Include si Hobby :D
Răspunde

Re: Fotbalul: pasiunea care ne imbolnaveste !

10 Ian 2011, 22:06

sxau mai degraba xavi...

04 Feb 2011, 13:24

Modelul Mutu :( :

http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-82 ... .htm?cfnl=

04 Feb 2011, 13:30

Eu cred ca nu e cazul sa-l comparam pe Chivu cu Mutu. Omul chiar si-a cerut scuze dupa meci, in direct, iar cel care a fost lovit a inteles. Si asta fara interventia impresarilor :)).

04 Feb 2011, 15:03

Un gest foarte urat, dar a avut puterea sa recunoasca nu sa zica "nu eu, mama a dat cu pumnul meu".

04 Feb 2011, 15:10

Daca avea c***e se ducea la albitru si ii spunea ce a facut, era eliminat si gata. Poate isi lua si cateva etape de suspendare dar ramanea cu obrazul curat. Asa....da si fugi, tipic.

04 Feb 2011, 16:05

Asa e , daca era Mutu dadea vina pe pastilele de slabit ! =)) =))
Cred ca totusi respectivul il agresase in vreun fel , gen Materazzi .

04 Feb 2011, 16:55

mihai, ce usor e sa zici de pe margine ca "se ducea la arbitru si-i spunea ce-a facut". Pentru chestia aia putea sa-si si piarda "locul de munca". Pentru ca echipa putea pierde in felul asta, se distantau si mai tare de AC Milan. Arbitrul (central sau de tusa) trebuia sa vada si sa sanctioneze fapta. Oricum cica primeste vreo 5 etape ca e recidivist, asta pe baza probei video, deci de scapat nu scapa. Dar mie mi-a placut ca omul nu a stat sa se sfatuiasca cu cineva, imediat dupa meci si-a cerut scuze si a zis ca ii pare rau deoarece, intr-o zi, copiii lui vor vedea gestul sau pe Internet.

Mie imi place Chivu, mi se pare ca e cu capul pe umeri. Dar fiecare are momente de "black-out". Si sa nu incepem sa dam in singurul jucator profesionist pe care-l avem. Chivu nu colinda barurile noaptea, nu isi cumpara masini scumpe sa dea bine la pitzipoance, e un profesionist desavarsit, cu sotie si copii. Iar nevasta-sa nu e vreuna cu trecut de "poștă" printre fotbalisti, e o femeie inteligenta care avea o cariera. Hai sa-l criticam, pentru ca a gresit, el stie, noi stim, dar nu sa-l comparam cu Mutu.

04 Feb 2011, 17:25

@adicristea: Pai stai sa inteleg: isi pierdea locul de munca pentru ca se ducea sa-i spuna albitrului sau pentru ca l-a lovit pe ala?
Nu il critic pentru fapta in sine, se mai intampla, dar zic ca putea sa fie un pic mai barbat decat a fost. Oricum, faptul ca si-a cerut scuze e laudabil iar orice comapratie cu Mutu nu isi are rostul.

By the way, asa de tare te invidiez ca poti sa mergi pe la meciurile din PL si sa vezi fotbal adevarat.

04 Feb 2011, 17:50

Lovitura a avut loc in minutul 60, la 0-0. Mai erau 30 de minute de joc in inferioritate (la final a fost 3-0 pt Inter). Cu siguranta daca s-ar fi dus la arbitru si s-ar fi cerut afara, clubul l-ar fi sanctionat (nu oficial, dar mai 2-3 meciuri rezerva, apoi nu mai corespunzi, esti prea batran, prea lent etc). Pentru ca sunt aproape sigur ca nu ar mai fi castigat, iar oficialii lui Inter i-ar fi reprosat faptul ca a fost el prea corect, dar echipa a pierdut puncte. Si chiar ma supara faptul ca acu vine Leonardo sa il critice pe Chivu, Leonardo care nu e tocmai strain de gesturile astea (CM 1994!?). Pai, prietene Leonardo, daca il dadea afara arbitrul, nu pierdeai tu macar 2 puncte (sa nu zic 3) si ramaneai la 9-10 puncte in spatele lui Milan? Sa mai zic ca te distantai si de Napoli, deci arivederci Liga Campionilor? Parerea mea e mai frumos era sa il sanctioneze disciplinar pe Chivu, dar nu sa iasa prin presa ca "uite ce-a facut jucatorul meu".

Referitor la PL - "ie' cam scumpe meciurile, deci nu prea ma duc :). Un meci normal (adica WBA cu Fulham, sa zicem) pleaca de pe la 60-70 de lire. Derby-urile (Man U, Liverpool, Chelsea, chiar si Tottenham si Man City) nu le gasesti sub 150, asta daca le gasesti ca in general sunt cam luate.

Am fost la Arsenal - Sahtior (si ce meci, 5-1!!), daca mai am noroc sa prind vreun derby sau sa vina vreo echipa d-asta mare prin Cupa Ligii sa joace cu Reading, ok, altfel nu m-ating :D.

06 Feb 2011, 18:17

Si mie imi place Chivu , tocmai de asta m-a mirat gestul lui !

06 Feb 2011, 19:46

$1 scrie:$2 o femeie inteligenta care avea o cariera

n-o fi ea pitipoanca, dar nush cate studii si cate inteligenta se cere ca sa prezinti stirile sportive. Eu unul nu am vazut la stiri cand si-a dat doctoratul in fizica nucleara, dar cu siguranta e desteapta din moment ce a pus mana pe Chivu si i-a si turnat 2 copii, asa, "una dupa alta"... vorba reclamei.

oricum, smecher Chivu asta. Ce inseamna sa ramai cu capul pe umeri. De fapt si de drept Chivu are un prieten din copilarie de prin Rahova si i-a zis ala sa aplice live "perversa de pe Targu Ocna". deci a fost cu dedicatie...

06 Feb 2011, 19:54

$1 scrie:$2De fapt si de drept Chivu are un prieten din copilarie de prin Rahova si i-a zis ala sa aplice live "perversa de pe Targu Ocna". deci a fost cu dedicatie...

pai de unde si pana unde,ca-i resitean?nici macar n-a jucat la vreo echipa in bucuresti!

07 Feb 2011, 01:19

Va rog renuntati la glumele complicate.

07 Feb 2011, 02:55

Chivu saved his life. Rossi had a big bug on his face, everyone saw it ... :))

ontopic:Oricare din noi ne mai iesim din pepeni dintr-un motiv sau altu,bun a dat si a platit.Asta e si-a invatat lectia si eu cred ca nu se va mai repeta.

08 Feb 2011, 22:26

pariu ca pierdem la 11m? =D>

.... de ratati !!!!!

meci greu cu puternica echipa a ciprului maine !!!!!!!

08 Feb 2011, 23:02

din pacate ai ghicit;)
incearca-ti norocul la loto/prono:)

09 Feb 2011, 00:05

nimic nou sub soare
aceeasi echipa de looseri, fie ei selectionata divizionara, nationala, whatever
nici nu merita sa ne batem capul

09 Feb 2011, 21:47

intrai si io p'aci... ca sa-mi amintesc ca e meci la teveu... 1-0 cu cipriotii in min. 60. suntem in grafic :D

09 Feb 2011, 22:10

na ca e 1-1
abia acum suntem in grafic :))

09 Feb 2011, 22:15

ma scuzati de absenta, dar ma uit la franta-brazilia:)

09 Feb 2011, 22:34

Si eu tot la Franta - Brazilia, dar fara sonor asa ca imi inchipui ca aia in galben suntem noi. Si parca asa mai miscam ceva.

09 Feb 2011, 22:36

Dintr-o regretabila eroare, la una din loviturile de departajare, s-a lovit mingea de Tatarusanu, astfel incat romanii n-au infrant in aceasta seara. FRF transmite scuze suporterilor.

09 Feb 2011, 22:54

promitem sa nu se mai intample, cel putin in nici un caz in meciurile oficiale =))

09 Feb 2011, 22:56

Eu incep Argentina - Portugalia (a doua repriza). Cica e 1-1, pasa Messi si gol Ronaldo.

Later: Stai ca am calculat gresit, s-a terminat :)).

09 Feb 2011, 22:58

$1 scrie:$2..pasa Messi si gol Ronaldo.

foarte tare =D>
in sfarsit o colaborare intre cei doi =))

09 Feb 2011, 23:01

Om rau ce esti :P.

PS. Deci s-a modificat schimbarea, e pauza. Hai ca ma doare capu' deja :)).

09 Feb 2011, 23:07

$1 scrie:$2PS. Deci s-a modificat schimbarea, e pauza. Hai ca ma doare capu' deja :)).

probabil de la diferenta de fus orar intr-o parte deja s-a terminat si in cealalta parte e inca pauza :P =))

09 Feb 2011, 23:08

Adi, suna mai bine varianta originala cu "s-a schimbat modificarea". Si cu golul cum a fost?

09 Feb 2011, 23:43

Astia joaca altceva. De fapt cred ca ei joaca fotbal. Dar probabil ca au mancat ceva cand erau mici. Plus ca io cred ca sunt drogati, imposibil sa fie atat de prezenti in joc, sa dribleze si sa alerge tot meciul. Ii prefer pe-ai nostri, macar sunt curati si saraci (cu duhul, poate! :))).

09 Feb 2011, 23:48

La cum suntem noi obisnuiti, meciurile astea sunt greu de urmarit. La cat alearga baietii aia si ce viteza are jocul, obosesti din fotoliu.
Răspunde