am postat aici, sub titlul de "frustrant" si "frustrant si cofuz" doua texte in care solicitam ceva informatii in legatura cu schimbarea bateriei si, imiplicit, probleme ce deriva din aceasta actiune: cod pentru sistemul audio 6000cd, ford mondeo 2007 si dezactivarea functiei "on touch".
De doua ori, evident, am primit aceleasi raspunsuri execrabile din partea moderatorilor: "acceseaza search coduri sisteme audio ford etc" -irelevante si suficiente, imoderatorii inchizand, in acelasi timp, subiectul respectiv.
inainte de a trece la concluzie, doresc sa ii informez pe cei care au aceleasi probleme ca mine, ca singura solutie de a-ti recapata codul este sa te duci la un service omologat si, contra sumei de 64 ron, se rezolva problema. atentie! fiecare masina are cod personal, asa ca, orice alta varianta este exclusa! evident, aici ma refer la masinile achizitionate din Romania, de la unul dintre distribuitorii ford.
revenind la concluzie, doresc sa le transimit celor doi moderatori -(unul cu talente literare care, din ceea ce se vede in textul la care fac referire, exclud cea mai mica notiune de gramatica a limbii romane!!!), asadar, doresc sa le transmit acestor moderatori toate urarile de care, fanii unei echipe de fotbal este in stare atunci cand portarul echpiei adverse degajeaza mingea.
evident, astept sa mi se blocheze accesul, chestiune care, sincer sa fiu, in aceste conditii, ma lasa indiferent. multa bafta posesorilor de ford!