Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Fiesta SeXY si rea !

26 Iul 2007, 16:55

Salut !

Va prezint pe Foarda mea ! care deja ne duce la munte , mare etc de vreo 3 luni fara probleme, desi nu e a noastra de noua. Pozele sunt si de pe la mare, si de la munte.
Fişiere ataşate
SXY 01.jpg
Siesta de d-a .. !
SXY 01.jpg (20.33 KiB) Vizualizat de 2095 ori
SXY 02.jpg
La bulgarasi intr-un w-e ...
SXY 02.jpg (33.24 KiB) Vizualizat de 2095 ori

26 Iul 2007, 16:57

Sacsy masina!! Multi km fara probleme si bun venit in club :) Pune si u poze mai mari :P .... Acu am vaz 1.4 TDCi bun bun ... :)
Ultima oară modificat de Dj_Sc0oRpIoN pe 26 Iul 2007, 17:09, modificat 1 dată în total.

26 Iul 2007, 17:03

motor zice acolo 1,4 TDCI dotari pare a fi Ghia :)

Daaaa, sexy feeling !

26 Iul 2007, 17:17

Nr de inmatr e chiar SXY si feelingul e asemenea !

Motorul are pe hartie 50 CP !! ? si cum io is familist - cu sotie, copil mic si soacra cu catel cu tot la bord in aproape toate deplasarile, nu am resimtit totusi lipsa caiutzilor de sub capota. Vezi poza...

In rest, am o singura chestie pe creier... pana ii schimb gumele: cu dist de franare, pe care nu am testat-o inca in cazuri extreme, fiind multumit de evolutia de pana acum... dar care e urmatoarea chestie de verificat si bifat.
In oras se comporta de vis, in afara de un evenim .. cu un zgaltait, care a durat numai o d-a din cauza caniculei cred si apoi si-a revenit, iar in afara... l a drum intins e de anvergura.

Una peste alta sunt incantat de albinutza si planuiesc s-o hranesc cu multi km - de drumuri bune sper!! , ca la bulgarasi am cam haituit-o .. :roll:
Fişiere ataşate
bord km-h.jpg
Pe A-Soarelui ...!
(22.98 KiB) Descărcat de 340 ori

Re: Daaaa, sexy feeling !

26 Iul 2007, 17:40

$1 scrie:$2r de inmatr e chiar SXY si feelingul e asemenea !

Motorul are pe hartie 50 CP !! ? si cum io is familist - cu sotie, copil mic si soacra cu catel cu tot la bord in aproape toate deplasarile, nu am resimtit totusi lipsa caiutzilor de sub capota. Vezi poza...

In rest, am o singura chestie pe creier... pana ii schimb gumele: cu dist de franare, pe care nu am testat-o inca in cazuri extreme, fiind multumit de evolutia de pana acum... dar care e urmatoarea chestie de verificat si bifat.
In oras se comporta de vis, in afara de un evenim .. cu un zgaltait, care a durat numai o d-a din cauza caniculei cred si apoi si-a revenit, iar in afara... l a drum intins e de anvergura.

Una peste alta sunt incantat de albinutza si planuiesc s-o hranesc cu multi km - de drumuri bune sper!! , ca la bulgarasi am cam haituit-o .. :roll:

Foarte tare! Tineo tot asa :) Din ce an e masina? Si cand ai prins pe bord 170 km/h erati u , sotia , copilu si soacra? + cainele ? :)

Re: Daaaa, sexy feeling !

26 Iul 2007, 17:44

$1 scrie:$2...... Motorul are pe hartie 50 CP !! ? ...........

vezi ca aia 50 sunt Kw, nu cai putere. Ai, de fapt, 68 CP :)

26 Iul 2007, 18:08

Dragutzik masina :)

30 Iul 2007, 00:40

faina masinuta, bucura-ne ochii cu niste poze mai mari, daca poti...deh, varsta... :shock: :D

poze din excursia in Grecia

21 Aug 2007, 18:50

Da, am prins curaj in vacanta asta si am batut peste 1000 de km pana in Volos ( la juma dist intre Salonic si Atena: un oras port la un golf super fain ) loc din care faceam zilnic vreo 60+ km in jur sa facem plaja in diverse statiuni la M. Egee. Recomand escursia cu masina proprie desi pana acum nu am avut curajul si .. Fordul ! 8) .. numai ne-am incercat putrile prin tara ( cu un Matiz minim echipat... bun pt facut rodajul reflexelor de sofer amator ).

Va doresc .. sa ne intalnim pe coclauri si anume in locuri cat mai exotice trasi de cai putere !
Fişiere ataşate
SXY in Volos.jpg
SXY in Volos.jpg (29.6 KiB) Vizualizat de 1923 ori

21 Aug 2007, 23:40

imi place ca pe alb pare mai mare masina :) drive safe

22 Aug 2007, 17:17

Felicitari,frumoasa masinuta s-o folosesti sanatos.Vad ca micuta va dus pemulte meleaguri...tineti tot asa,multiii km fara probleme.
Răspunde