Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
11 Apr 2007, 09:29
Sal`tare!
Acu ceva timp un neandertalian (cuvantul e prea bland) a incercat sa realizeze niste picturi ruperste pe masina mea, zic ca a incercat pt ca nu i-au iesit decat 3 linii de la far pana la stop.
Mi-am deschis dosarul de dauna ( full Casco la Allianz) si acu imi trebuie un service care sa-mi scoata nuanta de culoare ( nu vreau sa umblu cu masina in 15.000 de culori. Are cineva idee de un service bun si serios?
PS mai am doua zgaibe mici pe care vreau sa le incarce service-ul pe factura pt Allianz, deci daca respectivii fac si chestii de astea e perfect.
Multam
11 Apr 2007, 10:03
Completeaza si tu locatia in profil ca tara asta e mare si nu stim de unde esti si ce service sa-ti recomandam.
11 Apr 2007, 10:12
Scuze, opera de arta se afla in Bucuresti.
11 Apr 2007, 10:56
TopLac - au decontare directa cu Allianz si mie mi-au nimerit culoarea

totul a durat 3 zile . Ii gasesti pe Iuliu Maniu(Armata Poporului) pe sensul de mers de la Vomafone catre Lujerului , la vreo 300m de intersectie ( intre PUMAC si Biblioteca ).
11 Apr 2007, 12:08
cand ai fost tu la ei?
11 Apr 2007, 12:16
acu' aproape 1 an. Mi-a desenat si mie cineva numai ca la mine nu s-a grabit ci a avut timp si pentru capota si pentru ambele aripi
11 Apr 2007, 12:24
mai am doua zgaibe mici pe care vreau sa le incarce service-ul pe factura pt Allianz, crezi ca se baga baietii ?.....
11 Apr 2007, 12:33
Pai in cel mai rau caz le "sponsorizezi" manopera/chitul...
Daca vopseste aripa complet de ex. nu mai conteaza ca au fost 2 sau 3 zgarieturi.
12 Apr 2007, 09:38
Eu am fost la Double G pe Spataru Preda nr. 5 (intre soseaua Viilor si Progresului).
A iesit ok, nu se cunoaste nimic.
Cu Alianz am avut decontare directa. Mi-au fost recomandati de agentii constatatori de la Alianz.
12 Apr 2007, 09:59
te-au tinut mult? eu nu am o problema fara masina, dar cand zic o data si in realitate te mai tine peste innebunesc!
sunt ok cu clientii sau stai tu dupa ei?
12 Apr 2007, 10:26
Eu am fost multumit de Augsburg.
12 Apr 2007, 18:01
Vedeti ca tocmai sa deschis un nou service autorizat ford se cumeste csd ford si se afla in pipera. Au cea mai moderna cabina de vopsit si se para ca sunt parolisti pentru ca tocmai am reparat fordul focus pe care il am la ei
05 Mai 2007, 20:31
Sal, aceeasi problema cu zgarieturile pe capota o am si eu ..doar ca sunt din Timisoara; ma poate ajuta cineva?
10 Mai 2007, 22:42
Salutare
Ma poate ajuta cineva pentru Mehedinti?
Ford Mondeo Ghia, 2001.
Multumesc.
11 Mai 2007, 12:04
am un ford focus 1.6 tdci 2006 109cp trend cl, mi s-a exfoliat vopseaua pe praguri, am fost in pitesti la royal motors au zis ca au vb la bucuresti si ca ei nu fac pe garantie vopsea, tind sa cred din moment ce in ziar angajeaza vopsitori si preparatori vopselea ca nu fac inca nici un tip de vopsit, si nici nu as avea incredere in noi angajati care s afaca practica pe masina mea.
mi-au spus s ama duc la romcar
voi ce ziceti?
unde e cel mai bien sa fac o vopsea pe garantie?
03 Iun 2007, 23:22
cine mai stie ceva date referitoare la TopLac? mai are cineva si alte sugestii pentru vopsitorie ca lumea in Bucuresti?
04 Iun 2007, 14:21
daca nu ai reparat masina, FordCSD are decontare directa cu Allianz
04 Iun 2007, 16:00
multumesc. esti cam departe de mine si din pipera pina in dr taberei maninc ceva paini
deocamdata o sa ma multumesc cu cei de la top lac si sper sa fac rost de o masina la schimb pe durata vopsirii. am o mare problema daca ramin pieton....si departe de casa.
11 Iun 2007, 20:43
revin cu update: fost martea trecuta la TopLac Service (Glasurit) - Iuliu Maniu. lasat masina si dosare asigurare Allianz. azi (luni) luat masina facuta. pina in acest moment nu am remarcat nimic neplacut sau nefacut bine. mi-au promis ca mi-o dau pe 12 si mi-au dat-o mai devreme cu o zi. una peste alta sint multumit.
12 Iun 2007, 07:23
bogdanv ce ai vopsit la masina, la mine e destul de mult si vreau sa am un termen de comparatie.
merci
12 Iun 2007, 08:47
bara fata si spate, portiere spate indreptat si vopsit 50%, aripa fata stg 30%, pasaj stg si dr spate. devizul lor a fost de cca 3700 RON cu TVA .... noroc cu asigurarea
12 Iun 2007, 09:40
super, cam pe acolo e si la mine numai ca eu nu am mare lucru de indreptat.ii sun si eu azi si ma duc acolo.
30 Iul 2007, 13:27
Va anunt ca am vopsit masina si am schimabt si oglinda , la service TOPLAC pe Iuliu Maniu.
O sa va spun cum s-a intamplat, concluzia o trageti singuri:
Ma duc eu la service pe 14 iulie si zic am si eu o problema cu masina, dau dosarele de CASCO ( erau doua) si imi zice omu` veniti cu masina pe 23.07 la ora 09:30 (luni), zis si facut pe 23 ma prezint la service la ora 09:00 ,zice duduia de acolo ca nu a venit inca sefu` dar sa las talonul si actele .... Un pic banuitor las totusi ce mi-a cerut si plec la servici, imi spusese ca dureaza 7 zile lucratoare ( vise ziceam eu, aveam de vopsit toata masina mai putin: plafon, capota si bara spate plus de schimbat oglinda laterala stanga).
Miercuri 25.07 ( 2,5 zile mai tarziu) pe la ora 15:30 suna telefonu`. Zice omu` de la service veniti sa luati masina, io am crezut ca s-au razgandit si nu mai vor sa o faca, cand de unde imi zice ca e gata. Iar eu ca necredinciosul intreb : si oglinda ? pai am rezolvat-o , ati schimbat-o ? iar sefu` raspunde pe un ton nu prea voios : Va deranjeaza? zic nu , Doamne Fereste!Ok ii zic la ora 17:30 vin sa iau masina.
Pe drum ma tot gandeam ca o sa vad masina facuta cu bidineaua, geamuri si capace roti gazate si oglinda lipita cu scotch.Cand ajung la service surpriza : masina era beton!!!!. Imi da cheile si talonu` si zice la revedere.M-am suit in masina si am concluzionat . Asa ceva nu exista!