Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: de vanzare becuri auto cu led-uri smd + diverse

20 Sep 2011, 08:43

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ie alea de pe pozitie mi au mers 4 luni.Unul nu mai lumineaza decat vreo 3 leduri.Sunt chinezarii de proasta calitate.

1 becurile ce le dau eu au garantie 6 luni iar daca se ard dupa 6 luni dau becul in schimb la jumatate de pret, timp de 1 an
2 eu nu imi aduc aminte sa iti fi dat tie vreun bec....... deci daca nu ai luat de la mine te rog sa rectifici.
o zi buna

ERATA scuze am luat de la cineva din Ramnicu Valcea florin 21 parca.
SCUZE,am vazut pozele pe care le ai postat cu acele leduri si sunt aceleasi pe care le am luat si eu si nu m am uitat cine le vinde.
Deci NU NU AM LUAT DE LA TINE.
Dar legat de ceea ce am luat eu,arata la fel(NU INSEAMNA CA ALE TALE SUNT LA FEL)am fost foarte entuziasmat de ele cand le am primit(am si postat atunci cand le am schimbat)dar...dezamagit acum.
Asta este...trebuia sa ma gandesc cand am vazut ca sunt chinezari de doi bani.
INCA O DATA SCUZE DE CONFUZIE. ^:)^ ^:)^

20 Sep 2011, 09:45

$1 scrie:$2ie alea de pe pozitie mi au mers 4 luni.Unul nu mai lumineaza decat vreo 3 leduri.Sunt chinezarii de proasta calitate.

1 becurile ce le dau eu au garantie 6 luni iar daca se ard dupa 6 luni dau becul in schimb la jumatate de pret, timp de 1 an
2 eu nu imi aduc aminte sa iti fi dat tie vreun bec....... deci daca nu ai luat de la mine te rog sa rectifici.
o zi buna

ERATA scuze am luat de la cineva din Ramnicu Valcea florin 21 parca.
SCUZE,am vazut pozele pe care le ai postat cu acele leduri si sunt aceleasi pe care le am luat si eu si nu m am uitat cine le vinde.
Deci NU NU AM LUAT DE LA TINE.
Dar legat de ceea ce am luat eu,arata la fel(NU INSEAMNA CA ALE TALE SUNT LA FEL)am fost foarte entuziasmat de ele cand le am primit(am si postat atunci cand le am schimbat)dar...dezamagit acum.
Asta este...trebuia sa ma gandesc cand am vazut ca sunt chinezari de doi bani.
INCA O DATA SCUZE DE CONFUZIE. ^:)^ ^:)^

nu e nici o problema. de la cine iau eu becurile imi da garantie de la 3 luni pana la 2 ani garantie,(in functie de bec) deci daca se intampla ceva cu un bec cumparat de la mine il schimb fara nici o problema.

20 Sep 2011, 10:37

salut,

m aintereseaza becuri pt pozitie si pt lampi marsalier/ceata-astea sunt P21W pt masina din semnatura.( precizez ca este hatch)

ms

20 Sep 2011, 13:10

$1 scrie:$2alut,

m aintereseaza becuri pt pozitie si pt lampi marsalier/ceata-astea sunt P21W pt masina din semnatura.( precizez ca este hatch)

ms

aveti pm
o zi buna

24 Sep 2011, 10:06

valabil

29 Sep 2011, 08:34

valabil

29 Sep 2011, 22:48

ornamente cromate pt scrumiera si torpedou mai ai ?

01 Oct 2011, 19:08

$1 scrie:$2rnamente cromate pt scrumiera si torpedou mai ai ?

salut, momentan nu am imi pare rau, daca primesc te anunt
o zi buna

11 Oct 2011, 15:53

Anunt valabil!!!

12 Oct 2011, 22:28

salut.
m-ar interesa si pe mine niste becuri w5w pentru pozitii si a 3a lampa de stop (compusa din 5 becuri w5w), la un ford focus 2.
ce variante ai? sunt din timisoara, deci ne putem intalni.

13 Oct 2011, 20:47

$1 scrie:$2alut.
m-ar interesa si pe mine niste becuri w5w pentru pozitii si a 3a lampa de stop (compusa din 5 becuri w5w), la un ford focus 2.
ce variante ai? sunt din timisoara, deci ne putem intalni.

aveti pm
o zi buna

17 Noi 2011, 19:23

anunt valabil
Subiect închis