Ai dreptate cu Poli, de asta am si zis ca de vina e gura bogata a patronului.
Trebuie sa se aplice regulamentele, dar nu mi se pare corect sa se faca diferentieri. Adica Iancu a incercat sa fenteze Benfica, gata ii retrogradam ca asa zice UEFA, dar Steaua, Dinamo, CFR, Fulgerul Fierbinti (nu conteaza numele) a fentat doar statul sau alte echipe romanesti, gata ei pot sa continue.
Ce ma distreaza e ca se precizeaza ca UEFA nu accepta in cupele europene echipe cu datorii. Pai cum ramane cu Barca (parca vreo 600 mil de euro), Real (vreo 400 mil) sau Chelsea, Manchester City (daca nu gresesc)? Ele sunt acoperite deoarece creditorii au confirmat datoriile, sau ce?
Nu se aplica aceleasi reguli la toti.
La noi in cazul celor mici se face chiar exces de zel, pentru a da un exemplu. Mi-am adus aminte de scandalul "Haina de blana". Nu stiu cati isi aduc aminte de el, exceptandu-i pe cei din Alba - Iulia si Arad... Nu s-au schimbat multe de atunci...
Aradenii au vrut sa cumpere meciul, au fost prinsi in flagrat (organizat de cei de la Unirea), dar sanctionate au fost ambele echipe. Unirea a fost sanctionata deoarece au anuntat politia mai intai si nu federatia!!!!! Stau si ma gandesc (ca fost albanez) unde ar fi ajuns Unirea daca ar fi fost lasata sa promoveze in acel an. Cu jucatori ca Nelutu Popa, despre care in ziarele de sport de la acea vreme se spunea ca nu a ajuns la nationala doar fiindca juca la o echipa din esalonul secund, cred ca ar fi stat mult si bine in prima liga.
Am gasit si un link legat de scandal, daca e cineva interesat:
http://www.jurnalul.ro/fun/fun/o-povest ... 18849.html