Eu am vazut un pic lucrurile altfel, si uite chiar va rog sa ma contraziceti daca aveti alte pareri :
- ideea de boicotare a fost o gaselnita - practic, treaba cu neindeplinirea cvorumului le-a venit ca un colac de salvare (un F1 ca sa ramanem pe linia CTRL-C

) - si ca sa nu sune aiurea, la modul NU VA DUCETI, au preferat sa o numeasca mai elegant "boicotare"
- personal raman pe ideea ca daca aveau sange in instalatie puneau problema altfel, adica :"haideti la vot sa le aratam ca oricum suntem peste ei" - asa insa, a stiut omu' (Base) ca daca se aduna 50%+1 zboara direct
- de altfel, daca ati vazut, in ziua referendumului ochii lor erau atintiti pe numarul participantilor, nici decum pe rezultatele efective - marea lor victorie a fost ca lumea nu a participat la referendum (pai, nimic nou, cred ca se vor aduna peste 50% daca (,) candideaza iar Ion Iliescu

)
- reamintesc ca ca in acest fel votul meu secret a devenit foarte transparent - chestie care mi se pare anormala !
Obiectiv vorbind cred ca un presedinte aflat in situatia asta ar trebui sa se gandesca de doua ori inainte de a reveni la Cotroceni... dar... na... legea e lege... bunul simt e... bun simt, daca e, fireste