$1 scrie:$2am in total cat ai stricat?
si eu as vrea sa merg la anul dar mai spre nord fiind mai simplu cu drumul
cheltuielile suplimentare au fost: drum (motorina, autostrazi + amenda autostrada 50 EUR), cazari pe parcurs (20 EUR in Serbia/ 1 noapte, 120 EUR in Budapesta/ 2 nopti), croaziera, parasailing, suveniruri, seri petrecute la terase in cetate + 2 zile de shopping in Budapesta (Premier si Vaci utca) = 4200 lei (am platit cu card Unicredit - nu are comisioane la plati ATM in strainatate si nici la retrageri de numerar de la ATM sau casierii ale bancilor din grupul HVB-Unicredit) + 200 EUR
am fost chiar uimit ca am cheltuit asa de putin (nevasta-mea a cam umplut bancheta din spate cu haine in Ungaria

)
probabil pt ca am fost eu baiat econom si am avut un bax de apa minerala si un bax (24 buc.) de bere; in 7 zile de sejur, 4 barbati am baut fix 10 beri din cele aduse de mine LOL

(daca ma gandesc bine, din alea 10, eu am mai baut 2 beri in Ungaria)
Croatia mi se pare o destinatie super faina; am trecut si prin Muntenegru si litoralul lor e la fel de frumos; am inteles ca au preturi mai mici
Pentru cei care merg in nordul Croatiei, recomand vizitarea pesterilor Postojna din Slovenia (vedeti ca rovigneta costa 35 EUR - se da numai pt minim 6 luni)