Lovitura a avut loc in minutul 60, la 0-0. Mai erau 30 de minute de joc in inferioritate (la final a fost 3-0 pt Inter). Cu siguranta daca s-ar fi dus la arbitru si s-ar fi cerut afara, clubul l-ar fi sanctionat (nu oficial, dar mai 2-3 meciuri rezerva, apoi nu mai corespunzi, esti prea batran, prea lent etc). Pentru ca sunt aproape sigur ca nu ar mai fi castigat, iar oficialii lui Inter i-ar fi reprosat faptul ca a fost el prea corect, dar echipa a pierdut puncte. Si chiar ma supara faptul ca acu vine Leonardo sa il critice pe Chivu, Leonardo care nu e tocmai strain de gesturile astea (CM 1994!?). Pai, prietene Leonardo, daca il dadea afara arbitrul, nu pierdeai tu macar 2 puncte (sa nu zic 3) si ramaneai la 9-10 puncte in spatele lui Milan? Sa mai zic ca te distantai si de Napoli, deci arivederci Liga Campionilor? Parerea mea e mai frumos era sa il sanctioneze disciplinar pe Chivu, dar nu sa iasa prin presa ca "uite ce-a facut jucatorul meu".
Referitor la PL - "ie' cam scumpe meciurile, deci nu prea ma duc

. Un meci normal (adica WBA cu Fulham, sa zicem) pleaca de pe la 60-70 de lire. Derby-urile (Man U, Liverpool, Chelsea, chiar si Tottenham si Man City) nu le gasesti sub 150, asta daca le gasesti ca in general sunt cam luate.
Am fost la Arsenal - Sahtior (si ce meci, 5-1!!), daca mai am noroc sa prind vreun derby sau sa vina vreo echipa d-asta mare prin Cupa Ligii sa joace cu Reading, ok, altfel nu m-ating

.