Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
10 Iul 2007, 13:38
De service DAN-DON ati mai auzit. ( locatie- foarte aproape de service LAUR)
Datorita faptului ca la fordulete mai exista ceva probleme pe la A.C. , pierderi de freon , etc noi va putem da o mana de ajutor.
PRETUL DE INCARCARE AL INSTALATIEI CU R134A ESTE SPECIAL PT MEMBRII FORD SI CLIENTII LUI LAUR.
120RON +ULEI+UV.
10 Iul 2007, 13:42
Faceti si diagnosticari/reparatii AC sau doar incarcare?
10 Iul 2007, 15:18
" O mina de ajutor" in ce sens ? Adica, daca de ex. am scapari de freon , asigurati un simering nou ? Pt. ca am o asemenea pb. dar sunt din SM . M-ati putea ajuta? Si cam cit e un asemenea simering , or fi si alte solutii ? Va mutumesc .
27 Iul 2007, 17:59
avem colaboratori care repara compresoare, pentru o cerere ferma ne interesam in ce masura se poate repara si compresorul d-voastra.
28 Iul 2007, 00:48
$1 scrie:$2aceti si diagnosticari/reparatii AC sau doar incarcare?
28 Iul 2007, 20:29
am vazut un service pe Calea 13 Septembrie care cica face diagnosticari-reparatii AC.service-ul se numeste D'Artex.e bine sa incercati si acolo
22 Noi 2007, 14:45
am eu cea mai mare problema posibila cu AC-ul: nu are din fabrica... primul proprietar, din Germania, a fost exagerat de zgarcit.
se poate pune acum? unde?
01 Dec 2007, 11:56
$1 scrie:$2m vazut un service pe Calea 13 Septembrie care cica face diagnosticari-reparatii AC.service-ul se numeste D'Artex.e bine sa incercati si acolo
in nici un caz sa va duceti pe acolo