de Officer » 07 Sep 2011, 14:04
Eu multumesc din casca cu capul usor lateral spre cel care face loc. Sunt multi soferi care inteleg ca ma dau pe doua roti sa nu mai stau sa citesc ziare la semafor si fac loc. Altii nu s-ar misca nici morti. E dreptul lor, nu-i condamn. Cine nu merge pe mobra nu intelege. Eu chiar nu merg de placere ci din cauza ca injumatatesc timpul pierdut in trafic cu un consum de 3%. Dezavantaje sunt multe (cand ajung la birou miros ca o bucata de sunca scoasa de la afumat, cand e cald transpir, cand uda rebu pe asfalt e posibil sa imi fac hainele in picatele, e posibil sa imi frang gatul etc) insa cand ma uit la oamenii din masini cum fac bilute, vorbesc la telefon, citesc ziarul, injura etc ma simt norocos ca ma pot strecura. Sper ca in 5 ani sa vad mai multe scutere si motorete pe strada conduse de oameni responsabili, asa cum e in Italia, Spania si Franta. In Paris am vazut cea mai mare concentratie de Piaggio Mp3 (scuterul acela cu 2 roti pe fata) pe km patrat. Se conduce si cu B-ul si multi si-au luat sa se deplaseze mai repede si mai usor.
Eu nu inteleg de ce tipul din videoclip nu s-a dus pe dreapta ca avea loc destul. Eu cand coloana sta, daca am loc suficient ma bag pe dreapta si merg incet de tot asigurandu-ma ca soferii depasiti ma vad in oglinda. E mai bine decat sa stau pe loc, astfel in loc sa fac 25-30 min in masina de la big la bellu la ora 8:30, fac vreo 10.
Obsedat de ordine si disciplina.