Mama ce de mesaje
Sa o luam pe rind
Astazi a venit agentul de la Ardaf sa imi pozeze fotomodelul si sa constante ce ravagii a facut catelusul
O nimica toata : bara sparta, niste suporturi rupte, un racord de radioator cica avea maxilarul blocat pe el

, intercoolerul, si alte citeva nimicuri de vreo 4 000 ron.
Norok ca fac cinste cei de la Ardaf.
Problema este ca Transatlantis avea pe stoc toate piesele si masina putea fi gata pe 29 Decembrie dar nu este de gasit in tara racordul ala nenorocit de la radiator si nu imi pot lua masina decit dupa 8 Ianuarie. Am sunat la Forcar si Centrocar sa vad daca il au si vestile au fost si mai bune dupa 15 Ianuarie
Data viitoare cind mai vad un ciine apas pedala pina la podea sa nu aiba timp sa mai muste si il dezintegrez cum spunea un coleg la intilnirea de Duminica ca a facut cu o oaie.
Asadar IUBITI SI CIINII VAGABONZI

si cind ii vedeti accelerati.
mandrk esti slab doar 108 in localitate la motorul pe care il ai se putea si mai mult
vezi ca ti-am trimis pe e-mail contractul de colaborare si factura
sper ca actele trimise te vor ajuta de obicei ajuta pentru ca agentul stiti voi
Nu vrei un schimb ? iti ofer un Ford Focus pe care il poti admira la Transatlantis pina pe 8-10 Ianuarie si dupa il ti la tine in parcare pina iti vine carnetul.
pentru MoroXp va propun urmatoarea pedeapsa pentru ceea ce a patit
la urmatoarea intilnire mergem toti la PetrOMV si ne spala el masinile
Cine este pentru
Cine este impotriva
Banuiesc ca nu se abtine nimeni.
bogdane sper sa nu prindem vremurile cind pentru in sticker clubford o sa ni se sparga luneta
cit ai dat pe focusul ala cc ? l-am mai vazut si in showroom la Ford
apropo cum merge netul ? sti tu unde ?
the cosh din pacate nu putem controla votul de aceea pot da click si alti useri ce nu sint din Constanta
iar intilnirea a fost un succes pentru ca nu sti cum sint intilnirile cu 2 sau 3 masini
martini - alex uite un exemplu Urban Iulia asta nu este membru in Baroul Bucuresti si se duc toti idiotii sa isi recupereze creantele prin el si la face varza dosarele
cu mandrk sper sa colaborez contractul este dat la semnat iar despre onorariu este confidential
daca va trimit ce documente i-am trimis si lui jumatate din amenzi vi le anuleaza Tribunalul, apropo de asta sper ca pina pe 24 decembrie sa depun actele la instanta pentru recuperarea taxei de mediu, de data asta s-au miscat super repede cu raspunsurile in 6 saptamini am primit ambele refuzuri de restituire un record mondial pentru ei.
iar banii pe taxa de prima inmatriculare ii voi avea in portfel pina in martie pentru ca recursul il am pe 19 ianuarie finantele vor pierde si pina in martie mi se redacteaza si mie hotarirea.
in ceea ce priveste splatul la PetrOMV daca vrei sa ne spalam fiestele pe 24 seara esti invitatul meu la noul peco de la Oxford este si aproape de noi si in 5 minute am terminat treaba