$1 scrie:$2e 4 ani de zile conduc zi de zi și nu am văzut o singură mașină care să blocheze voit un motociclist. Și am circulat în toată țara (delegații).
Că nu se dă la o parte asta e partea a 2 a. Poate nu are unde, poate nu vrea.
Mi s-a intamplat sa mi se traga de volan in fata, cand sa trec, de 2 ori la interval de doua zile, anul trecut, in primavara. Aici, in Bucuresti. Unul era taximetrist si a mai si dechis geamul dupa ce am trecut sa strige "ce vrei sa treci mah, te crezi mai smecher decat mine?"
Eu nu vorbeam de dat la o parte din fata mea. Este altceva. Si nici nu vorbeam acum de multi bikeri care cred ca vor obtine bunavointa turand motorul la geamul omului sau chiar claxonand vreo masina sa se dea. Mi s-a intamplat de asemenea de foarte multe ori ca masina sa imi faca loc, desi era si asa putin loc unde sa se dea. Intotdeauna am multumit, niciodata nu am "cerut"sa mi se faca loc. Ma deranjeaza doar oftica asta de om prost a unora.
$1 scrie:$2aca fac asta, inseamna ca nu stiu legea - parca au voie sa stea cate 2 motociclete pe o banda.
Greseala mea, insuficienta exprimare.
Un rand in spatele celuilalt. 20 de bikeri pe 10 randuri. Este mai bine asa? Ideea pe care o vroiam formulata era aceea de cateva randuri de bikeri, in coloana, la semafor, lungind si asa lungul sir de masini care asteapta deseori minute intregi sa treaca si prind cate 2-3 semafoare.
$1 scrie:$2robabil ii era frica sa nu-l zgarii..

Cu cateva posturi mai in urma sustineai ca tu nu jignesti. Si presupunerile malitioase sunt de multe ori jignitoare. Daca tot sustii ceva, ar fi bine si sa fii consecvent. Nu ti se pare corect?
We are who we are. People don't change.