Re: Receptie canale HD (Discovery & Eurosport) pe Digi Cablu
$1 scrie:$2e treaba are providerul cu suma data pe TV? Serios, mi se pare hilar sa emitem pretentii la ceva ce in mod normal se plateste dar de care beneficiem gratuit. Nu iau apararea RDS/RCS, imi e o mare sila de ei de ani de zile, dar situatia de mai sus e tragi-comica... Semnalul ala moca e chiar o proba de bunavointa, nu de incompetenta. E atat de simplu sa il codeze... Dovada e ca deja canalele Star sunt codate.
Ti se pare hilar, e treaba ta. Mie nu mi se pare deloc. Hai sa-ti fac o comparatie, ca sa pricepi mai bine: daca pe conducta de apa calda ai primi apa rece, te-ar consola cu ceva faptul ca o primesti gratis? (stiu, in realitate ai plati-o la pret de apa calda, dar fa si tu uz de imaginatie.

Ti s-ar parea hilar sa te revolti ca nu ai apa calda? Eu cred ca nu...
Te-ar ajuta cu ceva "bunavointa" lor de a-ti da apa rece pe conducta de apa calda? Nu cred...
Din punctul meu de vedere sa le codeze pe toate. De azi! Dar sa fie capabili sa ofere ceea ce UPC si Romtelecom ofera deja, macar 3-4 posturi transmise in HD.
P.S. @ovibc: nu are nicio treaba pretul televizorului, evident. Vroiam insa sa spun ca nu RDS-ului se datoreaza "bunavointa", ci televizorului, ca stie sa ia de pe cablu ceea ce ei nu pot coda. Ovibc, ca "insider" stii foarte bine ca din considerente tehnice a fost lasat la liber, nu din bunavointa.
Cat despre revenit la setarile din fabrica si scanat... OK, imi apare TVR HD in header, dar tot ecran negru... ce-i drept, n-am stat sa numar pixelii ecranului negru, or fi 1920×1080.

Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme
"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
-
Nic_Bv - 1nsane Member
- VIN: WF0EXXGCDE8Y55186