Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Focus ST. Un fel de Foca violenta.

13 Iun 2011, 16:41

salut, ce distantiere ai pus pe spate? de cati mm si ce "marca" ? :)
merci :D

13 Iun 2011, 20:59

Salut!
Am pus H&R de 30mm/axa (15mm pe roata). Am cautat de 20mm/axa (10mm/roata), dar nu am gasit.

13 Iun 2011, 21:02

sunt din alea cu prezoane mai lungi, nu ? imi poti spune si de unde si cu cat le-ai luat daca mai tii minte?

13 Iun 2011, 21:04

Da, prezoanele sunt mai lungi, insa nu se schimba greu. Le-am luat de la Racing Nick si, daca imi aduc bine aminte, au costat in jur de 100e.

04 Aug 2011, 01:21

salut, tot eu :)
imi poti spune unde le-ai montat ? eu mi-am luat eibach-uri de 15 mm pe fata si 20 mm pe spate (pe roata). Cele de pe fata mi-au venit cu prezoane mai lungi, cele de pe spate cu dubla prindere :)

04 Aug 2011, 08:03

Le-am montat eu cu mecanicul unui amic. Am ridicat masina pe cric si am desfacut etrierii (discurile cad usor). Singura scula ce imi lipsea mie era cheia dinamometrica, in rest nu ai nevoie de nimic complicat.

04 Aug 2011, 11:34

ai idee daca e OK sa pun 15mm pe fata si 20 pe spate? sau e bine sa fie aceeasi dimensiune pe toata masina ?

04 Aug 2011, 15:30

Nu cred ca are de-a face dimensiunea. Eu am pus 15mm/roata numai pe spate, iar pe fata nu am pus nimic si nu e nici o problema din punctul asta de vedere. Ce as zice eu este ca mi se par cam mari. Desigur, depinde si de jante, dar mie 15mm/roata pe spate mi se pare un pic mult (eu nu am gasit de 10mm/roata pentru ca asa mi-as fi dorit). Pe fata mi se pare ca roata vine foarte bine fata de aripa asa ca nu am incercat sa schimb nimic.

04 Aug 2011, 18:36

Felicitari si multi multi km

19 Oct 2011, 19:14

Salut poti sa ma ajuti si pe mine cu o informatie.vreau sa cumpar de la un coleg de forum(care dezmembreaza un focus st)o clapeta de acceleratie si nu stie unde este amplasata si cum arata ai putea sa ne ajuti cu niste informatii sau chear cu o poza.Multumesc!

20 Oct 2011, 17:24

Clapeta de acceleratie este chiar in fata motorului inainte de galeria de admisie. Este o carcasa metalica in care se afla clapeta. E prinsa in 4 suruburi :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

20 Oct 2011, 18:27

$1 scrie:$2lapeta de acceleratie este chiar in fata motorului inainte de galeria de admisie. Este o carcasa metalica in care se afla clapeta. E prinsa in 4 suruburi :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Poti sa imi incercuiesti in paint pe poza?
FiÅŸiere ataÅŸate
2006-Ford-Focus-ST-from-WOLF-Engine-1280x960.jpg

21 Oct 2011, 16:28

Aia ar trebui sa fie.
FiÅŸiere ataÅŸate
2006-Ford-Focus-ST-from-WOLF-Engine-1280x960.jpg

22 Oct 2011, 18:21

Exact aceea este. Eu cand aveam STul a fost desfacuta si curatata. Este foarte usor de demontat

21 Dec 2011, 10:05

Salut Bogdan. Cand ne prezinti noua achizitie?

21 Dec 2011, 10:20

Buna, Ionut! Sunt placut surprins de faptul ca mai intri pe forum! Ti-am monitorizat activitatea si chiar ma intrebam de ce nu mai esti atat de activ pe cat erai la inceput.
In ceea ce priveste noua achizitie, iti apreciez interesul, dar momentan, aceasta nu este prezentabila din cauza unor mici lipsuri ce inca nu au fost suplinite. Mi-a promis un prieten ca ma ajuta, dar apoi a gasit tot felul de pretexte pentru a nu ma ajuta. Asadar, poate spre primavara voi putea prezenta noua achizitie.

21 Dec 2011, 10:37

why? why? why would you do that? we want to see it now
achizitia asta noua inlocuieste C4-ul? zi macar un model si un motor ca o sa murim de curiozitate pana la primavara ;))

21 Dec 2011, 10:55

Da, inlocuieste C4. Este Ford produs in 2005.

21 Dec 2011, 10:58

in sfarsit are si ruxandra o masina care accelereaza cand apesi pedala :))
gata nu mai zic nimic ca sunt off topic si ma iau adminii de urechi :-"

21 Dec 2011, 11:02

Da, o sa fac o solicitare catre un admin sa te pedepseasca. Numai sa gasesc unul care sa fie online. Oricum, masina este deja pe forum numai ca inca nu am recunoscut-o eu ca fiind a mea. Cand o sa am timp sa ii fac o prezentare adecvata, atunci voi scrie si despre ea (ma gandesc daca alt topic sau modific titlul acestuia).Mai ales ca pana la revelion o sa am cate ceva de spus si despre subiectul acestui topic.

21 Dec 2011, 12:25

foca neagra sau grey de 1.6 sau 2.0 tdci? :-?

21 Dec 2011, 12:56

Bogdan, dupa cum vezi, suntem cu totii nerabdatori sa iti vedem noua "jucarie". Imi pare rau ca esti in incurcatura, sper sa nu fie ceva grav fara de care nu iti poti folosi jucarioara :( (stii, exista vorba aceea: "de prieteni sa te feresti"). De ce nu faci acum un topic nou in care sa ne prezinti atat masinuta cat si modificarile pe care vrei sa i le faci?

21 Dec 2011, 18:35

inainte de modificari, niste mici reparatii :(

23 Dec 2011, 01:03

Ce a patit?

23 Dec 2011, 06:55

nimic grav, uzura normala

23 Dec 2011, 11:36

Au apucat-o durerile de oase. Dar deja se creeaza niste confuzii si nu mai intelege lumea ce vorbim. Sau mai bine zis "despre cine vorbim". Am facut doua rezervari la niste clinici particulare: una marti si una miercuri. Clinici diferite, pacienti diferiti, simptome diferite.
Sper ca dupa acestea sa revin cu mai multe detalii.

23 Dec 2011, 12:16

Bogdan, ai patit ceva?

23 Dec 2011, 13:17

Nu, Alexandru, dar apreciez ingrijorarea ta!

01 Feb 2012, 13:32

Salut Bogdan! Nu ne-ai mai spus nimic despre Foca violenta si despre noua jucarie. Le-ai "vindecat"? Poate iti faci timp si ne faci cunoștință cu noua achiziție :)

01 Feb 2012, 13:48

Nu le-am vindecat. Sufera de neglijare.
Răspunde