Am gasit pensiunea, am vorbit cu patronul, am achitat un acont de 200 lei si am batut palma pentru weekendul cu 30 Noiembrie - 2 Decembrie.
Pretul pentru o noapte de cazare este de 60 lei / camera, deci, in total 120 lei pentru noaptea de vineri spre sambata si noaptea de sambata spre duminica.
Descrierea pensiunii, fotografii si restul informatiilor le aflati de aici:
http://www.pensiuni.org/Pensiunea-Andrei.htmlPensiunea are
9 camere, si in ordinea exprimarii optiunilor de participare, lista cu cei inscrisi este prezentata mai jos.
Dupa cum veti observa, am eliminat din lista "
posibilii participanti" si am mers doar pe cei care au spus ca vin sigur. Daca mai doreste sa vina cineva, mai sunt la ora actuala
2 camere libere, iar cine doreste sa ni se alature sa imi spuna sigur daca doreste sa vina pentru a nu merge pe supozitii si sa ne trezim ca de fapt nu vin nici jumatate din cei care s-au anuntat...
Daca cineva, din lista de mai jos, doreste sa se retraga, il rog sa-mi comunice pana pe data de 15 Noiembrie a.c.Vom incerca sa ne intalnim cu totii si sa mergem grupati in coloana (
pentru ca asa este frumos ) ca sa ajungem cu totii la pensiune pana in ora 15:00 din data de Vineri 30 Noiemebrie a.c.
Ii rog pe colegii din Craiova si Slatina (
fara a se supara pe mine ) sa-si planifice de asa natura timpul ca sa ne incadram intr-un program orar pentru a ajunge cu totii in acelasi timp la pensiune si sa ne alegem camerele pentru a nu exista ulterior discutii ca "
X" sau "
Y" si-a ales o camera mai misto iar camera lui e nu stiu cum si are fereastra spre Nord in loc sa o aiba spre Sud... Stiu ca este un efort si faceti in plus cativa kilometrii dar va promit ca veti fi rasplatiti cu cate o cana de vin fiert, sau de tuica fiarta, dupa preferinte...
Propun ca ora de plecare din Rm.Valcea, ora 13:30 din data de 30 Noiembrie 2012, iar punctul comun de intalnire sa fie in Parcarea INTEREX situata pe str. Calea lui Traian la iesirea din mun. Rm. Valcea, spre Sibiu. De intalnit si de plecat putem pleca si mai devreme de ora 13:30... important este sa nu sarim de aceea ora, ca sa ajungem pe lumina si sa nu stam sa orbecaim pe intuneric in timp ce caram bagajele si ne organizam cat de cat.
Mancarea - fiecare este liber sa aduca ce doreste si ce stie ca vrea si cat vrea sa manance pe perioada cat stam la pensiune... Ce se cumpara in plus facem calculul ca si anul trecut si impartim intre noi.
Bautura... la fel... consider ca se va merge mai mult pe vin si tuica si banuiesc ca mai toata lumea are asa ceva pe acasa sau o sursa de provenienta... Daca se cumpara, bere, suc, apa minerala, etc. la fel vom face un calcul si impartim intre noi.
Dulciurile si restul ramane sa le discutam si sa cadem de comun acord cu totii ce cumparam si ce vrem...
Va astept cu propuneri si cu discutii pe marginea a ceea ce am subliniat mai sus.
1. Florin21 - 2 persoane = 1 camera2. wador29 - 2 persoane = 1 camera3. patuiag - 2 persoane = 1 camera4. dcr - 2 persoane = 1 camera5. vl06rzt - 2 persoane = 1 camera6. Piky - 2 persoane = 1 camera7. Nea Mircea - 1 persoana = 1 camera8.9.