Totul despre membri

New Fiesta Sport

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: New Fiesta Sport

Mesajde razvann » 02 Ian 2010, 17:49

razvann,615764 scrie:Sper sa fiu printre ei.
Scuze, vroiam sa zic sa NU fiu printre ei.
razvann
1nsane Member

Maşina: Mondeo Mk4, 2.0 tdci

Mesajde Sufletzel » 02 Ian 2010, 18:44

Prefer sa nu iti raspund la provocari nfs ca deja m-am lamurit ce e cu tine si cu complexele tale ;)
Sufletzel
HAOS Crew

Maşina: Focus '08 PH-26-SFX
VIN: WFOGXXGCDG8L0xxxx

Mesajde alexandrusavu » 02 Ian 2010, 22:26

Să revenim on-topic. Cine mai zice cineva de viteză maximă și e offtopic primește bonus. O să fac curățenie, mâine când mă trezesc.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde razvann » 03 Ian 2010, 00:20

Hai sa nu fim rai. E normal sa fi incatat de masinuta ta. Parerile posesorilor sunt binevenite, mai ales cand este vorba despre modele noi.

Eu sunt interesat de experientele lui @New Fiesta Sport cu noua lui jucarie, chiar daca nu sunt in consens cu anumite aspecte.

@New Fiesta Sport, multumim pentru acest topic si impresiile oferite. Asteptam in continuare detalii despre masinuta ta si nu in ultimul rand, conduceti prudent.
razvann
1nsane Member

Maşina: Mondeo Mk4, 2.0 tdci

Mesajde New Fiesta Sport » 03 Ian 2010, 20:14

multumesc razvann ; si nu sunt incantat.... sunt f incantat de aceasta masina :x ; dupa cum scriam si in deschiderea acestui topic mi-a placut modelul de cand a fost lansat la nu stiu ce salon auto cu cateva luni bune inainte de a fi comercializat ; de atunci mi-am dorit-o si am muncit pt ea ; am fost suficient de capos cat sa tin mortis sa o am exact asa cum am vrut eu ; am asteptat pt asta mai bine de 4 luni, dar bucuria ce a urmat a facut ca tot acest efort sa merite ; poate chiar din acest motiv a si fost mai mare ; faptul ca este o masina apreciata de atatea persoane si care a castigat atatea premii nu face decat sa-mi confirme ca nu m-am inselat, desi pentru mine asta chiar nu este atat de important ; acest model a primit multe mesaje de apreciere si sunt multe persoane care sunt incantate de new fiesta ; iti dai seama ca eu care o vad si o conduc in fiecare zi nu pot fi altfel decat f fericit, lucru care se vede cred si din felul in care scriu despre ea

si razvann, ca sa nu crezi ca vreau sa evit mesajul tau anterior, pot sa-ti spun doar atat: sunt perfect de acord cu tine legat de conducerea prudenta sau preventiva ; micile patanii pe care le povestesc uneori aici pe topic sunt spuse pentru a trage ceilalti si inclusiv eu invataminte din ele ; uneori gresesc altii, alteori sunt eu neatent sau fac gesturi irationale ; dar chiar si atunci incerc sa minimizez pe cat posibil riscurile si sa incerc sa nu mai repet actiunile care imi pot pune in pericol viata mea si (cum ziceai si tu) viata altora si a celor dragi care se pot gasi cu mine in masina ; nu sunt un "ingeras" la volan si conduc probabil oarecum ca orice Bucurestean (agresiv si incisiv) ; sunt si o fire temperamentala uneori ; dar cu toate acestea sunt responsabil mereu (chiar si cand merg repede) cand conduc ; in aproape 10 ani nu am avut niciun accident si nu de putine ori am evitat eu accidente ce puteau sa se intample din cauza altora datorita unui condus preventiv

sper ca nu veti considera ca am batut campii, dar asa cum am prezentat masina am zis sa ma prezint si pe mine un pic ca sa ma cunoasteti si sa ma intelegeti mai bine

va salut ! :)
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde shalimar189 » 03 Ian 2010, 22:27

@alexandrusavu Tata acum 20 de ani era in Universitate cu gloante ce suiereau pe la ureche.Acum e acasa,sunt norocos ca inca il am.Dar alte 800 de familii nu sunt asa norocoase."Ma bucur" sa vad ca in Romania spiritul de cenzura inca functioneaza si ca el si oamenii aia au luptat degeaba.Poti sa imi dai orice bonus vrei ca sunt offtopic dar este regretabil sa stiu ca inca mai functioneaza mentalitatea pumnului in gura.Asa ca fa ce vrei.

@nfs Nimeni nu cred ca a zis ceva de rau legat de masina ta ci doar de faptul ca te inseli cu viteza aia.Este bine ca esti prudent dar a fi prudent si a fi destept inseamna sa stai in banca ta nu sa te pui la mintea oricui,ca asa mor foarte multi.Tu sti ce ai sub capota oare?Te intreb pentru ca eu daca eram in locul tau il lasam in plata domnului pe cel cu Matizul.Daca atunci cand te-a enervat la 190 aparea ceva?Daca nu stiu cum pierdeai controlul?Cat de prudent erai atunci?Cat de destept erai atunci.EU iti apreciez masina,si faptul ca ti-ai luat masina pe sufletul tau.Daca te uiti pe topic mai urma chiar am laudat masina.Asa ca nu trebuie sa faci urat ca ne expunem o parere sau incercam sa te convingem ca gresesti.Eu zic sa incheiem aici,pana la urma este unul din cele mai frumoase si civilizate forumuri pe care sunt,si vorba aia suntem toti Ford Freak.Ar fi pacat sa ne certam sau sa ne balacarim si aici,ca daca vrei deastea OTV si multe alte televiziuni transmit in direct.O seara buna tuturo si un an 2010 fara nici un eveniment.PACE :)....chiar si domnului alexandrusavu....cu dedicatie Parazitii-Jos Cenzura...:) sper sa nu iei foc.
Ultima oară modificat de alexandrusavu pe 03 Ian 2010, 22:36, modificat 1 dată în total.
Motiv: În conversații e o idee bună să nu pocești numele unei persoane ;)
shalimar189
Gold Member

Maşina: Focus&LandCruiser
VIN: 7mai1986FINALISTI

Mesajde alexandrusavu » 03 Ian 2010, 22:39

Forumul are câteva reguli de bun simț. Una din ele spune că nu e frumos să discuți în afara subiectului și să ațâți lumea la fel ca în viața reală. O altă regulă de bun simț este că dacă un moderator vă roagă ceva, este bine să-l ascultați.

Fiecare este liber să interpreteze avertismentele cum dorește.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde Alex_82 » 11 Ian 2010, 11:44

Eu cu rabla mea(pe A2) nu am reusit sa trec de 215km/h pe vitezometru asta inseamna real cred ca putin peste 200 sau chiar mai putin si era in blana.Pe site-ul ford.com scrie ca viteza max. este de 208km/h.
Restul sunt povesti.Am postat aici pt. ca am vazut multa incordare pt. nimic.
Oricum la viteza aia eram cu un picior in groapa ca sa zic asa.

Numai bine si sa ajungeti cu bine acasa.
Ford Fiesta ST-Superchips custom remap Cosworth camshaft kit Milltek race exhaust Code:Red cold air intake Pumaspeed large bore 60mm TB Eibach springs Magnecor 8mm ignition leads Powerflex engine mounts Sparco strut brace Roose ancillary and coolant hose kits EBC USR slotted brake discs Goodridge braided brake lines Ferodo DS2500 brake pads Speedline Turini 16"+Pirelli Nero 205/45/R16W summer OZ Michelangelo 8 diamond cut 15"+Goodyear UltraGrip 195/50/R15H winter
Alex_82
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta ST 2008

Mesajde shalimar189 » 12 Ian 2010, 18:35

Sper sa nu ma cenzureze sau warning sau ban sau sa vina oameni imbracati in negru de la KGB sau alte metode perfectionate de nea Nicu...dar cred ca Alex_82 a pus punctul pe "i".Si spune-le si celor din taramul viselor ca poate ei nu stiu draga Alex cam cati cai are "rabla ta".Eu stiu,pentru ca am avut oferta cand am luat Focusul tot cu 15.000 euro Fiesta ST alba cu dungi albastre nou nouta de la Colina Motors.Si azi o parte din mine regreta Focusul in dauna la Fiesta ST.Dar inseamna ca Fiesta 2009 chiar e masina anului daca cu 115 cai ajunge la viteze pe care modelul anterior,model adevarat sport de (zile tu cati) cai,nu le atinge.Inseamna ca chiar e revelatie.Dar vad ca colegul nu mai zice nimic.Probabil ca e pe undeva pe A2 singur in masina( ca sa fie usoara) cu aparatul foto in mana,cu pedala la fund si se roaga sa prinda vant din spate sa faca poza sa ne dea peste nas.Sau poate acum invata tainele Photoshop-ului.Ce zici NFS am fost destul de acid??Ca la ultima postare te suparasei pe noi.SI la ultima postare ne puneai sa citim in forum ce scriu altii(gen pustiu cu Focus body-kit ST cu 1.6 115 cai parca sau 105 cai nu mai stiu).Pai daca eu scriu acum ca Focusul meu a prins 250km\h o sa ma crezi?Imi pare rau daca te-am suparat dar n-am putut sa ma abtin.

P.S. am fost azi si m-am interesat la Meridian de Sandero,si au zis ca fac buy-back.Au zis sa le dau Focusul si cateva mii de euro si pot sa imi iau Sandero 1.6 90 de cai...top speed 220 km\h.Eu zic ca e o oferta rezonabila.O seara buna,si sper ca ai spirit de gluma sa nu mai zici ca sunt acid.
shalimar189
Gold Member

Mesajde CristianIP » 12 Ian 2010, 20:30

Imi place topicul asta - mai trec pe aici :)

Si acum motivul pentru care postez:
Si eu am fost foarte incantat cand mi-am luat masinutza si pe de o parte inteleg posturile lui NFS - am benzinarul de 1.4 cu 96 cai si am mers maxim 180 pe ceas - poate mai mergea un 5 km/h in plus si ajungea la vit max constructiva reala de 175 parca. Cred ca daca saream cu coarda elastica, nu imi batea inima mai repede decat in momentele alea.
Si pana la urma nu a exagerat nimic - a spus ca inca mai avea pedala - si eu la 180 mai aveam pedala: era sub piciorul drept, apasata la maxim si sunt sigur ca mergea mai tare daca prindeam o vale si o pala de vant favorabila :)

@NFS: aia nu e viteza pentru masina asta si in nici un caz viteza pentru drumurile si circulatia din Romania.

Sa fiti iubiti!
C
CristianIP
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 2008+ 1.4 96CP Trend

Mesajde New Fiesta Sport » 14 Ian 2010, 19:36

mersi Cristian :) ; pai cum sa nu fim incantati amandoi de masinile noastre ; adica se opresc altii sa se uite la ele si incep sa te intrebe ce si cum si sa zica ce frumoasa e ; ar fi tare noi sa zicem: nuuuu, e un jaf, o porcarie, maine o bag intru-un pom, asa de mult o urasc :))

lasand gluma la o parte......
Alex_82,622702 scrie:Am postat aici pt. ca am vazut multa incordare pt. nimic.
Oricum la viteza aia eram cu un picior in groapa ca sa zic asa.

CristianIP,624175 scrie:@NFS: aia nu e viteza pentru masina asta si in nici un caz viteza pentru drumurile si circulatia din Romania.

perfect de acord cu amandoi.... ce spuneti voi concluzioneaza (cred eu) acesta discutie: nu are rost....
va salut si va mai astept pe aici :)
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde shalimar189 » 14 Ian 2010, 21:01

Da.Cred ca s-a suparat pe mine si pe cei care sa zicem soft asa nu il cred pe cuvant.Si sa sti ca am puterea sa recunosc,iti spun a doua oara,masinuta e frumoasa si foarte buna.Ai grija de ea si nu te mai supara asa usor.
shalimar189
Gold Member

Mesajde New Fiesta Sport » 16 Feb 2010, 19:44

am mers de vineri pana luni la schi la Straja ; foarte frumos ce sa zic.... a meritat drumul :)

cat despre drum si masina ca asta banuiesc ca va intereseaza mai mult: pt ca joi dn 7 era inchis din nu stiu ce motiv si oricum cica Dealu Negru e praf (nici a1 nu statea prea stralucit) am decis sa o iau prin Craiova ; drumul a fost foarte bun pana aproape de Tg Jiu cu exceptia unei portiuni de dupa Caracal ; in schimb in jurul Tg Jiu-lui si pana aproape de intrarea in defileu PRAF ! ~X( ; ma rog, portiunile alea pline de gropi am mers incet, desi nu prea erau localitati mergeam cam cu 50-60 km/h ca sa nu-i pun pe pasageri in cap cu franele ; viteza medie aprox 120 afara si 80 in sate ; am facut 7 ore la ducere (pana in Lupeni) si 6,5 la intoarcere cu 2 opriri parca la fiecare ; nu am prins decat un radar, dar m-a lasat sa plec ; era pe undeva pe langa Alexandria parca si era pus dupa iesirea dintr-un sat fix dupa coama dealului ; la iesirea din sat era un indicator cu 40km/h, dar..... sa fim seriosi ; pe urma mi-am dat eu seama ca de fapt ei stateau cu camera acolo ca sa filmeze depasirile interzise pt ca era linie continua ; oricum, nu am ce zice, frumos din partea lor pt ca aveam in jur de 90 :D :-" ; ceata la ducere de iti bagai degetele in ochi (cam pana aproape de Craiova) si la intoarcere, dar mai putina ; ud pe jos, dar fara zapada sau polei ; consum mediu aratat de computer in jur de 6,6 ; real a fost cam cu 0,6 mai mult

masina a mers f bine, chiar nimic de reprosat as putea spune :) ; 2 incidente minore: intr-o benzinarie era o bordura mai inalta (pt mine toate sunt inalte ;)) ) si am atins putin spoilerul din fata ; numai ca e la partea lui inferioara putin vizibila si oricum nu sa luat decat stratul superficial de vopsea, nu se vede decat daca te apropii ; o sa vad in primavara daca e cazu sa o retusez, momentan sa treaca iarna ;) ; al 2-lea a fost o pietricica aruncata de o masina, dar la viteza mica ; urma de abia daca se vede si e punctiforma cat varful unui ac de seringa sa zic asa ; am mai patit si la masina anterioara si nu s-a marit

pt schiuri am folosit un portbagaj magnetic ; mi s-a parut f ok, nimic de reporsat si destul de rapid si de usor de pus si dat jos ; la ducere tot vibra ceva la viteza, dar pana la urma m-am prins ca era de la o cordelina care intra pe usa in masina (sistem de siguranta in caz ca vor sa zboare magnetiii de pe masina)

cam atat cred, oricum daca aveti voi intrebari sau nelamuriri, sugestii sau reclamatii, chiar si..... critici, va raspund cu placere :)
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde razvaldinho » 17 Feb 2010, 09:26

New Fiesta Sport,649613 scrie: pt schiuri am folosit un portbagaj magnetic ; mi s-a parut f ok, nimic de reporsat si destul de rapid si de usor de pus si dat jos ; la ducere tot vibra ceva la viteza, dar pana la urma m-am prins ca era de la o cordelina care intra pe usa in masina (sistem de siguranta in caz ca vor sa zboare magnetiii de pe masina)

Sa nu exagerezi cu viteza la suporturile magnetice, 100 maxim 110km/h ...parca pe ele e scris 90km/h viteza maxima. Un prieten a patit-o pe autostrada in austria la 130km/h i s-au desprins si s-au imprastiat skiurile pe sosea, noroc ca nu venea nimeni din spate ca Final Destination scria pe faza :)) ...asa ca in concediul de iarna asta am preferat sa mergem in Austria cu o masina in plus in care sa bagam skiurile in spate decat sa ne riscam cu suporturile alea :-S
You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs <):)
razvaldinho
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2
VIN: Feteasca_Neagraaa

Mesajde Alex_82 » 17 Feb 2010, 16:58

@NFS:Vezi ca mountune performance a scos un kit de upgrade pt. motorul tau :) si iti pastrezi si garantia de la FORD.Mi se pare ca au si un kit exterior pt. modelul tau de Fiesta.

Offtopic:Daca ai timp fa un test dyno sa vezi cat scoate real motorul.

Iti recomand mastertuner, dar mai sunt si alti:MBM, racingcode, etc
Ford Fiesta ST-Superchips custom remap Cosworth camshaft kit Milltek race exhaust Code:Red cold air intake Pumaspeed large bore 60mm TB Eibach springs Magnecor 8mm ignition leads Powerflex engine mounts Sparco strut brace Roose ancillary and coolant hose kits EBC USR slotted brake discs Goodridge braided brake lines Ferodo DS2500 brake pads Speedline Turini 16"+Pirelli Nero 205/45/R16W summer OZ Michelangelo 8 diamond cut 15"+Goodyear UltraGrip 195/50/R15H winter
Alex_82
Ford Freak

Mesajde New Fiesta Sport » 17 Feb 2010, 23:51

razvaldinho,649916 scrie:parca pe ele e scris 90km/h viteza maxima

nu scrie nimic de viteza maxima, dar are tot felu de certificari gen TUV ; caz in care banuiesc ca au fost testate la viteza de autostrada (130km/h) ; stiu ca nu e cea mai buna solutie, dar a fost un pret rezonabil (120lei) ; nu eram dispus pt cateva zile de schi sa intru la cheltuieli iarna asta ; oricum daca patesc cu ele ceva ma duc si le dau cu ele in cap :D desi nu cred ca mai au si sistemul ala de siguranta si am mers si cu 140 si a fost ok

nu stiu ce s-a intamplat in cazul prietenului tau ; eu cred ca s-au suprapus mai multi factori ; de ex ei recomanda sa fie suprafata plana, f curata si uscata si sa fie instalate la aprox 70cm distanta ; am incercat sa respect pe cat posibil ce era scris acolo ; acum..... Dumnezeu cu mila, sper sa nu am probleme nici pe viitor :)

@alex - da, stiu de cei de la mountune ; mai sunt si altii care tuneaza noua fiesta dar ei sunt tunerii de casa ai ford si intradevar iti pastrezi si garantia ; singura problema, mai ales la kit-ul pt motor este ca se instaleaza pe masini noi sau nu, dar numai in anglia de catre anumite reprezentante sau cam asa ceva din cate am citit pe net ; numai in cazul in care este facut upgrade-ul la ei iti pastrezi nealterata garantia Ford ; cel putin asa am inteles eu ; lasam la o parte costurile care sunt cam piperate numai pt piese fara manopera

Momentan oricum sunt multumit cu performantele masinii si la mers 90% in Bucuresti e oricum suficient ; am vazut pe un site ca real are 119 virgula ceva CP ; o sa ii cred pe cuvant momentan :) ; cat despre tuning exterior din pct meu de vedere nu e cazul si asa kit-ul sport cu care a venit atrage suficient de multe priviri si uneori nu pe cele pe care mi le doresc....... :-S
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde shalimar189 » 19 Feb 2010, 19:41

Chiar azi am vazut un test cu Fiesta motorul tau la Fifth Gear.ei spun ca motorul tau ar avea 118 cai si viteza maxima ar fi pe la 193 km\h.
shalimar189
Gold Member

Mesajde New Fiesta Sport » 20 Feb 2010, 17:39

:(( :(( :((

mi-au zgariat unii capota aseara in asa hal ca trebuie revopsita ; ma duc sa plang :(( :(( :((
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde shalimar189 » 23 Feb 2010, 20:29

Regreele mele ti-am vazut masina azi la Romcar.Vezi...ce mica e lumea?
shalimar189
Gold Member

Mesajde Jerdea » 25 Feb 2010, 23:02

Si eu am vazut-o in complex la Apaca, pe Drumul Taberei si pe A2, draguta jucaria.
-Ford Mondeo Mk4 2008 Trend
-Dacia Logan Van 1.6
Jerdea
Member

Maşina: Ford Mondeo 2.0 TDCI 140 cp

Mesajde New Fiesta Sport » 26 Feb 2010, 15:16

Jerdea,656985 scrie:Drumul Taberei

Multumesc de urări Jerdea, dar pe aici nu o sa o mai vezi parcata, aici mi.au vandalizat.o. Revin cu amănunte cand ajung acasa. Acum tocmai ce au terminat cu vopsitul. Astept sa o dea si cu lac sa vad rezultatul final. Vreau si eu sa dorm liniştit in week end.
POST NR. 200 :-) sper sa fie cu noroc
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde Jerdea » 26 Feb 2010, 20:23

Unde o vopsesti ? Eu am schimbat pe casco bara fata si aripa dreapta (am lovit un caine) la Neste si au facut treaba buna nu se cunoaste absolut nimic, plus ca au fost de treaba le-am lasat o fila cec si mi-au dat masina inainte sa confirme asiguratorul plata.
-Ford Mondeo Mk4 2008 Trend
-Dacia Logan Van 1.6
Jerdea
Member

Maşina: Ford Mondeo 2.0 TDCI 140 cp

Mesajde New Fiesta Sport » 27 Feb 2010, 01:29

Romcar (de la capatul tramvaiului ce merge pe soseaua Giurgiului) ; si mie mi s-au parut super de treaba cei de la Neste, am facut inspectia de 2500 km la ei si s-au purtat f bine, cred ca tot acolo o sa fac si 15000 km ; numai ca din pacate nu au decontare directa cu Astra si din cauza asta am apelat la Romcar

acum sa va spun si toata patania ca pana acum nu am apucat ; de cand mi-a ridicat-o (tot in Dr. Taberei) sunt f atent unde parchez acolo ; am parcat fix pe marcaj de parcare cu semn cu tot (Vineri seara) ; eram bucuros ca am reusit sa o parchez ca locul era f stramt si oricum in alta parte nu aveam unde, era full ; dimineata o gasesc vandalizata :(( , ca alt cuvant nu imi vine in minte: un stergator rupt, capota zgariata de la un capat la altul cu cheia sau ceva cui nu stiu si evident scuipatii de rigoare pe geamuri ; zgarietura era f adanca in unele portiuni trecuse de toate straturile ; era si ceva pe plafonul masinii, dar acolo nu stiu sincer daca era dinainte sau facusera tot nenorocitii aia ; am observat ulterior ca acolo era gardul intrerupt in fata spatiului verde si banuiesc ca isi facusera "poteca" oamenii pe acolo ; dar au mai trecut si altii cat am stat eu acolo si desi era stramt au avut loc ; insa cred ca am enervat un idiot care o fi zis "na ca daca ai bani de masina ca asta ai bani sa ti-o si repari" sau nu stiu ce a fost in capul lui/lor ; oricum niste oameni (animale mai degraba) fara creier si..... ce sa mai zic..... :|

s-a dus naibii tot week-end-ul ; am trecut si pe la o firma specializata in detailing, dar au zis ca nu se baga fiind mult prea adanca zgarietura

Luni am sunat la prima ora unde am facut asigurarea sa-mi zica unde sa ma duc ; am fost initial la un sediu de constatare pe blvd. Timisioara la Nissan ; coada si lista si sigur nu apucam Luni ; pana la urma am ajuns la Romcar (sos. Giurgiului) ; constatatorul se juca pe calc, statea degeaba :)) ; am rezolvat in vreo 15 min cu tot cu poze ; a fost super ok le-a dat pe amandoua pe revopsire desi plafonul era ceva foarte lejer ; stergatorul evident de schimbat si in plus mi-am mai trecut si prelungirea sport a spoilerului din fata (se vedea ca era zdrelit de ceva gen bordura dar nu a comentat nimic) ; pe urma m-am dus pe urmatoarea usa si am vorbit pentru service ; am dat peste un tip ok de la receptie caroserie ; i-am spus de la inceput ca sunt f stresat ca e masina noua si ca vreau sa iasa f bine ; am mai intrebat eu ce si cum si la sfarsit de program (mai aveam niste drumuri de facut) am dus masina

Sa nu mai lungesc f mult ; dupa ce am vorbit in fiecare zi cu el la tel (saracul :D ) azi m-am dus personal pana acolo sa vad cum a iesit ca imi spusese ca azi o vopseste ; tocmai era la uscat vopseaua si urma sa-i dea si stratul de lac ; am asteptat ca sa o vad gata sa stau si eu linistit in wknd ca a iesit bine ; pe la 4 jumate am putut sa intru sa o vad si din cate am putut vedea a iesit super ok #:-S ; Luni dupa-amiaza o sa fie gata cu totul si probabil pe Marti sa o ridic (sa le vina si acordul de plata sau ceva de genul de la Astra)

O experienta de care sincer puteam sa ma lipsesc ; multumesc lui Dumnezeu ca totul a fost ok pana la urma si o sa iasa ca inainte ca asta era de fapt tot ce imi doream, restul nu mai conteaza ; ma bucur ca totul a fost ok mai ales ca auzisem atatea lucruri nasoale despre Romcar ; nu stiu ce a contat mai mult: ca am stat cu gura pe ei, ca e masina noua si arata cum arata si nu s-au riscat sa faca „experimente” pe ea, chiar nu stiu...... si nici nu ma intereseaza ; cel mai important pentru mine e ca a iesit f bine si in scurt timp o sa si uit ca a fost zgariata ; si pe urma numai in ceara o tin, data o data la 2 zile ! :)) (glumesc evident, de parca ar conta asta atunci cand ti-o zgarie cu cheia)

P.S.: ghici cine era langa a mea la reparat ; focusul RS de 300cp :D ; se pare ca avusese si el o mica „leziune” non-accident pe portbagaj ; frate ce oameni.....
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde shalimar189 » 27 Feb 2010, 02:09

Hmmm....sa inteleg ca nu mai vrei sa vb cu mine?O ardem gradinita?Te-am luat la glume si am ras putin de bolidul tau si nu mai vb cu mine?Penibil dat fiind varsta care cica ar trebui sa iti dea un gram de intelepciune.Multa bafta cu masina.

P.S. inca se mai vinde guma Turbo in Bucuresti, daca vrei te indrum.
shalimar189
Gold Member

Mesajde Alex_82 » 04 Mar 2010, 22:14

@NFS:Incearca sa te relaxezi cu privire la masina, pana la urma este un fier ;) .Asta nu va fii ultima zgarietura pt. ca traim in Bucale.
Eu eram la fel ca tine acum 6-7 ani cand ma enervam la cea mai mica zgarietura etc, de atunci mi-au trecut prin mana vreo 11 masini si mi-am schimbat optica.Asta nu inseamna ca nu imi pasa sau nu am grija unde o parchez prin oras etc.

Eu iarna asta am folosit masina cu toate ca de obicei nu prea merg cand ninge si totul este blocat, anul asta ca niciodata am avut mult de alergat.Am cumparat un set de iarna(jante+gume)si am chinuit-o pe unde am putut.Cand s-a terminat cu zapada am constatat urmatoarele:ornamentul de prag dreapta se rupse si flencanea, delfectorul de pietre de sub spoilerul fata se rupsese, am mai gasit 3-4 zgarieturi minore pe masina, parbrizul crapat de la o piatra care a sarit de la un utilaj de dezapezire.Concluzia este ca nu m-am stersat deloc.Cred ca m-am imunizat la astfel de lucruri.Am sunat la dealer mi-am comandat piesele si m-am programat la vopsit pt. zgarieturi si asta a fost, nici macar nu am foslosit casco, mi-a fost lene sa fac 3 drumuri in plus :)) .Marti am lasat masina si astazi ma luat-o inapoi.

PS:Pt. iarna viitoare imi iau o Lada Niva :)
Alex_82
Ford Freak

Mesajde New Fiesta Sport » 05 Mar 2010, 15:26

@alex - pai numai asa mi-am putut reveni dupa trauma, gandind ca e doar fier ce o sa fie revopsit (si gandind ca o sa iasa ca inainte, ceea ce s-a si intamplat) ; dar oricum...... nici bine nu mi-a picat :(

acum in schimb sunt iar plin de spume X( ca tot in service e, dar de o saptamana din vina asiguratorului

cititi acest topic pt detalii si dati si voi un vot: viewtopic.php?f=126&t=46944&p=663438#p663438

revin Luni cu detalii ;)
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde New Fiesta Sport » 11 Mar 2010, 23:44

am recuperat-o !!!! <:-P <:-P <:-P ; dupa mai bine de juma de luna de nervi fierti ; nici nu stiu de unde sa incep cu povestea, nici nu stiu daca vreau sa-mi reamintesc ce mi s-a intamplat ; efectiv am un gust super amar dupa tot ce mi s-a intamplat...... :(

stiu ca o sa zica multi ca mi-am facut sange rau pt nimic, ca se putea si mai rau etc, dar...... mie tot nu mi se pare normal ce se intampla in tara asta, cel putin ce mi s-a intamplat mie ; in fine..... sa va zic si voua

ramasesem la faza ca terminasera de vopsit masina ; bun, toate bune si frumoase ; o sa dam pe mail actele cu reparatia costurile etc sau cam asa ceva si in vreo 2 zile primim acceptul de plata de la Astra si puteti sa o ridicat ; ma rog..... am mai facut pe asigurare reparatii (inainte de CRIZA ce-i drept) si m-am dus la service cu actele date de la asigurare, au reparat si mi-am ridicat masina ; nu, aici trebuia si aceasta operatiune sa fie efectuata, fara de care (evident) ei nu-mi dadeau masina ; mai pe romaneste imi tineau masina drept garantie pana le venea acest accept de plata de la Astra ; probabil si datorita numeroaselor probleme intre service-uri si asiguratori, dar..... ce treaba am eu cu toate astea ???

in fine, o sa incerc sa scurtez: am dat la telefoane de m-am capiat, imi tot ziceau ca nu au primit acceptul, pe urma am sunat la Astra, ca cica nu am primit nici un mail de la service..... 8-} ; deci.... ca la nebuni ; nimeni din Astra nu te ajuta prin telefon, iti dau alte telefoane la care sa suni la care eventual nu raspunde nimeni ; a trebuit sa aflu unde face constatarea intr-o zi inspectorul de daune care a vazut masina, m-am dus pana acolo ca sa vorbesc personal cu el, ca altfel la telefon evident nu raspundea ; ca sa vedeti, ca ne mai trebuie niste avize, verificari, sa vedem pozele care au fost facute masinii cand ati facut asigurarea..... ; beeeyyyy, masina a fost NOUA, ce poze ??? :-O

pana la urma intr-un final s-a rezolvat, ieri a facut un „efort” ala de la daune si le-a dat pe mail acceptul de plata si azi am ridicat-o

nota pt Astra: 5, cu indulgenta si asta pt ca pana la urma am recuperat masina, dar nervii mei cine mi plateste ?

apropo de note ; nota pt Romcar: 9

ca sa vorbim un pic si despre ei, ca nici ei nu sunt mai breji:

lucruri negative constatate de mine:
- Pana la urma se pare ca ala de la service daduse gresit mail-ul initial
- Treaba cu „asteptam pana vine acceptul de la astra ca sa va dam masina” ; desi nu stiu cum sta treaba aici sincer, asa o fi politica ca sa nu isi ia ei teapa, dar..... cu ce sunt eu de vina, de ce sa imi blocheze mie masina in service pt niste acte ; dar banuiesc ca asa e peste tot nu numai la ei
- Cei care lucreaza in service la masina (unii, nu toti) nu respecta masina in nici un fel: trebuia sa schimbe un stergator, nu era schimbat, era aruncat cel nou in portbagaj, mi l-a schimbat ala de la receptie vopsitorie ; picioare de bocanci la greu pe unul din praguri ; cred k au lustruit ulterior pt ca erau urme peste tot de chestie daia alba (pe profilele de plastic negru) si inclusiv pe INTERIORUL usii soferului ; interesanta concluzie: lustruit cu usa deschisa si suit cu bocancii pe prag

Lucruri pozitive (dar mult mai importante din pct meu de vedere si care au inclinat mult balanta in favoarea unei note bune per total):
- Pe langa chestiile care eu cred ca nu are rost sa fie mentionate, care fac parte din categoria „evident” (nu s-a mers cu masina, nu s-a fumat in ea sau mai stiu eu ce, nu s-a luat nimic din ea sau de pe ea)
- Revopsirea F BUNA ; am vazut cine a facut-o, era unu cu experienta nu niste pierde vara care se tot invarteau pe acolo (nu am apucat sa ma uit inca „in soare” la ea, dar m-am uitat cu mare atentie si era impecabila vopseaua)
- Am avut probleme cu un buton de pe volan care mergea mai greu si desi au zis ca fac constatare de garantie si dureaza etc, cand am luat masina am vazut ca mergea, banuiesc ca nu s-a reparat singur
- Inainte sa plec am vazut ca era usor desprins pragul sport in partea lui de prindere dinspre roata din fata (unde se imbina partea vopsita cu partea din plastic negru) ; au zis ca de la gheata, vreme, variatiile de temp (poate si pt ca a fost uscata acolo la caldura, nu stiu) ; oricum nu au comentat, au dus-o inauntru si in vreo 40 min au rezolvat

#:-S Mai puteti ? :D scuze pt acest post interminabil, dar trebuia scris ca sa inchei acest capitol, aceasta aventura ce nu o doresc nimanui ! sa auzim numai de bine
New Fiesta Sport
Ford Freak

Mesajde FORDOR » 12 Mar 2010, 00:56

Cam acelasi joc de ping-pong este peste tot,daca vrei sa iasa treaba buna trebuie sa intervii tu pe la asigurari ,pe la service,sa te plimbi de nenumarate ori cind la unul ,cind la celalalt.Nervi si mult timp pierdut aiurea din cauza "binevoitorilor".Fereasca Dumnezeu sa ajungi in situatii din astea,ca in doua saptamini imbatrinesti cit altii in doi ani. :D
Numai bine NewFiesta si sa ai mare grija in continuare de masina.
FORDOR
Member

Maşina: Ford Fiesta ,2006 ,Trend
VIN: WF0HXXGAJH5K32716

Mesajde Alen » 12 Mar 2010, 19:29

si cand te gandesti ca toate astea au pornit de la o parcare cam aiurea (daca tin eu bine minte)... 8-}
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde joe06 » 14 Mar 2010, 11:37

Nu trebuia sa te lasi pe mana lor, adica trebuia sa iei devizul personal si sa mergi la firma sa iei acceptul de plata. Ca daca stai dupa ei, vezi si tu ce se intampla. Cam asa se intampla la toate firmele, cu exceptia celor care au decontare directa cu service-ul.
joe06
Gold Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Totul despre membri