Am scris colorat in functie de fraza la care ma refeream, nu are legatura cu speriatul.
Si da, am scris si mai sus, mie mi-a placut TACTICA adoptata si, mai ales, RESPECTATA de Chelsea. Asta inseamna sa cunosti adversarul si sa joci in consecinta. Bayern si Lyon s-au dat zmei si si-au luat cate 4. Hiddink nu e un amator. Ambramovici, cand l-a adus, probabil i-a zis "nenea Guus, io bag de vreo 5 ani la bani si antrenorii aia dinainte nu au reusit sa imi aduca ce vreau eu cel mai mult, Liga. Io zic ca ar fi bine sa mi-o aduci dumneata". Si atunci olandezul s-a conformat si, beneficiind de experienta (cred ca la ora actuala e cel mai bun antrenor din lume), a vizionat meciurile Barcelonei. Si cnad i-a vazut pe spiridusii aia cum zburda pe teren si-a facut un plan: "nu iau gol in Spania". Ceea ce... a reusit. Si repet, sa nu iei gol de la Henry, Eto'o, Messi, Iniesta sau Xavi mi se pare mare lucru.
Concluzia e ca eu sunt fan Chelsea pentru ca stiu ca tot jocul "englezilor" e gandit in cele mai mici detalii. Imi place spectacolul, dar inainte de spectacol imi place tactica.
A, si in legatura cu Valdes - nu e prost, dar nu e nici cine stie ce portar. Intotdeauna Barca a avut o problema cu portarii, desi mai mereu a avut echipa. Cand ma gandesc la un van der Saar, un Casillas, chiar Pepe Reina, Buffon etc., atunci Valdes pare de la juniori

. De cand urmaresti fotbal? Stii cine a fost Zenga? Umbla o vorba in era marelui Milan cu Maldini, Donadoni, Baresi, Boban, Albertini cum ca Zenga e mare portar pentru ca are o aparare beton. Eh, cam asa cred ca sta cazul in cazul lui Valdes acu.