat

13 Mai 2011, 09:15

Vinzi parbrizul si iei unul cu suport pt. senzori de ploaie / lumina.

01 Iul 2011, 23:31

Am revenit dupa ceva timp. . .

Am reinviat masina . . . http://www.flickr.com/photos/64699770@N07/?saved=1

Am fost chiar un drum pana la mare cu ea acum 2 sapt. . . merge ok

numai ca am doua probleme, 1 imi bate volanta la rece rau de tot / 2. am o problema cand ma dau tare la ea imi taie turbina si mi se aprinde bujia incandescenta in stanga, un mecanic mi-a zis ca nu functioneaza pompita de vacuum de la EGR, ca la relantii trage aer pe furtunasu ala dar cand intra turbina dupa 2000 nu mai face nimic.

la ce sa ma uit ? :(

Luni ma duc sa ii pun numerele de bucuresti pe ea:)

02 Iul 2011, 20:31

viewtopic.php?f=66&t=13705

03 Iul 2011, 19:01

Bravo tie, masina arata f.f. bine...
Sa ai parte de ea cat mai multi km. !

03 Iul 2011, 22:01

Daniel Scaete - ms frumos

DanielArdelian2 - ms pt ajutor, faza e ca tipu de la care am luato cica a mai avut si el problema asta si ca schimbat injectoarele, dar sa zgarcit la filtru de motorina si a pus unu prost si dupa vreo cateva sute de km cica ia pus dinasta original. si mi-a zis sa ma duc sa curat injectoarele ca sigur a prins gunoaie ceva . . .

28 Iul 2011, 00:31

imi cer scuze ca nu prea stau pe forum pe aici . . .

Am zis sa incep sa-mi modific si eu masinuta. . .

si am zis sa incep sa-mi modific evacuarea si am gasit pe la cateva service-uri sa o tai din fata de la galeria si sa imi trag o teava de inox pana la puntea spate si de acolo sa o despart intr-un Y .

Ce ziceti ar fi prea zgomotoasa fara nici o toba . . . ?

- cum as putea sa-mi comprim arcurile sau ce arcuri mai sport mi-ati recomanda?

si m-ai am o problema cei de la service cand mi-au montat bara nu au mufat si proiectoarele si nu gasesc mufa de la proiectoare. . .

este una care atarna in partea dreapta a masini. . . dar am facut proba cu un bec si nu vine curent pe cablurile alea cand dau drumu la proiectoare. ma poate ajuta cineva?

28 Iul 2011, 10:33

felicitari deci masina arata super .. avand in vedere prin ce a trecut ..
dat tot nu ai zis cat te-a costat toata afacerea ..... chiar sutem curiosi ..

28 Iul 2011, 10:35

in cel mai rau caz la priectoare cred ca ai putea sa refaci cablajul .... ca sa nu mai demontezi anulezi pe cel vechi si bag unu nou ..

28 Iul 2011, 23:17

Poi si cum fac asta de unde trag alte cabluri? m-am uitat si la sigurante si am vazut ca este una pentru ceata + proiectoare si este ok, si ceata merge pe spate . . .

Sau daca ar avea cineva o schema tutorial ceva . . .
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 28 Iul 2011, 23:26, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

21 Aug 2012, 12:42

salut. am si eu un mondeo mk3 exact in aceeasi stare in care a fost al tau, adica lovit frontal. vroiam sa te intreb, lonjeronul drept, pe care si eu i-l am putin indoit, a iesit bine la indreptat, ai vreo problema cu geometria masinii ?

P.S. masina a iesit f bine, cel putin ca si caroserie. felicitari si la cat mai multi km cu ea

21 Aug 2012, 15:13

Masina sa vandut din pacate ... referitor la geometrie nu a iesit fbn mergea drept masina chiar si la 160km/h nu mi a afectat oala de la amortizor sau ceva de genu doar capu a fost un pic stramb.

21 Aug 2012, 15:28

sa vandut...dar ai iesit pe profit cu ea? cu ce piese ai reparato...ai luat de pe masini de anglia nuh?

21 Aug 2012, 15:33

eu sincer nu m-am gandit la profit . . . am vandut-o ca si o masina lovita . . . fiindca aveam nevoie de niste bani. piesele unele au fost luat noi unele dupa da masini de anglia dar nu am avut multe piese schimbate . . .
Răspunde