Este intr-adevar f cald. Eu am patit altceva...si au vina pe caldura. Si alaltaieri, si ieri, pe la ora 3-4 am patit sa nu se mai alimenteze ca lumea cu benzina, dimineata nu a avut nici o treaba, dar la ora aia daca am incercat sa o cald mai ca lumea, m-am trezit ca urca ce urca, si pe la a 3-a la 4500 de ture da in nas...nu am mai patit asa ceva. Am curatat ieri dimineata carburatorul, mergea perfect, la ora 3-4 era iar cu problema asta. Trag concluzia ca e caldura de vina(asta ca sa nu zic ca e dusa pompa de benzina

...deh, sper si eu).
Sper sa isi revina cand se va mai raci vremea. BTW, la mine acul de temperatura in oras pe vremea asta urca periculos de mult spre rosu.
Nici eu nu am aer conditionat, am vrut sa ii pun, dar mi-a facut alte belele si deci alte cheltuieli care mi-au distrus visul. Cel mai nasol e ca daca o lasi in soare frige volanul ingrozitor...
Si da, masurarile in Bucuresti nu se fac in camp liber, se fac IN PADURE! la Baneasa si la Filaret, LA UMBRA! . Va dati seama cate grade sunt de fapt....