Include si Hobby

29 Mai 2011, 10:55
Man U nu a jucat mediocru, gyo. A jucat bine cât i-a ţinut să facă pressing. Şi dacă nici ăştia de la manchester nu sunt bine pregătiţi fizic... atunci cine? Problema e că barca joacă la fel 90 sau 120 de minute, deci la un moment dat cedezi. Şi s-a văzut că au cedat pe final.
Man U a fost a doua echipa că valoare anul asta. Chestia e că barcelona a fost ceva mai mult peste.
Să vedem la anul ce scoate din tolbă Mourinho pt că orgoliul îi e rănit grav şi nu-l văd să lase lucrurile aşa

.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
29 Mai 2011, 12:11
Are si inventivitatea lui Mou limitele ei. Greu de crezut ca se poate construi in sezonul urmator o echipa care sa tina piept Barcelonei.
Principalul adversar al celor de la Barca este... ati ghicit! FC Barcelona. Lupta cu ei insasi, pentru ca de multe ori este mai greu sa mentii o performanta decat s-o obtii.
29 Mai 2011, 14:01
Nene
Adi,eu am glumit cand am zis mediocru

,doar ca atat au putut,si s-au descurcat bine.Eu sunt fan Barsa,dar si M.U. si aseara as fi vrut sa castige amandoua,dar asta nu e posibil,si doar cei mai buni castiga.Si apropo de faza cu albitrii,pai Valencia a faultat de atatea ori,si abia a vazut un cartonas galben...
Si invidiosul de Mourinho a zis ca bate M.U. cu 1-0,dar nu a nimerito,de fapt el stia ca Barsa invinge,dar a zis asa de invidie,si s-ar putea sa ai dreptate,si sezonul asta sa faca vreo surpriza,ca antrenor e foarte bun.
29 Mai 2011, 14:57
Nic, nu exista echipa invincibila. Anul trecut Mourinho i-a invins (asa cum a facut-o, nu discutam despre asta) cu Inter. Anul asta i-a batut intr-un meci cu Real (in finala Cupei). Deci omul chiar se pricepe. Recunosc ca ma asteptam mai mult de la Ferguson, nu credeam ca va mai accepta sa fie invins in finala a doua oara dupa ce a luat-o pe cocoasa acum doi ani, la Roma, in prima finala a lui Guardiola ca antrenor. Dar asta imi intareste ideea ca singurul care poate tine piept in momentul asta Barcelonei e Mou. Ca are un joc execrabil, nespectaculos, dur, bla-bla... nu neg. Cum am mai zis, Mou e antrenor de trofee, nu de spectacol.
Referitor la arbitrii... hai sa fim seriosi, ungurul s-a achitat cu brio de sarcina. Pentru el a primat faptul ca era finala CL, nu vreun meci din Liga lui Mitica. A lasat jocul cursiv, uneori prea cursiv, dar a fost ajutat si de jucatori care au incercat sa joace fotbal. Nu-s de acord cu Marian cand spune ca jucatorii Barcelonei s-au tavalit si au simulat. Finala a fost frumoasa. Singura decizie pe care as putea-o aminti e penalty-ul la Alves, cu 10 minute inainte de final, la scorul de 3-1 pt Barca. Se facea 3-2 si aveam un final exploziv. Dar si asa, tot consider ca Barcelona a fost mult peste adversarul de aseara si pana si Ferguson a recunoscut asta.
A, chiar, asta e unul din lucrurile care nu-mi place la Mourinho: nu e fair-play cand ar fi cazul. El ar fi gasit pixelul verde de pe fata lui Van der Sar (s-a vazut la inceputul reprizei a doua ca se jucau niste 'neni' cu un laser) sau ca Barca a avut 500 de erori de arbitraj in favoarea ei.
29 Mai 2011, 15:10
Nene Adi nu ne spusasi si noua cum a fost atmosfera pe Wembley...pe ce rand ai stat,ai facut cu mana la camere..?..si nu te-ai pozat si tu cu trofeul zis cupa..?
29 Mai 2011, 15:16
Pai n-am fost pe Wembley ieri. Am fost acum 3 saptamani si am pus poze pe paginile anterioare. Trebuia sa ajung Luni (maine) pentru finala Play-Off Reading - Swansea, dar cererea de bilete a fost imensa si 100£ nu dau pe un bilet (se mai adauga si drumul pana acolo, consumatia, iar 150 de lire pentru un meci, fie el si meciul decisiv de accedere in Premier League, mi se pare cam mult

).
PS. Gasisem bilet pentru finala de ieri la 1000£, dar mi s-a parut mult prea indecent

.
29 Mai 2011, 15:36
Pai la banii aia luam 2 bilete..

...scump domne..scump.
Credeam ca te-a invitat si pe tine Regina la meci,ca eu i-am spus ca nu am timp sa ajung,ca lucrez..
29 Mai 2011, 17:43
Messi este jos palaria... le are omu
29 Mai 2011, 19:26
Felicitari Barcelonei insa nu merita sa ajunga in finala(parerea mea)daca nu ar fi fost eliminat Pepe in meciul tur cu Real Madrid cu siguranta nu ar fi mai ajuns aici,daca ne aducem aminte Barcelonei nu ia iesit nimic pana la eliminarea lui Pepe si nici in retur unde sa jucat 11-11.Toata lumea lauda pe Barcelona insa ieri Manchester United nu a jucat nimic si a mai avut si un portar care ar fi trebuit sa se retrage de mult.
29 Mai 2011, 22:40
Cip, cum poţi zice asta? Golul a fost din offside (mic, dar offside ), însă faza respectivă a fost genială în întregime: triunghi de pase pe partea dreapta, numai dintr-o atingere, pătrundere rooney, pasă printre la giggs, preluarea puţin greşită, dar are meritul că nu s-a pierdut cu firea şi a impins-o înapoi lui rooney care a avut o execuţie de atacant pur-sânge. Valdes nici nu a mirosit-o. Faza a fost tipic Barcelonei dacă vrei.
Referitor la jocul englezilor, nu au putut face mai mult.
Apoi să spui că barca ajuns în finală deoarece a fost eliminat pepe mi se pare absurd. Păi cine l-a pus pe fundaşul realului să faulteze de roşu? Pt că a fost clar de roşu, chiar şi un suporter al albilor (în speţă eu) poate recunoaşte asta.
Iar referitor la van der sar... cine a văzut semifinala cu chelsea nu îl poate pune la colţ pe olandez. Da, poate că la golul lui messi a greşit, dar să vedem şi când a scos mingea lui xavi de lângă bară, plus că la execuţia perfectă a lui villa a fost ff aproape să atingă mingea. Ceea ce spune mult despre valoarea lui. Plus că s-a retras deşi sunt sigur că mai putea. Dar omul nu a păcălit niciodată fotbalul şi a considerat că nu mai poate faţă la acest nivel. Eu îl felicit pt întreaga carieră şi pt profesionalism.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
29 Mai 2011, 23:05
Poate ca era de rosu poate ca nu era dar cu 5 min inainte Mascherano a avut o intrare asemanatoare daca nu chear mai violenta nu mai stiu exact la cine si a primit doar galben.Sa nu mai zis ca Daniel Alves a exagerat pentru ca faultu nu a fost asa de dur.11-11 altfel ar fi fost deznodamantu meciului.De Van der Sar nu pot sa te contrzic ca A FOST un portar extraordinar dar raman la parerea mea ca nu mai putea face fata la un asemenea nivel. Singuru om care poate opri Barcelona e Mourinho insa cu un arbitraj corect,sa fazut in cupa.
30 Mai 2011, 10:15
Cip, ai gresit zona, trebuia postata faza lui Henry la "totul despre handbal".
Oare ramane Poli Timisoara fara drept de joc in cupele europene? Aveam o impresie mai buna despre oamenii de la clubul cu pricina, s-o fi comis-o atat de rau?
Gurile rele spun ca sambata Razvan Lucescu va ramane in Giulesti si dupa meciul nationalei.
Vom vedea...
31 Mai 2011, 14:35
Timisoara si Bistrita-retrogradate direct in C.Nu stiu cat de corecta e decizia, dar daca are suport legal, Duru are c**ie sau spate foarte tare:)
31 Mai 2011, 18:37
are si nume, omu'.
31 Mai 2011, 19:16
Si moaca de Duru. Iar Jabba de Banat si-o cauta demult... ma surprinde Bistrita, c-a ajuns in situatia asta.
31 Mai 2011, 20:31
Cu o mica intarziere, cand deja subiectul s-a racit...
@adicristea: Don Gyovany s-a prins bine. In postul meu anterior eram sarcastic... Daca negi toate propozitiile din post ai parerea mea (de fan

) despre meciul de sambata. Am scris astfel, deoarece am anticipat ca unii (spre deosebire de tine care poti sa accepti ca uneori echipa favorita joaca execrabil, cu un stil ce nu are nici o legatura cu adevarata identitate a echipei) vor striga sus si tare ca Barcelona nu merita sa ajunga in finala pentru ca Pepe l-a atins pe Alves doar cu un fir de par de la picior si ca Alves a reusit sa faca o miscare impotriva legilor fizicii (asta desi recunosc ca stie sa simuleze

) care a dus la eliminarea "blajinului" Pepe, etc.
Stiam ca unii nu o sa se poata abtine de la astfel de comentarii. Totusi ma mir ca nu a aparut vre-un comentariu cum ca Barcelona iarasi a pasat plictisitor la mijlocul terenului in fata ManU (vezi formularea cu ManU s-au luptat ca o fiara

).
Dar sa revenim la subiecte mai importante

. Timisoara pare ca plateste si ea (la fel ca si Stiinta) pentru gura bogata a patronului, ei nu au putut fi retrogradati pe teren, dar s-a gasit metoda. Alta explicatie nu gasesc de ce altor echipe (in special cele din Bucuresti) care au si ele destule probleme, nu li se ridica licenta. Sa nu uitam ca jumate din echipele din Romania au datorii la bugetul statului. Au gasit ei formularea ca sunt nereguli in actele contabile.... Fix - pix... Pacat ca o echipa buna (in limitele impuse de Liga I) ajunge intr-o astfel de situatie... Asta desi (ca actual sibian) ar trebui sa ma bucure deoarece Gazul intra in preliminariile Europa League...
31 Mai 2011, 23:15
Scuze, Marian, se pare ca m-a prins umorul britanic si nu mai fac diferenta

.
Cat despre Timisoara si Bistrita... eu zic ca e foarte bine asa. Nu cred ca Steaua, Dinamo, Rapid au fost intotdeauna in regula, dar problema Timisoarei a fost ca nu a dat banii unui club dintr-un fotbal unde legea chiar inseamna lege. Pe principiul ca daca tot 'furi', nu te duci in fata sectiei si-ti arati 'cucu' la politisti, stai cuminte la cutie

.
Ce ma distreaza e ca IN SFARSIT iese Bistrita din Liga 1 si NU are cum sa revina. Si cat a incercat Tata Jean s-o tina in primul esalon... Eh, e momentul pensionarii se pare.
01 Iun 2011, 09:38
stii ce ar fi frumos? iancu a zis ca se duce in instantele civile...frumos ar fi sa castige, iar daca asa va fi, va cere daune de cel putin 10 milioane euro, insemnand: drepturi tv, puncte virtuale in CL, publicitate si altele!! atunci..cred ca federatia va intra in faliment
01 Iun 2011, 09:41
Ai dreptate cu Poli, de asta am si zis ca de vina e gura bogata a patronului.
Trebuie sa se aplice regulamentele, dar nu mi se pare corect sa se faca diferentieri. Adica Iancu a incercat sa fenteze Benfica, gata ii retrogradam ca asa zice UEFA, dar Steaua, Dinamo, CFR, Fulgerul Fierbinti (nu conteaza numele) a fentat doar statul sau alte echipe romanesti, gata ei pot sa continue.
Ce ma distreaza e ca se precizeaza ca UEFA nu accepta in cupele europene echipe cu datorii. Pai cum ramane cu Barca (parca vreo 600 mil de euro), Real (vreo 400 mil) sau Chelsea, Manchester City (daca nu gresesc)? Ele sunt acoperite deoarece creditorii au confirmat datoriile, sau ce?
Nu se aplica aceleasi reguli la toti.
La noi in cazul celor mici se face chiar exces de zel, pentru a da un exemplu. Mi-am adus aminte de scandalul "Haina de blana". Nu stiu cati isi aduc aminte de el, exceptandu-i pe cei din Alba - Iulia si Arad... Nu s-au schimbat multe de atunci...
Aradenii au vrut sa cumpere meciul, au fost prinsi in flagrat (organizat de cei de la Unirea), dar sanctionate au fost ambele echipe. Unirea a fost sanctionata deoarece au anuntat politia mai intai si nu federatia!!!!! Stau si ma gandesc (ca fost albanez) unde ar fi ajuns Unirea daca ar fi fost lasata sa promoveze in acel an. Cu jucatori ca Nelutu Popa, despre care in ziarele de sport de la acea vreme se spunea ca nu a ajuns la nationala doar fiindca juca la o echipa din esalonul secund, cred ca ar fi stat mult si bine in prima liga.
Am gasit si un link legat de scandal, daca e cineva interesat:
http://www.jurnalul.ro/fun/fun/o-povest ... 18849.html
01 Iun 2011, 09:42
Nu cred ca poate face ceva. Asta e regulamentul stabilit de federatie, esti de acord intri in joc, nu esti de acor, pa! Nu te obliga nimeni sa-ti faci/cumperi echipa de fotbal in prima liga.
Gandeste-te ca pe acelasi principiu poate merge in instanta ca sa poata fi transferat un jucator in timpul campionatului (deh, i-ar ingradi libertatea de miscare...

)
01 Iun 2011, 10:12
Procesele civile NU sunt acceptate in fotbal. Daca intentezi proces civil, esti exclus de la UEFA si FIFA si ti se retrage afilierea. Aceasta regula a fost introdusa pentru ca nu cumva, daca imi rupi piciorul din greseala intr-un meci, sa te dau in judecata pentru vatamare corporala

.
01 Iun 2011, 10:52
Din pacate regulamentele fotbalistice sunt apa de ploaie cand vine vorba de LEGAL. Dovada ca Mutu daca se lasa de fotbal, asa-zisa sentinta de dauna in suma de 17 milioane ramane praf! Daca aia contesta in civil, atunci lucrurile sunt GROASE! Sunt de-acord ca vei fi exclus de FIFA/UEFA, dar daca va castiga in civil, cere daune! CIVILE! Nu fotbalistice. Pierd un sezon, poate doua...dar daca cer 100 milioane de euro si castiga? Hai sa presupunem pentru moment ca s-ar intampla asa ceva? O sa-l doara la basca pe Iancu ca e in divizia a 15-a cu 100 de milioane in buzunar.
PS: din auzite, atentie, nu stiu sigur, o situatie asemanatoare a patit Ilie (Dumitrescu) care s-a lasat de fotbal fiind dator in nu stiu ce incurcatura parca cu 2 milioane dolari (Mexic cred). Si? a platit cuiva ceva?
01 Iun 2011, 11:52
Gaseste federatia sau comisia ca i-au sapat voit! De fapt nici nu trebuie decat sa prezinte probele (comisia/federatia) si acelea sa fie respinse de instanta ca nefondate. In acel moment zarurile sunt aruncate.
PS: 100 milioane pt Iancu nu pt Mutu

Cum sa fie dezafiliata? Nu interzice nimeni sa te adresezi intr-o cauza civila
01 Iun 2011, 12:01
Ba da, FIFA si UEFA au un regulament strict in privinta asta. Nici o decizie luata pe cale sportiva nu poate fi combatuta in instanta civila. Nu iti ingradesc dreptul de a intenta proces pe cale civila pentru ca nu au cum, dar in momentul cand ai facut asta, nu mai poti fi afiliat in nici un fel la FIFA/UEFA (ca jucator, nu mai poti juca la profesionisti, ca club/federatie esti dezafiliat si nu mai poti participa in competitiile 'patronate' de UEFA/FIFA).
01 Iun 2011, 12:57
stai linistit, ca nu ii iau apararea lui Iancu
01 Iun 2011, 20:32
Daca regulamentul se aplica la fel pentru toti atunci e ok , trebuie sa se ia masuri odata s-odata , prea au devenit patronii de echipe "zei"...
E pacat de suporteri , mai ales cei de la TM ...dar pina la urma asta-i incercarea "suprema " pentru un suporter : retrogradarea echipei .Eu tin cu Craiova, deci stiu ce-s dezamagirile !