va multumes! vopsitorul este foarte bun, termenul a fost destul de strans asa ca masina nu a iesit perfect, dar oricum foarte bine. nu a fost nevoie de polish sau treburi de genul asta, lacul este intins perfect. vopseaua a costa 100 euro 5L diluati, iar lacul 5L 250 lei. preturile astea nu se gasesc prin magazine, vopseaua e din germania iar lacul e "facut rost".
Imi place cum arata asa agresiva, fara proiectoare. la un moment dat am vrut sa pun, dar ma mai costau grilele vreo 100 euro asa ca am renuntat la idee, si asa nu ma prea incanta aspectul lor.
@ darian, nu ma supar deloc, doar este forum si fiecare este liber sa-si spuna parerea.
- grila cred ca o sa o schimb la un moment dat, nu am pus-o asa de la inceput pt ca mai trebuia sa-mi cumpar plasa din plastic si am avut multe cheltuieli dintr-o data asa ca am pus ce am avut pe acasa.
- led-urile din far nu merg de vreo 2 ani, si au ramas acolo, daca o sa mai desfac farul sigur o sa le scot, numai ca e un mare DACA acolo

, nu e prea placuta munca aceea.
- evacuarea nu ma deranjeaza, asa o sa ramana.
-led-urile din oglinzi au venit ca si o combinatie dintre un buget restrans si dorinta de siguranta, nu vroiam sa mai dau cel putin 100 euro pe capace cu becuri originale, dar parca nici nu vroiam sa nu am ceva semnale pe lateral.
in mare masina cam asa o sa ramana, poate mici maruntisuri care nu o sa schimbe design-ul actual.
momentan am cam terminat cu masina si va trece pe plan secund, am ceva treburi mai serioase de dus la sfarsit, astfel ca acest focus imi va fi partener de drum o perioada de timp, asta pana va veni masina cu steluta

.
less is more...