Dealerii Ford din Romania

Ford Pitesti

Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Ford Pitesti

Mesajde catanea » 30 Dec 2006, 19:06

Ca sa nu o lungesc, nu de alta dar vine revelionul....iata datele problemei:

Mers la dealer Ford Pitesti - Royal Motors (firma lu unu care se ocupa cu textile :icon_question: trebuia sa-mi dea de inteles), cica se vrea cel mai mare si mai modern showroom + service din Romania.
Motivul era un nivel scazut la ulei si am zis ca sa merg sa-mi mai puna ei (ca deh eu nu aveam original, si am zis ca or avea ei).
Ca tot am ajuns la ei zic, bre nene ia schimba matale rotile fata cu alea spate ca sa uniformizam uzura la cauciucuri (asa scrie in carte, intre 5000 si 10000 se schimba - eu am 7500km)
Si problema nr trei am mai discutat pe forum despre ea, cu pierderea minora de putere la accelerare materializata sub forma a 4-5 praguri la viteza intre 45-50 km/h si la turatie intre 1800 si 2000. Buuun.
Intreb cat dureaza , 30 de minute.
Am uitat sa precizez ca am vorbit personal cu directorul de service la telefon, mai fusesem la ei sa-mi montez bavetele de noroi cand inca erau in faza de constructie a complexului.
Cand am ajuns m-a pasat la un baiat care dupa parerea mea era vreun baiat de "SERVIS" Dacia adus la Ford.

Ma pomenesc ca ia ala masina si o zbugheste pe autostrada.....vine dupa 20 minute si cand il intreb unde a fost si de ce a stat atata imi spune senin ca a fost pana la Metro sa verifice partea cu pierderea puterii la 50 km/h.

Dupa alte 40 de minute incep sa-mi pierd rabdarea, incep sa-l vanez pe "monsieur" inginer sa ma iau de el ...il prind in cele din urmadupa ce am alergat efectiv prin showroom si zice e gata.....mai iau dupa el, intra printr-un labirint de usi...si nevazut s-a facut. Frate eram ca in Stan si Bran. In fine ma intorc in sala de asteptare la panda (la filaj nu la urs :icon_mrgreen: )
Dupa alte 20 de minute vine ala si-mi zice : stiti ca v-au intrat 2 litri de ulei in motor si 450 de ml de antigel.
Sa-mi vina rau de draci.
Cand ilintreb de ce a intrat asa mult zice tot "ucenicul" pai de fapt au intrat 1,2 L de ulei si restul vi l-am pus in portbagaj.
Buuun.
Il pun sa traga joja de ulei in fata mea, si cand colo ce sa vezi ulei la maxim si poate un pic peste si lezic, la ce era nevoie sa mai puna si aia 200 de ml, ca in carte arata normal un nivel intre minim si maxim, si ala imi zice:lasati sa fie!
Eh atunci am crezut ca ii rup gatul.....deci mi-au pus 1 L de ulei in carca. Buun.
Il intreb ce tip de ulei au pus. VALVOLINE nu stiu de care mama dracu, am zis ca lesin. Si nu am mai rezistatsi m-am apucat sa fac taraboi. In cartea masinii scrie ca daca pui ulei de mi-au pus ei, adica fara specificatia Ford WSS si nu mai stiu cat, se intampla asa, citez : "scaderea demarajului, cresterea consumului de carburant, pornirea mai greoaie la rece, cresterea volumului de noxe....."
Antigel tot VALVOLINE, si-mi zice ala ca antigelul de schimba odata la 3 ani (teoria zice ca la 10 ani, ma rog)
In final am dat 140 RON, 100 ulei si antigel si 40 manopera.
La revizia de 2500, acum am 7500, am fost la Valcea, pentru ca astia nu sunt autorizati inca. Si ala de la Vlacea mi-a spus ca mi-a completat antigel.
Referitor la cum mama naibii a intrat atata ulei in motor, imi zice "ucenicu" ca aia de la Ford Vlacea nu s-au uitat la motor sa vada ca nu mai e ulei, deci de la 2500 pana la 7500 as fi mers cu uleiu la minim...brasoave spun eu.
In fine lumea evarza rau, nu stiu ce sa ma mai fac, as schimba si uleiul si antigelul la Romcar dar mi-e ca e prea devreme la 7500 de km, ce sa fac ?
Cat despre "profesionalismul" Ford Pitesti...am sa le pregatesc o surpriza in acest sens.
Hai odata cu juridicul la clubford.......
Aceasta a fost frustrarea mea, multumesc celor care au avut rabdare sa citesca... :icon_confused:
Fusion 2006, 1.4 TDCi, 68 CP
Avatar utilizator
catanea
Member
 
Mesaje: 419
Membru din: 15 Aug 2006, 15:04
Localitate: Pitesti

Mesajde Maximilian » 30 Dec 2006, 19:37

Nu stiu ce sa zic...toti ne plangem de calitatea service-urilor. La bani sa zicem ca nu te-au incarcat foarte tare(desi 40 de lei probabil ca se refera la schimbul de antigel..ca de ulei nu cred ca era greu sa desfaca o joja). Faptul ca te-au incarcat cu un litru un plus de ulei(litru care probabil ca inseamna ca 40-50 de lei) este de asemenea motiv sa le dai in cap...dar nu prea ai ce sa le faci...ambele sticle de ulei au fost desfacute, deci le-au consumat pe masina ta(chit ca nu era nevoie....200 de ml pe joja inseamna o crestere foarte mica...adica pur si simplu au zis sa te incarce la bani).

Pentru faza cu luatul masinii ca sa o "testeze" pe autostrada. Eu clar spun ca le dadeam in cap.

E masina ta, tu o conduci, tu o testezi, nu un imputit de baietzash de pe la service.

Pe cuvant, restul ca restul, ma ofticam, injuram in mine sau chiar in fata lor, dar pt faza aia...baietzashul isi lua un levier pe spinare...nu se poate asa(e drept...eu la masina mea tin ca la ochii din cap, nu imi e jena sa o dau cuiva sa o conduca putin daca ma roaga frumos, dar cu mine in masina, si evident cu acordul meu).

Nu pot sa iti spun decat ca aia merita taraboi...dar la cati bani ai pierdut mai mult zic eu ca nu merita nervii. Eu personal as face plangere undeva mai sus de seful serviceului...desi nu stiu ce s-ar rezolva.

Btw: S-a plimbat cu masina, dar alea 4-5 praguri de viteza le-a rezolvat? Macar daca obtinea ceva alergand-o. Inca o intrebare...pe joja cat de scazut era nivelul cand ai ajuns la ei?
Avatar utilizator
Maximilian
Petrol Head
 
Mesaje: 1939
Membru din: 03 Apr 2006, 23:04
Localitate: Bucharest
Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Mesajde catanea » 30 Dec 2006, 19:56

Plangerea va merge in mod categoric pe filiera: Bucuresti (Romcar), Cipru (acolo e sediul central ROMCAR), Germania (Ford Werke AG).
Nivelul la ulei il verificasem pentru prima data cu vreo 2 zile inainte si era ok, conform schemei din cartea masinii adica intre minim si maxim cam pe la jumatate in jos o treapta, sau mai clar, la prima gradatie de jos din cele 4 cate sunt pe joja.

"pragurile" nu le-a rezolvat ca cica nu le-a simtit, de aici rezulta ne(simtit) :icon_mrgreen:

Ce ma oftica cel mai mult e ca a inceput sa piarda din demaraj. din cauza uleiului de 2 bani....

Din cauza asta sunt normative Ford, cu orar pe operatiuni cu piese si consumabile Ford originale.....pt ca in final au pretentia ca reprezinta FORD si nu niste servisari de colt de strada.
Fusion 2006, 1.4 TDCi, 68 CP
Avatar utilizator
catanea
Member
 
Mesaje: 419
Membru din: 15 Aug 2006, 15:04
Localitate: Pitesti

Mesajde zvony » 17 Feb 2007, 22:23

Cand omul se plictiseste si vrea sa-si faca nervi, isi ia masinuta din parcare si da o fuga pana la Ford Pitesti.
Durerea mea era revizia de 45.000km plus cateva sunete ciudate pe care le-am impartasit si participantilor la intalnirea din 10 februarie. La ora 10:55 eram la ei (eram programat la 11). Dupa ce intra Foca in service, intru si eu si ii spun unui mecanic sa asculte sunetul.
Eu: Auzi?
El: Asa e normal.
Eu: Nu e normal asa...
El: BA DA!
Eu: Am mai auzit si eu motorul asta la alte masini cu mai multi sau mai putini km si nu e normal asa.
El: Ba iti spun eu ca asa e normal! Daca vrei iti arat!
Eu: Arata-mi!
El: Pai iti spun eu: asa e normal.

In cele din urma am cedat (m-a facut psihic) si am plecat in show-room. Dupa ~20min vin un alt mecanic la mine avand in mana cureau de agregate care era crapata.
El: Uite asta cum e.
Eu: Pai asa e normal.
El: Nu e normal asa.
Eu: Pai cum nu e normal? Baiatu' de mai devreme sustinea ca e normal!
El: (zambeste usor)...nu... nu e normal... trebuie schimbata

Au mai fost si aici ceva discutii in care eu sustineam ca nu e normal sa fie crapata la 45.000km, iar el imi spunea ca e uzura normala...

Dupa vreo 3 ore este si masina mea gata. Platesc manopera intr-o parte si piesele in alta parte. Cand ma uit pe factura de piese (aveam impresia ca mi-au trecut si filtrul de polen) vad ca am cumparat 5 litri de ulei. Asa ca intreb:
Eu: Daca in motorul meu intra 3,5litri de ulei (ulterior am aflat ca intra 3,8) de ce am cumparat 5?
El: Pai asa a zis baiatu' din service.
Vine baiatu' din service:
Piesar: Cati litri de ulei ati bagat in masina lu' domnu'?
Mecanic: 4,3.
Eu: Pai de ce? Ca trebuie 3,5.
Mecanic: BA NU! TREBUIE 4,3!
Eu: Eu stiu cum la primele doua revizii au trebuit sub 4 litri, dar poate gresesc eu...
Platesc, imi iau talonul si plec la masina. Intamplator aveam cartea masinii la mine si ma uit si, surpriza: 3,8 litri!
Asa ca ma intorc cu documentu' in brate si le arat. Au ramas masca si singura explicatie era: Asa e bine.
Ba chiar baiatul de la receptie sustinea sus si tare ca imi arate el mie ca trebuie 4,3. Il las sa caute si evident ca nu gaseste nimic.
Eu: Pana la urma ati gasit?
El: Nu, dar va spun eu ca asa e bine. (intre timp 4,3 devenise 4,1)
Eu: Pai in cartea ei scrie 3,8.
El: Da' va spun eu ca e bine 4,1.
Eu: Nu va suparati pe mine (deja nu ma mai suporta), dar daca scrie 3,8 in cartea masinii... eu dupa cine sa ma iau? Dupa cartea masinii sau dupa parerea dumneavoastra neargumentata?
El (super nervos pe mine): Ce vreti acuma?!?!?! Sa va scot aia 300g de grame din masina si sa va dau banii pe 1 litru'??!?!
Eu (calm): DA!
El: Bine! Bagam masina in service!
Intra masina si ma uit in portbagaj. Rest de ulei: 300g!!! Concluzia: baietii au turnat la mine 4,7 litri!!! Verificam joja: 5mm peste nivelul MAXIM. Un mecanic imi spune ca intra in filtru dupa ce ii dau o cheie sau doua. Ma uit un pic stramb la el si ii spun ca masina nu numai ca a fost pornita de vreo 4-5 ori, dar a mai facut si vreo 6km.
Pana la urma au mai scos ei din ulei, ochiometric, si apoi mi-au mai dat un bidon de un litru nedesfacut... desi as fi preferat banii, pentru ca uleiul nu prea am ce sa fac cu el... poate doar sa le fac lor cartofi prajiti!

In cele din urma am plecat si am privit ceasul: 16:15.
Concluzie: pentru Ford Pitesti revizia dureaza, aproximativ, 5 ore si 15minute, iar uleiul in motor se toarna... ochiometric.
Sper ca nu v-am plictisit, dar aveti mare grija cine isi bate joc de masinile voastre, mai ales cand il si platiti pentru asta! Sper urmatoarea revizie sa o fac... in Germania!
Multa bafta!
If in doubt... flat out! (Colin McRae)
'10 Ford Kuga '05 Ford Focus '01 Ford Focus
'06 Ford Focus ST
'89 Ford Escort RSturbo
'93 Ford Explorer Eddie Bauer (link)
'16 Ford Edge Sport
Avatar utilizator
zvony
 
Mesaje: 3917
Membru din: 18 Oct 2006, 19:07
Localitate: Pitesti
Maşina: Ford Focus Mk2 ST
VIN: WF05XXGCD56B06673

Mesajde Serenity7 » 18 Feb 2007, 01:16

Ca sa nu uitam sa mentzionam.. revizia a fost programata miercuri 14 FEBRUARIE :) nu stiu dc ma intelegeti... :x ....deci eu cred ca era super oferta, intr-o zi speciala, cea cu 5 ore si 15 minute... :evil:
Avatar utilizator
Serenity7
Incepator
 
Mesaje: 72
Membru din: 30 Oct 2006, 17:35
Localitate: Odense- Denmark

Mesajde Maximilian » 18 Feb 2007, 01:23

Intr-adevar...mari magari...incompetenti la modul cel mai grav. Sper doar sa vada cei care au de gand sa mearga la service-ul ala..si sa aiba mare grija de masina. Serenity...sper ca nu ti-a stricat si tie chiar toata ziua :( ! Seara totusi s-a putut sarbatori doar. :D !
Avatar utilizator
Maximilian
Petrol Head
 
Mesaje: 1939
Membru din: 03 Apr 2006, 23:04
Localitate: Bucharest
Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982

Mesajde catanea » 18 Feb 2007, 20:40

Uite Zvony de ce nu trebuia sa te duci la neni de la Royal Motors
http://www.ford.ro/index,87,546

Nu sunt nici macar autorizati, adica "mesterii" inca nu au trecut pe aici http://www.ford.ro/index,87,547.

Dupa ei lichidul de racire se schimba la 2 ani, eu le zic ca nu se poate ca in carte scrie 10, ei nu ca la 2 ani, eu le zic bre nu e dacie :D
Si uite asa, la Ploiesti ......
Fusion 2006, 1.4 TDCi, 68 CP
Avatar utilizator
catanea
Member
 
Mesaje: 419
Membru din: 15 Aug 2006, 15:04
Localitate: Pitesti

Mesajde zvony » 19 Feb 2007, 22:42

Culmea e ca impart niste pliante pe spatele carora apar si la ei bulinele alea, adica sunt si ei autorizati.
If in doubt... flat out! (Colin McRae)
'10 Ford Kuga '05 Ford Focus '01 Ford Focus
'06 Ford Focus ST
'89 Ford Escort RSturbo
'93 Ford Explorer Eddie Bauer (link)
'16 Ford Edge Sport
Avatar utilizator
zvony
 
Mesaje: 3917
Membru din: 18 Oct 2006, 19:07
Localitate: Pitesti
Maşina: Ford Focus Mk2 ST
VIN: WF05XXGCD56B06673

Mesajde catanea » 02 Apr 2007, 15:16

Show must go on....din nefericire.

Va spuneam in urma cu ceva vrema ca voi semnala aspectele negative intalnite in relatia cu dealerul Ford Pitesti la Romcar......

Azi mi-a sarit din nou mustarul dupa ce am citit newsletter-ul de la romcar din pricina unui articol cu titlul : "Romcar are grija de clientii Ford" http://customer.kinecto.ro/Ford/2007.03/editorial.html .
Asta din cauza ca mi-am adus aminte ca la sesizarea mea facuta pe la inceputul lui februarie, am primit raspuns abia pe la sfarsitul lunii. Ce sa zic ce mai raspuns, au dat un forward la mesajul primit de la dealerul Pitesti cum ca ei mi-au pus un ulei bun (altul decat cel pe care mi-l pusesera evident). Bineinteles ca am pastrat facturile si devizul de lucrari din ziua respectiva, asa ca mi-a fost usor sa le scriu la Romcar ca aia nu au dreptate si le-am anexat copii dupa facturi in care se vedea clar si cu ochiu' liber ce tip de ulei au pus.
Ce m-a stresat a fost modul de "solutionare" Adica eu il reclam pe ala de la Pitesti si il suna sa-l intrebe...auzi mah Gigele, cum e treaba cu clientu' ala cu uleiu? Si Gigel normal ca zice....aaa da domne i-am pus ulei buuuun si acum mai face si fente....
In fine, a trecut mai bine de 1 luna de cand le-am rescris la Romcar cu facturile atasate...si niciun raspuns.
Azi, nevand ce face am pus mana pe telefon si am reluat "stresul" , i-am sunat pe cei de la Romcar.
Acum am ce face, astept .... :D
Fusion 2006, 1.4 TDCi, 68 CP
Avatar utilizator
catanea
Member
 
Mesaje: 419
Membru din: 15 Aug 2006, 15:04
Localitate: Pitesti

Mesajde Cornel001 » 02 Apr 2007, 16:34

Lasa ca stiu si eu cum e treaba... isi fac reclama...
Si mie mi-a sarit cand am vazut articolul ala.
Raspunsul lor final si al meu la al lor.
PS cei care stiu cate ceva despre dinamica unei crapaturi a parbrizului, stiu ca la momentul initial nu prea ai cum sa-l observi, mai ales punctul initial in cazul meu fiind f mic si in marginea neagra...

"Referitor la starea parbrizului, rezulta ca, in momentul receptiei
autovehiculului dupa reparatia de tinichigerie efectuata, nu ati
reclamat
nici o neconcordanta in starea acestuia. Va recomandam sa va adresati
reparatorului autorizat, in vederea remedierii situatiei."

Sunteti tampiti.
Dupa logica voastra ar trebui, la momentul receptiei, sa desfac masina
in bucatele si s-o analizez cu lupa, pentru a gasi toate
defectiunile.
Fara stima,
Ionescu Cornel


--- Relatii Clienti <relatii.clienti@ford.ro> wrote:

> Stimate Domnule Cornel Ionescu,
>
>
>
>
>
> Referitor la sesizarea dumneavoastra cu privire la aspectele legate
> de
> procedura de servisare, va comunicam urmatoarele:
>
>
>
> Din verificarile efectuate la reparatorul autorizat Ford Romcar
> Motors SRL
> rezulta ca situatia cu privire la nefunctionarea senzorilor de
> parcare s-a
> remediat in urma prezentarii cu masina la reparator.
>
>
>
> Referitor la starea parbrizului, rezulta ca, in momentul receptiei
> autovehiculului dupa reparatia de tinichigerie efectuata, nu ati
> reclamat
> nici o neconcordanta in starea acestuia. Va recomandam sa va adresati
> reparatorului autorizat, in vederea remedierii situatiei.
>
>
>
> Va informam ca in acest moment exista doar 3 reparatori autorizati
> Ford in
> Bucuresti, astfel incat, uneori, gradul de incarcare al acestora si
> locatia
> lor fac dificila programarea la termene mai apropiate pentru lucrari
> de
> revizie sau reparatie.
>
>
>
> Va asiguram ca luam in considerare toate sesizarile si sugestiile
> clientilor
> Ford in vederea imbunatatirii serviciilor oferite de reteaua de
> distribuitori si reparatori autorizati Ford.
>
>
>
> Va multumim si va stam la dispozitie.
>
>
>
> Cu stima,
>
>
>
> Bogdan Iulian Pislaru
>
> Coordonator Relatii Clienti
>
>
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Avatar utilizator
Cornel001
Membru Belit
 
Mesaje: 6779
Membru din: 16 Aug 2005, 16:40
Localitate: Bucuresti
Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde kosmin » 03 Apr 2007, 10:18

Si ti-au mai raspuns dupa ultimul tau mesaj? :p

E trist... nu o sa faca nimic pana nu isi fura cateva amenzi de mii de euro... sau poate niste procese pierdute...


Din pacate o sa am si eu de a face cu ei pt ca m-a lovit un bou intr-o intersectie pe iului maniu. A dat cu spatele vita. Vreo 2 zile, in afara de suportul de numar spart... nu am gasit nimic, insa azi dimineata am vazut ca in spatele suportului de plastic de la proiectoare(nu stiu cum se numesc) sunt niste alte plastice care se cam misca... si nu e normal. Plus ca nu mi se mai desface ok sigla cu ford... atinge in capota un pic.

Unde recomandati sa o repar in bucuresti? Banuiesc ca pt o bare nu o sa imi strice ceva pe la motor...
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
Avatar utilizator
kosmin
Gold Member
 
Mesaje: 634
Membru din: 17 Feb 2007, 10:38
Localitate: TM
Maşina: Ford Focus MK2, 2006, 1.6 TDCi, 90 cp, Trend 007

Mesajde Fritz » 19 Apr 2007, 07:53

Ce parere aveti de Royal Motors strict din punct de vedere al achizitionarii unui autoturism?
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Avatar utilizator
Fritz

focused
 
Mesaje: 1405
Membru din: 12 Dec 2005, 02:44
Localitate: Far West
Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde catanea » 19 Apr 2007, 09:04

@Fritz Iti pot raspunde eu la aceasta intrebare. Nu am nimic cu domnisoara (lucra doar de 3 sapt) care mi-a "vandut" masina, care de altfel nici nu mai lucreaza acolo am inteles, dar citand-o pe ea "daca dumneavoastra nu vroiati masina, va pierdeam de client" iti pot spune ca sunt cam varza pe partea de vanzari. Nu ti se spune clar ce si cum, trebuie sa intrebi tu, sa te documentezi eventual inainte ca sa stii ce sa intrebi.
Hai sa enumar cateva din experientele negative:
1. La testdrive mi-au dat un Fusion pe benzina de 100 CP, desi eu eram interesat sa cumpar un TDCi de 68 cai. Cand am vazut cum trage, motor silentios, etc.......am zis ca il iau pe loc. Sesizand greseala imi propun un fiesta TDCi cu aceeasi motorizare.
2. Fusionul fiind o masina mai putin solicitata i-am luat prin surprindere cu intrebari banale gen garda la sol, bracaj, volum portbagaj etc.
3. Nu mi-au spus de Ford Suport
4. Mi-au spus ca masina vine fara cheie cu telecomanda (probabil vroiau sa-mi ia 100 lei pe ea)
5. Nu-ti spun ca masina vine cheala, fara covorase.
6. Promoveaza produse de tip "universal" si nu pe cele originale in speta aparatori noroi de 30 ron perechea, cu prindere in suruburi (pe care le-am si aruncat)
7. Nu te informeaza de la inceput despre etapele achizitionarii unui vehicul nou, gen modalitati de plata, acte necesare, etc.
8. Nu mi-au spus de la inceput dezavantajul reviziilor mai scumpe la motorizarile diesel si nici ca nu sunt autorizati sa efectueze interventii in garantie. Cred ca nici acum nu sunt autorizati, insa nu sunt sigur.
9. M-au tinut destul de mult in "suspans" si la ridicare am optat pentru ridicare personal din Bucuresti, pentru aducere pe platforma imi cerusera 150 lei. Pana la urma mi-au adus masina pe platforma gratis :) . Dar era "nepregatita" pentru receptie, adica era cu praf pe ea.
10. Nu mi-au dat carte la sistemul audio, nu ca as fi avut nevoie.
11. Serviciul post vanzare lasa de dorit.
12. Masina a venit cu un zgomot intre parbriz si bord. La 2 zile de la ridicare am sesizat si mi-au spus ca nu pot sa o rezolve caci implica demontarea bordului si nu sunt autorizati sa o faca.

Pozitive:
1. Masina a venit echipata in plus cu tetiera centrala care nu era initial in comanda si jante de aliaj cu 6 spite in loc de 5 spite.
2. Nu mi-au luat bani pe trusa de siguranta (triunghi, trusa medicala, stingator), sau cel putin nu-mi amintesc :)
3. Oamenii destul de prietenosi, chiar daca nu-ti rezolvau problema, sau nu puteau raspunde la intrebari erau simpatici
4. Directorul de vanzari si-a dat interesul si cred ca el tine in spate toata echipa de vanzari.

In rest numai de bine. Te-as sfatui sa incerci la Ploiesti sau Brasov. Nici nu se compara.
Fusion 2006, 1.4 TDCi, 68 CP
Avatar utilizator
catanea
Member
 
Mesaje: 419
Membru din: 15 Aug 2006, 15:04
Localitate: Pitesti

Mesajde Fritz » 19 Apr 2007, 09:37

catanea, multumesc pentru feedback.

Am intrebat de ei in special pentru ca am o masina veche care vreau s-o dau prin progrmaul rabla. Si se pare ca ei au prins 1156 (!!) de autoturisme prin acest program (comparativ cu Romcar - 46, sau BDT - 69).

Vroiam sa-i folosesc ca solutie alternativa in cazul in care nu mai prind la Romcar sau BDT.

Asta e singurul motiv pentru care as lua de la ei (nici nu mi-e la indemana sa merg pana in Pitesti pentru asta)
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Avatar utilizator
Fritz

focused
 
Mesaje: 1405
Membru din: 12 Dec 2005, 02:44
Localitate: Far West
Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde Cornel001 » 19 Apr 2007, 10:02

Da ce vrei sa-ti iei ? :D
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Avatar utilizator
Cornel001
Membru Belit
 
Mesaje: 6779
Membru din: 16 Aug 2005, 16:40
Localitate: Bucuresti
Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Fritz » 19 Apr 2007, 11:06

Asta e alta problema, ca inca n-au venit la noi.
Am de ales intre: FF, FF ST, FF Coupe, Noul Mondeo. Totul se rezuma la ce preturi o sa vina Coupe-ul si noul Mondeo.
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Avatar utilizator
Fritz

focused
 
Mesaje: 1405
Membru din: 12 Dec 2005, 02:44
Localitate: Far West
Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde Cornel001 » 19 Apr 2007, 11:22

Coupe ? Adica decapotabilul ?
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Avatar utilizator
Cornel001
Membru Belit
 
Mesaje: 6779
Membru din: 16 Aug 2005, 16:40
Localitate: Bucuresti
Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Fritz » 19 Apr 2007, 11:40

Da. http://www.fordeumicrosites.com/focus_coupe_cabriolet/

Am citit intr-un articol ca l-ar lansa la sf. lunii aprilie
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Avatar utilizator
Fritz

focused
 
Mesaje: 1405
Membru din: 12 Dec 2005, 02:44
Localitate: Far West
Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde Cornel001 » 19 Apr 2007, 11:54

Felicitari, se pare ca o sa ai o masina smechera :P
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Avatar utilizator
Cornel001
Membru Belit
 
Mesaje: 6779
Membru din: 16 Aug 2005, 16:40
Localitate: Bucuresti
Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Fritz » 19 Apr 2007, 11:56

Daca sare de buget (sanse mari) iese din schema (valabil si pentru restul modelelor).
Daca vrei sa continuam discutia, vb pe ym, ca aici poluam thread-ul offtopic :)
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Avatar utilizator
Fritz

focused
 
Mesaje: 1405
Membru din: 12 Dec 2005, 02:44
Localitate: Far West
Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde Brainiac » 19 Apr 2007, 21:51

Si eu am avut o experienta cu dealerul din Pitesti :). Adica de la ei mi-am luat actuala masina. De ce ? Pai...e simplu. In octombrie 2005, cand m-am hotarat sa-mi achizitionez o masina, am constatat ca in Bucuresti nu se mai gasea aceat model in dotarea Ghia (fusese o promotie la nivel national, Fiesta Ghia, 1.4 TDCI se vindea cu 10.700 euro CIP) si cei din Bucuresti nu mai aveau acest model. Iar cel nou...venea pe undeva prin februarie, nu aveau niciuna expusa, nu aveau decat cateva poze din care nu reiesea mare lucru, asa ca am decis sa imi iau un Focus. Mai chel, dar...Focus. Dadusem deja comanda, mai sa platesc factura, cand am aflat ca in Pitesti ar mai fi Fieste. Am sunat, "da, mai avem una, e albastru nu stiu de care", ma rog, am inteles ca aveau, ca era pe stoc, ca e a mea daca vreau. Si am vrut :D. Oamenii au fost foarte OK, mi-au spus ca trebuie sa fac leasing cu Motoractive (nu auzisem pe atunci de astia), ca o sa dureze ceva pana imi vor livra masina, etc, etc. A durat mai mult de 3 saptamani (nu am inteles de ce, din moment ce masina era in tara), dar...ma rog. Si eu am preferat sa-mi ridic masina de la Cernica, pentru ca era aiurea sa ma duc in Pitesti dupa ea, eu stand langa Bucuresti, au fost foarte ok la receptie.

P.S. nu am avut niciuna dintre experientele neplacute ale lui Catanea, pentru ca eu deja stiam foarte bine ce vreau, stiam de oferta, stiam cam tot despre modelul achizitionat, deoarece timp de 3 ani am avut in familie o alta Fiesta, cu acelasi motor, deci...la mine a fost o experienta fericita.
'07 Civic 5D Sport M/T 1.8 i-VTEC Vivid Blue Pearl
Avatar utilizator
Brainiac
Incepator
 
Mesaje: 73
Membru din: 07 Apr 2006, 17:25
Localitate: Bucuresti

Mesajde catanea » 20 Apr 2007, 09:29

@Brainiac
Si eu am stiut dinainte ce cumpar insa am catalogat profesionalismul Royal Motors pe parte de vanzari mai in detaliu. Bineinteles ca daca te duci maine la ei si zici vreau Fiesta, 1.4 Tdci, echipare X, optionale Y, uite banii.....nu o sa ai probleme. ei zic mersi ca scapa de munca de "convingere" care tine efectiv de partea de vanzari.
Fusion 2006, 1.4 TDCi, 68 CP
Avatar utilizator
catanea
Member
 
Mesaje: 419
Membru din: 15 Aug 2006, 15:04
Localitate: Pitesti

Mesajde Brainiac » 20 Apr 2007, 15:36

Da, am inteles ce ai scris tu, insa despre o mare parte dintre punctele enumerate de tine acolo ca fiind negative eu deja aveam stiinta (de exemplu stiam ca masinile vin fara covorase, stiam ca reviziile sunt mai scumpe la diesel, stiam care sunt modalitatile de plata, stiam de ford suport, nu trebuia sa fac test drive, ca timp de vreo 2 ani am tot facut, samd :) ). La asta ma refeream, ca eu nu am simtit aceste lucruri ca pe niste minusuri, pentru ca deja le cunosteam. E adevarat ca nici mie nu mi le-au spus, dar...nu le-am simtit lipsa.
Oricum, asa cum am spus mai sus, experienta mea cu ei a fost una reusita.
'07 Civic 5D Sport M/T 1.8 i-VTEC Vivid Blue Pearl
Avatar utilizator
Brainiac
Incepator
 
Mesaje: 73
Membru din: 07 Apr 2006, 17:25
Localitate: Bucuresti

Mesajde catanea » 20 Apr 2007, 18:21

Te mai astept pe la Pitesti :D
Fusion 2006, 1.4 TDCi, 68 CP
Avatar utilizator
catanea
Member
 
Mesaje: 419
Membru din: 15 Aug 2006, 15:04
Localitate: Pitesti

Mesajde Brainiac » 20 Apr 2007, 21:08

Nu, multumesc :D. Din ce am citit pe-aici parca mi se pare ca aia de la Romcar sunt un fel de semizei ai service-ului, comparativ cu "regalii".
'07 Civic 5D Sport M/T 1.8 i-VTEC Vivid Blue Pearl
Avatar utilizator
Brainiac
Incepator
 
Mesaje: 73
Membru din: 07 Apr 2006, 17:25
Localitate: Bucuresti

Mesajde priciuv » 14 Iun 2007, 20:08

am auzit ca dau faliment???
ce bine ar fii , sunt cei mai neseriosi oameni cu acre am avut de lucru.
nu are rost sa mergeti la pitesti caci nu au nici o treba, mai bine la valcea sau la bucuresti.
Mondeo Mk4 1.8 TDCi 125Hp Kit Titanium S
Avatar utilizator
priciuv
Member
 
Mesaje: 284
Membru din: 14 Oct 2006, 20:52
Localitate: constanta
Maşina: Ford

Mesajde zvony » 14 Iun 2007, 21:52

Dupa ce ai 2-3 conflicte cu ei si tot apari pe acolo devin mai de treaba. :D
If in doubt... flat out! (Colin McRae)
'10 Ford Kuga '05 Ford Focus '01 Ford Focus
'06 Ford Focus ST
'89 Ford Escort RSturbo
'93 Ford Explorer Eddie Bauer (link)
'16 Ford Edge Sport
Avatar utilizator
zvony
 
Mesaje: 3917
Membru din: 18 Oct 2006, 19:07
Localitate: Pitesti
Maşina: Ford Focus Mk2 ST
VIN: WF05XXGCD56B06673

Mesajde Kugarth » 15 Iun 2007, 10:22

zvony scrie:Dupa ce ai 2-3 conflicte cu ei si tot apari pe acolo devin mai de treaba. :D

:)) daca mai are cineva nevoie de service-ul din Pitesti, sa aminteasca acolo de Zvony ... si se rezolva treaba de sa sine :D
- nu putem sa facem pe garantie "cutare lucru"!
- pai cum dom'le ... trebuie sa faceti ca d'aia e garantie!
- nu, ca piesa asta nu este in lista pieselor schimbate pe garantie...
- pai daca nu vreti s-o shimbati pe garantie vin cu Zvony!!!
- a, pai nu ... nu e nevoie ... gasim noi o modalitate sa o shimbam! :D
"Il Toro"
Inscrie-te in grupul ClubFord Craiova pentru a primi prin PM (private message) mesajele importante.
Avatar utilizator
Kugarth
Gold Member
 
Mesaje: 563
Membru din: 13 Mar 2006, 23:36
Localitate: Craiova
Maşina: Mondeo 2004, TDCI, 2L, 133 CP, Ghia
VIN: ____PinotNoir____

Mesajde zvony » 15 Iun 2007, 13:59

Vorbind serios, daca aveti treaba pe la Ford Pitesti, puteti sa-mi dati un semn si poate vin si eu. Daca tot am trecut pe acolo, ma mai stiu baietii si uneori mi-e mai usor sa ma inteleg cu ei.
If in doubt... flat out! (Colin McRae)
'10 Ford Kuga '05 Ford Focus '01 Ford Focus
'06 Ford Focus ST
'89 Ford Escort RSturbo
'93 Ford Explorer Eddie Bauer (link)
'16 Ford Edge Sport
Avatar utilizator
zvony
 
Mesaje: 3917
Membru din: 18 Oct 2006, 19:07
Localitate: Pitesti
Maşina: Ford Focus Mk2 ST
VIN: WF05XXGCD56B06673

Mesajde catanea » 15 Iun 2007, 16:17

Una peste alta "baetzii" tot varza raman.

Eventual le spuneti ca v-a trimis catanea cu Fusion-ul si poate se lasa si cu vreo roata taiata, un parbriz fisurat asa de la trecerea brusca de la caldura de afara la frigul din service :D , etc.
Fusion 2006, 1.4 TDCi, 68 CP
Avatar utilizator
catanea
Member
 
Mesaje: 419
Membru din: 15 Aug 2006, 15:04
Localitate: Pitesti

Următorul

Înapoi la Dealerii Ford din Romania

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori

Cine este conectat

În total sunt 10 utilizatori conectaţi :: 0 înregistraţi, 0 invizibili şi 10 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 1283 pe 23 Apr 2024, 16:22

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori

Zile de naştere

Nicio zi de naştere astăzi

Site Login