$1 scrie:$2ntr-o alta ordine de idei, si ca sa nu mai deschid un alt topic .. a incercat cineva ofertele de la FunDeal?
Apar tot felul de oferte, gen pleci in austria cu cateva sute de lei, in loc de .. mult peste 1000 ... (exemplu oarecare
http://www.redutti.ro/cumpar/12590.html)
Au mai fost unele cu ochelari (consult, tratament, ochelari pana in 500 lei) .. apropos, ochelarii nevesti-mii costa 1200 lei

Si multe altele...asadar, a incercat ceva? e teapa?
PS: va rog nu presupuneti, ca asta pot face si eu...daca aveti experiente CLARE. (chiar si de la cunoscuti).
Merci
Avem urmatoarele oferte:
- toata iarna am fost la patinoar cu 1 leu (Patinoarul la care mergeam de obicei, nu vrei spelunca - Drumul Taberei)
- toata vara am mers la film cu 1 leu (Cinema-ul la care mergeam de obicei, nu vrei spelunca - The Light Cinema
- Un prieten f bun a mers in Grecia la Skiathos la hotelul unde mersese si anul trecut. Anul asta la juma de pret.
- Mancaruri si alte nimicuri am pescuit in draci de pe toate site-urile.
- Am luat dertartraj, consultatie si periaj profesional si ne-am ales cu un super medic stomatolog la care ne facem de atunci toate lucrarile - am stat 2 ore si ne-a explicat cu lux de amanunte tot ce vedeam pe camera microscopica instalata in gura.
- Eu i-am facut cadou mamei o operatie la ochi - eliminarea miopiei. Pret 2000 de lei redus de la 4000. A 2-a zi deja citea la TV.
Pot sa iti mai dau sute de exemple, dar nu imi vin acum in minte. Dar da, teoretic toate ofertele sunt adevarate. Numai sa citesti cu grija tot ce scrie pe acolo.
Aaaaa, sa nu uit, mi-am curatat masina cu sisteme de vaporizare, draci laci... interior, exterior, tapiterie cu 20 de lei parca... asa ca , go for it!