@yjytya
Imi cer scuze daca nu v-am raspuns.
Pretul l-am scris in primul post.
Pretul nu este pe pagina oficiala, pentru ca aceea este pagina unui ONG care se ocupa cu cercetarea si este a inventatorului.
Sunteti interesat de a comanda?
Va rog sa imi trimiteti pe mail
filtersair@yahoo.com datele masinii (an de fabricatie, cilindree, model) si datele de trimitere a coletului.
@livyuc
Sunt aprox. 60 de persoane multumite (toate care au incercat filtrul). Uite aici un multumit de pe reno.ro
http://www.reno.ro/Am-inlocuit-filtrul- ... 66979.html@ionutz
cele aprox. 10 medalii internationale la saloanele de inventica INTERNATIONALE (mondiale unele, nu doar europene) crezi ca s-au luat pe ochi frumosi?
Vrei sa iti inlaturi orice indoiala cumpara unul. Iti dai seama ca sunt constient ca, daca nu face ceea ce zic eu, paguba creeata de publicitatea negativa este mult mai mare decat imi pot permite, si iti dai seama totusi, si de revers.
mcbota l-a pus pe masina cand s-a racit, si noi toti stim ca consumul de vara este cu cel putin 10% mai mic decat cel de iarna. Cu o matematica simpla 10% (din diferenta de anotimp)+ 10% scadere observata de omul ala (probabil prin computerul de bord) = 20% scadere efectiva.
Repet:
toti cei care au incercat filtrul asta au fost f. multumite.Va multumesc, astept comenzi pentru a inlatura orice dubiu.
Cu stima,
Radu Hossu