@Fritz Iti pot raspunde eu la aceasta intrebare. Nu am nimic cu domnisoara (lucra doar de 3 sapt) care mi-a "vandut" masina, care de altfel nici nu mai lucreaza acolo am inteles, dar citand-o pe ea "daca dumneavoastra nu vroiati masina, va pierdeam de client" iti pot spune ca sunt cam varza pe partea de vanzari. Nu ti se spune clar ce si cum, trebuie sa intrebi tu, sa te documentezi eventual inainte ca sa stii ce sa intrebi.
Hai sa enumar cateva din experientele negative:
1. La testdrive mi-au dat un Fusion pe benzina de 100 CP, desi eu eram interesat sa cumpar un TDCi de 68 cai. Cand am vazut cum trage, motor silentios, etc.......am zis ca il iau pe loc. Sesizand greseala imi propun un fiesta TDCi cu aceeasi motorizare.
2. Fusionul fiind o masina mai putin solicitata i-am luat prin surprindere cu intrebari banale gen garda la sol, bracaj, volum portbagaj etc.
3. Nu mi-au spus de Ford Suport
4. Mi-au spus ca masina vine fara cheie cu telecomanda (probabil vroiau sa-mi ia 100 lei pe ea)
5. Nu-ti spun ca masina vine cheala, fara covorase.
6. Promoveaza produse de tip "universal" si nu pe cele originale in speta aparatori noroi de 30 ron perechea, cu prindere in suruburi (pe care le-am si aruncat)
7. Nu te informeaza de la
inceput despre etapele achizitionarii unui vehicul nou, gen modalitati de plata, acte necesare, etc.
8. Nu mi-au spus de la inceput dezavantajul reviziilor mai scumpe la motorizarile diesel si nici ca nu sunt autorizati sa efectueze interventii in garantie. Cred ca nici acum nu sunt autorizati, insa nu sunt sigur.
9. M-au tinut destul de mult in "suspans" si la ridicare am optat pentru ridicare personal din Bucuresti, pentru aducere pe platforma imi cerusera 150 lei. Pana la urma mi-au adus masina pe platforma gratis

. Dar era "nepregatita" pentru receptie, adica era cu praf pe ea.
10. Nu mi-au dat carte la sistemul audio, nu ca as fi avut nevoie.
11. Serviciul post vanzare lasa de dorit.
12. Masina a venit cu un zgomot intre parbriz si bord. La 2 zile de la ridicare am sesizat si mi-au spus ca nu pot sa o rezolve caci implica demontarea bordului si nu sunt autorizati sa o faca.
Pozitive:
1. Masina a venit echipata in plus cu tetiera centrala care nu era initial in comanda si jante de aliaj cu 6 spite in loc de 5 spite.
2. Nu mi-au luat bani pe trusa de siguranta (triunghi, trusa medicala, stingator), sau cel putin nu-mi amintesc
3. Oamenii destul de prietenosi, chiar daca nu-ti rezolvau problema, sau nu puteau raspunde la intrebari erau simpatici
4. Directorul de vanzari si-a dat interesul si cred ca el tine in spate toata echipa de vanzari.
In rest numai de bine. Te-as sfatui sa incerci la Ploiesti sau Brasov. Nici nu se compara.