Ford România

Probleme Ford Ranger

Ford România în contact cu ClubFord

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Probleme Ford Ranger

Mesajde toma_0 » 15 Oct 2018, 14:22

Salut.

Mai jos va descriu faptele.

Joi 11 oct 2018 a cedat sistemul de franare al auto Ford Ranger XLT fabricatie 2017 - in garantie - in timp ce coboram un pod la viteza de 90-100 km/h. Situatia a fost de mare risc, deoarece la baza podului se afla o coloana de masini. In prezent auto se afla in reparatie pe garantie la Ford BDT Bucuresti, care m-au anuntat ca racordul flexibil de frana nu se afla pe stoc nici in fabrica din Germania si ca am de asteptat saptamani. Azi luni 15 oct 2018 inca nu mi-au dat alta masina. Aceste aspecte sunt de luat in considerare pentru toti potentialii clienti Ford. Au un call center externalizat, nu iti pot face legatura cu nici un angajat Ford cu care sa vorbesti.
Inca ceva: Ford Ranger XLT nu este o masina cu sistem 4x4 functional. Functioneaza doar la mers in linie dreapta. Din fabricatie, atunci cand sistemul 4x4 este cuplat, nu se poate lua viraj complet, deoarece puntea fata franeaza singura, fara a se actiona in nici un fel frana. Aceasta se petrece datorita faptului ca atunci cand 4x4 este activ, rotile din fata se invart cu aceeasi viteza in viraj (la orice alta masina, in viraj rotile se invart cu viteze diferite, roata din exterior parcurgand o distanta mai mare). Evenimentul se petrece pe 4x4 High si low, la toate cele 4 Ranger din 2017 pe care le-am testat.

De asemenea, pe 5 oct 2018 am fost tinut 8 ore la Bdt pentru revizia de 60.000 km, pentru rechemarea in service datorita problemelor de fabricatie si a unor probleme electrice semnalate de mine. Au schimbat doar uleiul, filtrele si mi-au comunicat ca electricianul nu a avut timp - desi nu m-au anuntat de aceasta ca sa pot lua masina de la ei si am mai fost si cu programare. Opt ore pentru ulei si filtre.

Sper ca aceste informatii sa va fie de folos cu ceva.
toma_0
Incepator
 
Mesaje: 2
Membru din: 15 Oct 2018, 13:39
Maşina: Ford
VIN: 6FPPXXMJ2PGS25847

Înapoi la Ford România

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Cine este conectat

În total există 1 utilizator conectat :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 1 vizitator (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 1197 pe 04 Aug 2014, 15:23

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

Zile de naştere

Nicio zi de naştere astăzi

Site Login