25 Iul 2007, 10:27
$1 scrie:$2sunt 2 drumuri spre Grecia prin BG.- relativ paralele prin Stara Zagora si Nova Zagora...cand ne-am dus, cel prin Nova era inchis. asa k a trb sa ne intoarcem sa o luam pe celalalt...cand ne-am intors era deschis...
atentie! ziua sunt muuuulte tiruri si nu f prietenoase, merg si cu viteza si sunt si km nessi...
Cand intrati in BG va luat NEAPARAT rovinieta aia (sz dc am scris gresit:P)
costa 5 e- val 7 zile...de luni de ex, pana duminica inclusiv ...adica dc va intoarceti tot luni, la intrarea din Gr in Bg, o sa va mai ceara 5 e.... iar podul de la Giurgiu, cand va intoarceti in RO costa 6 e, numai in euro ...
raderele lor sunt albe sau bleu-marin si stau, de obicei acolo unde nu te astepti si f putin vizibile.
Bulgarii au majoritatea niste cazaturi de masini, conduc aiurea si mai ales pietonii traverseaza pe oricunde, oricand si pe rosu, n-au nicio treaba...dupa vreo 3-4 cazuri, am fost tentata sa generalizez ca asa o fii la ei, ca ai lor ii lasa sa treaca chiar dc semaforul e rosu.
Si atentie in BG...dupa ce intrati in tara se fac 2 sosele laaargi cu 2 benzi si despartite de o fasie mai mare de pamant.Nu sunt 2 drumuri sunt 2 sensuri de mers....noi am luat-o bineinteles pe " drumul" din stanga, banda din dreapta...si am mers vreo 2 km pe contrasens....niciunul nu ne-a facut semn cu farurile ca nu e bine pe acolo...nimic, se dadeau pe cealalta banda linistiti.La vama sunt acri si suspiciosiYAK.
Grecii sunt tari si trecutul prin vama pe la ei e chiar ok.
Scz pt scrisul meu enervant gen IRC/Mess...fac eforturi sa ma desprind de el..zadarnice
25 Iul 2007, 15:26
$1 scrie:$2erci, eu deja am fost (acum 1 luna). Tot Grecia, dar nu Thasos, ceva mai la sud.
Sunt zvonuri cu ce spui tu acolo. Cand intri la bulgari, fiind f dimineata, s-ar putea sa fie un strumf care sa ceara "atentie", eu i-am dat 5 ron.
Ai grija cu radarele, e destul de multa politie, si te asteapta unde nu te astepti tu.
De altfel, au limitari de viteza super dubioase, din 90km/h, in 50 apoi 40 - asta pe un interval de 100m.
Eu am plecat la 3:30 am (tot luni dimineata), si am fost la ~13 in ThessalonÃki.