Arhiva

frustrant

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

frustrant

Mesajde axinte » 06 Dec 2009, 20:28

mi-am schimbat bateria masinii. pana aici, nimic extraordinar. problemele: nu stiu codul pentru functionare sistem sunet 600cd, iar geamurile electrice nu mai functionaeza in trepata a doua. adica, nu mai functioneaza "one touch". sugestii/ va multumesc anticipat!
axinte
Incepator

Maşina: mondeo, 2007, 1600 cp, 240 cp
VIN: celmaitaredinparc

Re: frustrant

Mesajde DGAlexandru » 06 Dec 2009, 20:44

Puteti incepe prin a folosi functia Cautare. Cautati dupa:
"codul deblocare unitate audio ford"
si
"reconectarea bateriei"

Frustrant e ca nu ati pus macar un titlu pe masura... sau poate e pana la urma.

Se inchide.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

frustrant si confuz

Mesajde axinte » 06 Dec 2009, 23:42

am postat, ceva mai devreme, un post in care ma plangeam in legatura cu problema pe care o am ci monde-ul meu, din 2007, 1600, 125 cp, referitor la schimbarea bateriei si necesitatea accesarii unui cod pe care nu il stiu. si, nu i ultimul rand, desfiinarea functiei "on touch" la geamurile electrice, o data cu desfasuraea aceleaisi proceduri de schimbare a bateriei. Primesc un raspuns sec, in care mi se sugereaza sa caut niste repere....fara a mi se spune exact ce si unde anume sa caut. si, mai mult de atat, mi se inchide aceasta postare, pe motive ca nu se intelege de ce....mergand cu maisna 160 km distanta, e frustrant ca nu iti functiioneaza radio-ul si cd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......
axinte
Incepator

Re: frustrant si confuz

Mesajde Mihai L » 07 Dec 2009, 00:00

Eu zic ca au fost suficient de clare datele primite, functia de search este foarte vizibila.
Si continui cu denumiri aiurea, asa ca se inchide si acesta.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

REVELATIE

Mesajde axinte » 07 Dec 2009, 16:54

am postat aici, sub titlul de "frustrant" si "frustrant si cofuz" doua texte in care solicitam ceva informatii in legatura cu schimbarea bateriei si, imiplicit, probleme ce deriva din aceasta actiune: cod pentru sistemul audio 6000cd, ford mondeo 2007 si dezactivarea functiei "on touch".
De doua ori, evident, am primit aceleasi raspunsuri execrabile din partea moderatorilor: "acceseaza search coduri sisteme audio ford etc" -irelevante si suficiente, imoderatorii inchizand, in acelasi timp, subiectul respectiv.
inainte de a trece la concluzie, doresc sa ii informez pe cei care au aceleasi probleme ca mine, ca singura solutie de a-ti recapata codul este sa te duci la un service omologat si, contra sumei de 64 ron, se rezolva problema. atentie! fiecare masina are cod personal, asa ca, orice alta varianta este exclusa! evident, aici ma refer la masinile achizitionate din Romania, de la unul dintre distribuitorii ford.
revenind la concluzie, doresc sa le transimit celor doi moderatori -(unul cu talente literare care, din ceea ce se vede in textul la care fac referire, exclud cea mai mica notiune de gramatica a limbii romane!!!), asadar, doresc sa le transmit acestor moderatori toate urarile de care, fanii unei echipe de fotbal este in stare atunci cand portarul echpiei adverse degajeaza mingea. ;)
evident, astept sa mi se blocheze accesul, chestiune care, sincer sa fiu, in aceste conditii, ma lasa indiferent. multa bafta posesorilor de ford!
axinte
Incepator

REVELATIE

Mesajde axinte » 07 Dec 2009, 16:56

am postat aici, sub titlul de "frustrant" si "frustrant si cofuz" doua texte in care solicitam ceva informatii in legatura cu schimbarea bateriei si, imiplicit, probleme ce deriva din aceasta actiune: cod pentru sistemul audio 6000cd, ford mondeo 2007 si dezactivarea functiei "on touch".
De doua ori, evident, am primit aceleasi raspunsuri execrabile din partea moderatorilor: "acceseaza search coduri sisteme audio ford etc" -irelevante si suficiente, imoderatorii inchizand, in acelasi timp, subiectul respectiv.
inainte de a trece la concluzie, doresc sa ii informez pe cei care au aceleasi probleme ca mine, ca singura solutie de a-ti recapata codul este sa te duci la un service omologat si, contra sumei de 64 ron, se rezolva problema. atentie! fiecare masina are cod personal, asa ca, orice alta varianta este exclusa! evident, aici ma refer la masinile achizitionate din Romania, de la unul dintre distribuitorii ford.
revenind la concluzie, doresc sa le transimit celor doi moderatori -(unul cu talente literare care, din ceea ce se vede in textul la care fac referire, exclud cea mai mica notiune de gramatica a limbii romane!!!), asadar, doresc sa le transmit acestor moderatori toate urarile de care, fanii unei echipe de fotbal este in stare atunci cand portarul echpiei adverse degajeaza mingea. ;)
evident, astept sa mi se blocheze accesul, chestiune care, sincer sa fiu, in aceste conditii, ma lasa indiferent. multa bafta posesorilor de ford!
axinte
Incepator

Mesajde DGAlexandru » 07 Dec 2009, 17:22

Da.. continuati sa va faceti singur de ras.
Am unit eu cele 4 topicuri deschise de dvs, pt. a fi mai usor de urmarit.

Va rog sa aduceti argumente pentru acuzatiile aduse, mai ales la cele referitoare la gramatica limbii romane.
Daca va referiti la cuvintele dintre ghilimele, din primul meu post, ele nu trebuie sa alcatuiasca o propozitie / fraza ci sunt cuvinte cheie dupa care trebuie sa cautati ca sa gasiti topicul in care va sunt explicate rezolvarile pt. problemele intampinate de dvs.

De asemenea, daca nu ati fi fost atat de "infumurat" si chiar ati fi folosit functia Cautare, ati fi vazut ca acel cod il puteati afla gratis, dar dvs. a trebuit sa redemonstrati zicala: "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul".

Apropo de gramatica, aici:
$1 scrie:$2. fanii unei echipe de fotbal este in stare ...
ati demonstrat clar cat de bine o stapaniti.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde axinte » 07 Dec 2009, 17:37

idiotule, era un oximorom folosit intentionat, pentru a sublinia un paradox. De exemplu "moderatorii acestui site ESTE prosti!".....intelegi, duiosule! referitor la gramatica ta....incearca sa pui ceva virgule.....cand e nevoie. ca sa nu mai vorbim despre exegetul din tine care, cu levierul infipt intre buci, isi da cu presupusul asupra titlului unuia dintre posturi. oricum,
axinte
Incepator

Mesajde DGAlexandru » 07 Dec 2009, 17:50

Da, cu aceasta utilizatorul "axinte" are BAN permanent. Nu avem nevoie de astel de specimene pe forum.

Topicul se inchide si se muta la Arhiva.

Imagine
DGAlexandru

Înapoi la Arhiva