Arhiva

Intilnire Ford Constanta 16 sau 23 Mai 2009 Hotel Rex

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Re: MeetFORD Constanta Duminica 21 Decembrie ora 13 Aqua Magic

Mesajde MoroXp » 21 Dec 2008, 14:16

Imi cer scuze fata de voi cei care sunteti astazi prezenti la intalnire. Trebuia sa vin cu stickerele si imi pare atat de rau ... Aseara in jurul orelor 23:30 masina mea a fost sparta in fata la club domino...mi-au furat geanta in care aveam un laptop si toate stickerele pe care le-am luat de la razvan in cursul zilei...sincer imi pare foarte rau.
MoroXp
Ford Freak

Maşina: Ford
VIN: WF0PXXGCHPKP05130

Mesajde martini » 21 Dec 2008, 14:42

moroxp, stai ca s-a rezolvat in mare, mai avea razvan unele de trimis prin tara pe undeva, si le-a dat pe alea. plus ca n-au venit toti care trebuiau sa vina, deci au cam ajuns.
ma mira intotdeauna cati voteaza si cati chiar vin. de tine si de mandrk vad ca aveti scuze bune,... mandrk: o mai arde omul in localitate, dar chiar 108? nu aveai detector? sau au fost veiozari?
Sarbatori Fericite si ne vedem la anul!
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

Mesajde MoroXp » 21 Dec 2008, 14:45

martini sti pe cineva care lucreaza duminica si poate sa imi puna alt geam? am mare nevoie de masina si asa nu pot sa circul cu ea
MoroXp
Ford Freak

Mesajde martini » 21 Dec 2008, 14:47

sorry, nu stiu. vorbeste cu razvan, poate are el vreo informatie ceva. eu la un espero am schimbat pe varianta colt cu tomis, coltul pe unde faci dreapta spre carrefour cand vii dinspre dobrogrea spre tomis. dar programul lor era pana sambata la 1pm.
sorry.
>>> Fordurile mele

Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Mesajde MoroXp » 21 Dec 2008, 15:00

de acolo vin acum, autoglas se numeste firma dar era inchis :(
MoroXp
Ford Freak

Mesajde MoroXp » 21 Dec 2008, 15:05

cam cat te-a costat atunci cand ai schimbat la espero? ma gandesc daca are rost sa astept sa repar pe casco (am franciza)
MoroXp
Ford Freak

Mesajde mandrk » 21 Dec 2008, 15:44

$1 scrie:$2oroxp,
ma mira intotdeauna cati voteaza si cati chiar vin. de tine si de mandrk vad ca aveti scuze bune,... mandrk: o mai arde omul in localitate, dar chiar 108? nu aveai detector? sau au fost veiozari?
Sarbatori Fericite si ne vedem la anul!

Antiradar nu am ...
Ma grabeam sa nu ajung la spartul targului.
Am intrat in loco cu ea scoasa din viteza... practic m-a luat in picaj.....
Dar si el era la intrare ( mascat) si in masina civila. S-a luat dupa mine...

Am mers pana in eforie nord spre voi dar am cedat nervos..si m-am gandit ca este mai bine sa ma intorc din drum.... Plecasem asa de bine dispus.
Chiar vroiam sa ma intalnesc cu voi.
Este a-2-a mea amenda de cand sofez 11 ani ( zi de zi )
Si prima tot speed 65 km/h dar in eforie sud.

Sincer o meritam.... da-o draq de treaba 108 e prea de tot...dar ai draq daca se simteau in masina...
O am de 1 luna si aluneca prea usor. Inca nu m-am invatat cu ea.
Asa a fost sa nu fiu prezent acolo....
Am sa va sustin online :)

good ..pieton...... nici acum la 4 ore de la incident nu realizez ce ma asteapta.
Care vrei un Modeo Titanum X de inchiriat 3 luni :p
FORD MONDEO Titanum X 2L, 140CP, Iulie 2007, Convers+
Imagine
VIN WF0EXXGBBE7L03628
mandrk
Member

Maşina: Ford Modeo MK4 Titanum X 2007 2.0L, 103kw, 140Cp, SilverDust
VIN: WF0EXXGBBE7L03628

Mesajde radur » 21 Dec 2008, 15:57

Te rog sa imi scri pe e mail poate iti spun cum sa porcedezi sa primesti carnetul, daca am inteles eu bine ca masina era in `civil` fara semne plus ca era mascat.
Vand Senzor temperatura galeria admisie 3M5A-12A697-AD 30 ron.

Cazare Constanta, Cazare Mamaia, Apartamente in Regim Hotelier

Servicii de Transfer Aeroport Constanta - Bucuresti Otopeni
Vand 12 piulite pentru jante de tabla 60 ron, 0763 22 22 92.
Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.
radur
1nsane Member

Mesajde andrei_bogdanionut » 21 Dec 2008, 22:20

imi pare rau pt ce vi s-a intamplat...radarul il inteleg :D masina noua, buna, putenica...dar in fata la Domino sa iti sparga masina :D - credeam ca am trecut de perioada aia in care pentru detector de radar iti spargea masina . . imi pare rau -

oricum cu stickerele s-a rezolvat - un singur lucru nu mi-a placut...vremea -a fosta atat de friggg...si cei care au fost la intalknire stiu la ce ma refer :)) -

sarbatori fericite tuturor fordistilor si sa ne vedem la anul la prima intalnire sa povestim pe unde am mai bagat fordurile...ca urmeaza pt toti nste drumuri mla munte si trebuie sa se iveasca ceva ce trebuie povestit -

pa pa
[color=#0000FF]Locul I la proba de indemanare - Ford Fiesta 1,3i 70 C - 03.10.2009(CLub Ford Constanta)[/color]
[color=#0000FF]Organizator Raliu Tehnico-Aplicativ Club Ford Constanta - 05.03.2011[/color]
[color=#0000FF]Organizator Raliu Tehnico-Aplicativ Club Ford Constanta - 09.04.2011[/color]
[color=#0000FF]Organizator Intalnire regionala ClubFord "Cu Ford prin Constanta"- 12.04.2012[/color]
andrei_bogdanionut
Member

Maşina: focus 2006, 1.6i 100cp 4 dr - fiesta 2007, 1,3i 70 cp 5 dr

Mesajde johnny25med » 22 Dec 2008, 08:22

bai nene bai, repede ati fugit, am ajuns cu intarziere vreo 40-45 min si nu mai era nimeni acolo :(( :(( :((
EX : FORD FOCUS 2003 1.8 TDCI 74 Kw - ceva caluti acolo
[
johnny25med
Gold Member

Maşina: FORD FOCUS 1.8 TDCI 2003 74kw 101CP CT-82-XYZ
VIN: WFOBXXGCDB3K21958

Mesajde The Cosh » 22 Dec 2008, 09:28

am fost...da putini...bine ca au votat 60 de oameni si am fost numa 10...da asta e...
Ford Puma '99 1.7 Zetec125Cp.
Prietenia este ca si cand faci pipi pe tine: toata lumea poate sa o vada, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il aduce
Nimium tentendo funem abrumpis
The Cosh
Ford Freak

Maşina: Ford Puma VCT 1,7 125Cp 1999
VIN: WF0CXXGAECVK83219

Mesajde martini » 22 Dec 2008, 09:53

pana la 2 fara 10 am stat eu, si cand am plecat eu au mai plecat vreo 4. a fost foarte frig, mai ales pentru bogdan cu noul lui ford atv decapotabil :D

moroxp: la espero a fost 550 parbrizul, iar la bora 750-800 nu mai stiu exact. insa au fost profesionisti, baietii lucreaza super curat, nu am nicio problema de reclamat. eu zic sa ti-l faci pe casco, totusi sunt niste bani, iar geamul si ei il comanda si il aduc a doua zi. originale, tot pilkington sau ceva de genul asta se numeste. aia de la autoklass cu mercedes tot la astia trimit sa le schimbe geamurile, ca ei nu se baga, si nu au avut niciodata vreo problema. dar cred ca poti plati tu din buzunar, si iti da casco mai tarziu banii inapoi, intereseaza-te ca sa nu stai cu folia in geam pana se hotarasc aia, mai ales ca sunt si sarbatorile...

razvane, iar o pui de-un proces? :)) da la drept, macar sa ai si diploma, si eu voi fi unul dintre clientii tai :) ma bucur ca am mai stat de vorba ieri, cand e o zi mai calduta poate te sun sa mergem sa ne spalam masinile, sa imi arati tehnica de 5 minute.

mandrk, ia-ti detector ca de la prima amenda isi scoate banii! ca sfat, nu iti lua unul sub 500 ron, ca intr-o saptamana il arunci pe geam.
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde johnny25med » 22 Dec 2008, 11:30

da-mi si mie un nr. de telefon, mai ajung eu in C-ta zilele astea, daca nu e cu suparare sa te deranjez 5 minute
EX : FORD FOCUS 2003 1.8 TDCI 74 Kw - ceva caluti acolo
[
johnny25med
Gold Member

Maşina: FORD FOCUS 1.8 TDCI 2003 74kw 101CP CT-82-XYZ
VIN: WFOBXXGCDB3K21958

Mesajde liviunpl » 22 Dec 2008, 12:45

mada detectoarele sub 500 ron nu isi fac treab....
acum sa vedem dak ne recunoastem prin orash eu plec astazi pana la baia mare via predeal sa vad dak ma saluta vr'un fordist prin tara .... sarbatori fericite :))
Ford Focus 1.6 benzina
liviunpl
Incepator

Maşina: ford focus 2008 motor1600 benzina
VIN: 14646957426853863

Mesajde MoroXp » 22 Dec 2008, 21:55

nu am gasit nicaieri geamul (nu il aveau pe stoc si trebuia sa mai astept inca 1 zi) si cum eram in criza de timp am fost in cartier la niste baietii si l-am aranjat, nu este el original dar este super, m-a costat 350 de lei :d sunt foarte multumit de lucrare ( dan-invest se numeste service-ul )
MoroXp
Ford Freak

Mesajde radur » 22 Dec 2008, 22:31

Mama ce de mesaje :D
Sa o luam pe rind

Astazi a venit agentul de la Ardaf sa imi pozeze fotomodelul si sa constante ce ravagii a facut catelusul
O nimica toata : bara sparta, niste suporturi rupte, un racord de radioator cica avea maxilarul blocat pe el :D, intercoolerul, si alte citeva nimicuri de vreo 4 000 ron.

Norok ca fac cinste cei de la Ardaf.

Problema este ca Transatlantis avea pe stoc toate piesele si masina putea fi gata pe 29 Decembrie dar nu este de gasit in tara racordul ala nenorocit de la radiator si nu imi pot lua masina decit dupa 8 Ianuarie. Am sunat la Forcar si Centrocar sa vad daca il au si vestile au fost si mai bune dupa 15 Ianuarie =))

Data viitoare cind mai vad un ciine apas pedala pina la podea sa nu aiba timp sa mai muste si il dezintegrez cum spunea un coleg la intilnirea de Duminica ca a facut cu o oaie.

Asadar IUBITI SI CIINII VAGABONZI :(( si cind ii vedeti accelerati.

mandrk esti slab doar 108 in localitate la motorul pe care il ai se putea si mai mult

vezi ca ti-am trimis pe e-mail contractul de colaborare si factura :D
sper ca actele trimise te vor ajuta de obicei ajuta pentru ca agentul stiti voi

Nu vrei un schimb ? iti ofer un Ford Focus pe care il poti admira la Transatlantis pina pe 8-10 Ianuarie si dupa il ti la tine in parcare pina iti vine carnetul.

pentru MoroXp va propun urmatoarea pedeapsa pentru ceea ce a patit :((
la urmatoarea intilnire mergem toti la PetrOMV si ne spala el masinile

Cine este pentru
Cine este impotriva
Banuiesc ca nu se abtine nimeni.

bogdane sper sa nu prindem vremurile cind pentru in sticker clubford o sa ni se sparga luneta
cit ai dat pe focusul ala cc ? l-am mai vazut si in showroom la Ford
apropo cum merge netul ? sti tu unde ?

the cosh din pacate nu putem controla votul de aceea pot da click si alti useri ce nu sint din Constanta
iar intilnirea a fost un succes pentru ca nu sti cum sint intilnirile cu 2 sau 3 masini

martini - alex uite un exemplu Urban Iulia asta nu este membru in Baroul Bucuresti si se duc toti idiotii sa isi recupereze creantele prin el si la face varza dosarele

cu mandrk sper sa colaborez contractul este dat la semnat iar despre onorariu este confidential :D

daca va trimit ce documente i-am trimis si lui jumatate din amenzi vi le anuleaza Tribunalul, apropo de asta sper ca pina pe 24 decembrie sa depun actele la instanta pentru recuperarea taxei de mediu, de data asta s-au miscat super repede cu raspunsurile in 6 saptamini am primit ambele refuzuri de restituire un record mondial pentru ei.

iar banii pe taxa de prima inmatriculare ii voi avea in portfel pina in martie pentru ca recursul il am pe 19 ianuarie finantele vor pierde si pina in martie mi se redacteaza si mie hotarirea.

in ceea ce priveste splatul la PetrOMV daca vrei sa ne spalam fiestele pe 24 seara esti invitatul meu la noul peco de la Oxford este si aproape de noi si in 5 minute am terminat treaba

Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.
radur
1nsane Member

Mesajde The Cosh » 23 Dec 2008, 00:10

radur ma bag si eu, ca pumita e mica....sper sa o fac...cu 2-3-4 fise....si apropo de caine....sper ca eu sa nu intalnesc...ca la marimea mea....imi vine pasager in dreapta =))
Prietenia este ca si cand faci pipi pe tine: toata lumea poate sa o vada, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il aduce
The Cosh
Ford Freak

Mesajde martini » 23 Dec 2008, 09:01

deci se pare ca se pune de-o intalnire spontana miercuri seara, pe 24, la petromv ala nou de la campus. ziceti si voi o ora decenta, si cred ca vin si eu.
si plateste moro? buna treaba, vorbesc cu vecinii sa isi aduca si ei masinile, daca tot e gratis... dan-invest asta unde are atelierul, sa stim si noi, Doamne fereste de vreo urgenta ca la tine.

cosh-cosmine, de la intalnire am mers in spatele tau, se pare ca locuim tot prin acelasi cartier... si ce era sa iei cainele ala pe varianta, am crezut ca vrei sa-l imiti pe razvan :D dar cred ca i-ai sters putin praful de pe blana, din spatele tau am zis ca 70% l-ai si luat.

ieri pe drum spre tulcea era sa iau si eu un leu (peugeot) care se bagase aiurea intr-o depasire si nu mai revenea. aveam 130, am pus frana tare, si s-au aprins avariile singure de la EBA, e prima data cand mi se intampla si sper sa nu mai am nevoie de asa ceva. la volan unul pe la 150kg, generatia mc donald's.
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde daniel_c » 23 Dec 2008, 11:30

Salut baieti. Va scriu aici pt k sunt din Constanta, momentan detin o Corsa, si sunt in Club Opel. Noi de la Opel facem in fiecare duminica intalniri in fata la Palatul Copiilor si unoeri la Aqua Magic,. sunt f multe de discutat, facem teste, diagnoze...ma rog. Va scriu pt k ma bate gandul sa imi iau un Focus 4usi, si vroiam sa aleg motorizarea 1.6 benzina. Imi puteti spune ceva detalii, sau daca se organizeaza intalniri duminica, as vrea sa vin si eu sa aud opinii despre Focus si poate gasesc un 1.6 benzinar sa o si aud cum merge :) Ce ziceti? Acceptati un non-Ford deocamdata? Mersi
daniel_c
Incepator

Maşina: Opel Corsa C, 1.2, 75 CP, 2001.

Mesajde MoroXp » 23 Dec 2008, 13:42

deocamdata nu pot sa onorez plata pentru spalarea masinilor, incerc sa pun deoparte putin sa imi cumpar macar alt hdd cat despre laptop sa numai mentionez (cred ca trebuie sa mai astept vreo 3 luni off :( )
MoroXp
Ford Freak

Mesajde swen_cta » 23 Dec 2008, 17:40

Da...am citit putin trist ca ati fost la intalnire, si eu trebuia sa ajung, mai ales ca vorbisem cu THE COSH in prealabil, dar....al naibii porc tocmai duminica i s-a hotarat sorocul si a fost si cam sportiv,a trebuit un pic alergat si cred ca mai mult a murit de oboseala nu de cutit :))Imi pare rau pentru incidentele colegilor nostrii ,cu spartul masini si pierdutul carnetului.Poate anul 2009 va fi mai bun si mai plin de sosele bune, fara caini, pisici, dobitoci care merg pe strada ca pe trotuar, taxe mai mici, benzina ieftina si tot ce va doriti voi mai bun.Sper ca la urmatoarea intalnire sa va pot onora invitatia.
Ford FOCUS 1.6 16V Verde TREND{numere straine}
VW GOLF IV 1.8 20V 125 ARMASARI FLOCOSI gri sobolan 98 B 5622 PN
------------------------------------------------------------------
Plecat prin lume....
swen_cta
Gold Member

Maşina: FORD PUMA 1.4 16V 2000
VIN: WFOCXXGAECYB80577

Mesajde radur » 23 Dec 2008, 21:40

Mai forumisti :D

Dar ce de mesaje si cita treaba am

Eu am avut astazi 3 minute libere (atit tine o fisa) si am spalat Fiesta dar asta nu inseamna ca miine nu fac in ciubuc =))
Alex si The Cosh sa ma sunati dupa 17 sa vedem cum facem.

Tot astazi la PetrOMV am avut un sok voi stiti cit este un LITRU DE MOTORINA 3.34 doamne dumnezeuleeeeeeeeeeee
O sa ajunga Patriciu si austriecii saracii pamintului.

La puma cred ca merge sa spalam masina cu juma de fisa :D

martini - alex
a uitat moro sa iti spuna unde este Dan Invest pe soseaua Mangalia dupa pecoul Shell sau ce firma o mai fi acum pe stinga cum mergi spre Real.

In ceea ce priveste cateii va rog sa va alegeti alte victime pe catei detin patent inregistrat.

daniel
Ultima intilnire pe 2008 a fost Duminica la Aqua Magic urmatoarea in 2009 sau miine la spalatorie.
Dar baietii de la Opel trebuie sa plateasca bilet de intrare :D oricum ideea cu Palatul Copiilor este buna poate facem acolo si noi urmatoarea intilnire.

Din pacate nu stiu pe nimeni cu motorizarea pe care o cauti tu pe motorina te ajutam cu placere. Oricum poti cauta pe forum cine are aceasta motorizare chiar si din tara si poate te ajuta.

Normal ca acceptam si non Fordisti doar am avut si oameni ce au venit si cu ATV ul duminica trecuta asadar se poate.

radur
1nsane Member

Mesajde The Cosh » 24 Dec 2008, 11:42

martini...asa e....era sa il sparg....:)la propriu...mi a intrat si abs si tot....dar...daca era nenorocirea sa se intample....cred ca trecea prin mine se oprea la fiesta ta:D....acuma...asta este...o sa fiu mai precaut:D
The Cosh
Ford Freak

Mesajde martini » 24 Dec 2008, 11:56

cu spalarea masinilor, eu zic pas, am de facut bradul seara asta si e si foarte frig, la noapte sa nu inghete chederele sa am maine dimineata surpriza de Craciun :D

salutari si sa auzim ce cadouri frumoase ati primit voi si masinile voastre!
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde radur » 24 Dec 2008, 12:33

Pentru chedere inghetate iarna am eu o solutie.

Trebuie sterse cu o cu o cirpa umezita in antigel pur.

radur
1nsane Member

Mesajde uidualc » 24 Dec 2008, 13:03

Nu ne iese si pace chestia cu intalnitul... asta e... poate usor usor...

Vreau sa va urez Sarbatori Fericite si un an bun!

Numai bine!
uidualc
Ford Freak

Maşina: Ford Focus C-MAX 2.0 TDCI Ghia
VIN: WFOMXXGCDM4D23887

Mesajde The Cosh » 24 Dec 2008, 14:03

:))
Sarbatori Fericite si un an nou mai bun pentru toti ford-istii, benzina si motorina sub 3 lei si totul sa ne fie super:))
The Cosh
Ford Freak

Mesajde The Cosh » 24 Dec 2008, 14:06

a:D si un An Nou fara caini.si eu zic sa o lasam cu spalatul deseara...ca sunt -5 la CT...:)
The Cosh
Ford Freak

Mesajde andrei_bogdanionut » 25 Dec 2008, 11:14

Craciun Fericit!!!
le spalam sau nu pana la urma? :D

distractie placuta tuturor
[color=#0000FF]Locul I la proba de indemanare - Ford Fiesta 1,3i 70 C - 03.10.2009(CLub Ford Constanta)[/color]
[color=#0000FF]Organizator Raliu Tehnico-Aplicativ Club Ford Constanta - 05.03.2011[/color]
[color=#0000FF]Organizator Raliu Tehnico-Aplicativ Club Ford Constanta - 09.04.2011[/color]
[color=#0000FF]Organizator Intalnire regionala ClubFord "Cu Ford prin Constanta"- 12.04.2012[/color]
andrei_bogdanionut
Member

Maşina: focus 2006, 1.6i 100cp 4 dr - fiesta 2007, 1,3i 70 cp 5 dr

Mesajde The Cosh » 06 Ian 2009, 15:16

:)) :)) Helau la lume...s-a intors careva din vacanta?!in afara de mine?....ne spalam masinile?:)))
The Cosh
Ford Freak

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Arhiva