http://www.energytuning.co.uk/De 2 ani de zile folosesc un powerbox de la ei si adevarul este ca sunt super multumit , mai erau cativa useri pe forum care-l folosesc si la recomandarea lor l-am achizitionat si eu. In 2 ani de zile nu am avut nici cea mai mica problema , inclusiv a fost lasat pe masina la ITP si a trecut noxele fara nici un fel de problema.
Despre consum pot sa-ti spun ca la mers normal consuma chiar mai putin decat inainte , la mers sportiv intradevar urca putin consumul ,dar si masina trage mult mai bine , oricum in limita bunului simt. Powerbox-ul dispune de 9 reglaje diferite in functie de ce vrei sa obtii de la masina , putere mai mare sau cuplu , intrucat de putere nu am dus niciodata lipsa la masina mea eu personal am optat pt o setare care permite motorului sa traga de la turatii mult mai mici decat inainte , chiar era enervat faptul ca in ciuda celor 130Cp masina incepea sa traga de la aproximativ 1800Rpm.
La inceput chiar aveam un reglaj orientat mai mult spre putere dar a trebuit sa-l schimb intrucat in viteza 1 si 2-a patinau rotile cu prea multa usurinta si imediat intra ESP-ul
Singura treaba negativa care am observat-o ar fi costul de achizitie care a crescut considerabil , pe mine ma costat 170 de lire toata afacera iar acum din cate am observat sunt in jur de 250!!
Ca un ultim sfat nu cumpara powerboxuri mai ieftine de 150€ deoarece este plin internetul de persoane care la sfarsit au regretat alegera facuta si faptul ca s-au "zgarcit" la bani.
L.E. Am vazut ca momentan dispun de un discount care ar scadea pretul la 199.98 de lire cu toate taxele incluse!